انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲۹ مرداد ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
علی توسلی نائب رئیس کمیسیون اینترنت نصر تهران اعلام کرد: «کمیسیون تنظیم مقررات برای اصلاح اصول حاکم بر تعرفه اینترنت تا شهریورماه فرصت دارد. ما هم تا پایان هفته پیشنهادات خود را در همین راستا به این کمیسیون ارائه خواهیم کرد.»
توسلی با اشاره به اینکه ایران با ۵.۳ دلار ارزانترین اینترنت دنیا را دارد گفت: «سوبسیدی برای آن نیست و هیچ دلیل منطقی برای پایین بودن آن وجود ندارد.»
نایب رئیس کمیسیون اینترنت نصر تاکید کرد: «بخش خصوصی با سرمایهگذاری بلند مدتی که بعد از پنج سال آینده سود آن را ببیند مشکلی ندارد. نظارت رگولاتور میتواند ما را به سمت ارائه خدمات باکیفیت متمرکز کند.»
در ادامه محمدعلی یوسفیزاده رئیس کمیسیون اینترنت نصر نیز با تاکید بر نقش رگولاتوری در کمک به تعادل بازار و حفاظت از سرویسهای جاری FCPها، در مورد شرط سازمان برای برای آزادسازی تعرفه اعلام کرد: «اگر رگولاتوری بحث آزادسازی تعرفه را میخواهد اجرا کند باید فضای نظارت بر اپراتورهای غالب و غیر غالب و سهم بازارشان، نظارت بر سرویسهای عمده فروشی مشخص شود. در غیر این صورت رقابت سالم میان شرکتهای FCP از بین میرود.»
یوسفی زاده همچنین در مورد راهکار ایجاد شبکه موازی مخابرات، آن را منطقی ندانست و گفت: «طی سالها با سرمایهگذاریهای انجامشده تجهیزات و زیرساختهایی در این بخش ایجاد شده است. ایجاد یک اپراتور غالب دیگر درست نیست و باید رگولاتور وارد شود و نظارت کند تا از تبعات آتی آن جلوگیری کرد. رقابت است که بازار را زنده نگاه میدارد و کیفیت را تضمین میکند.»
در پایان رئیس کمیسیون اینترنت نصر تاکید کرد: «ما از تعرفههای موجود ناراضی نیستیم بلکه میخواهیم حداقلهای مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات رعایت شود و سهم بازار هریک از اپراتورها مشخص باشد.»