مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۴ دی ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
امروز (۴دی) و در صحن علنی مجلس حسن روحانی بعد از تقدیم لایحه بودجه سال ۹۸ به مجلس ضمن تاکید بر این موضوع که با کمک دولت الکترونیکی باید به مبارزه با فساد رفت؛ از مردم خواست تا مانند سال گذشته بودجه را بررسی و نظر خود در مورد آن را اعلام کنند.
بعد از این اظهار نظر محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات در رشته توئیتی به نقد و اظهار نظر در مورد بوجه بخش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پرداخت. وزیر ارتباطات در این رشته توییت با اشاره به عدم توجه به دو پیشنهاد این وزارتخانه در لایحه بودجه سال ۹۸ گفت: «از دو پیشنهاد مهم ما در لایحه بودجه خبری نیست. پیشنهاد استفاده بهینه ازباندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ که صرفهجویی گسترده در هزینههای سرمایهگذاری و نیز قدرت خلق ثروت چند هزار میلیاردی را داشت و نیز پیشنهاد تعیین تکلیف داکتها و سیم مسی که انحصار کنونی آن،مانع توسعه است.» براساس اظهارات او از این دو پیشنهاد برای بررسی، یکی به شورای عالی امنیت ملی ارجاع شده و دیگری به کمیسیون فرعی اقتصاد که به باور او این کار به معنی یکسال از دست دادن زمان برای اجرای این پیشنهادها است.
او در این رشته توییت با اشاره به میزان رقم بوجه اختصاص یافته به وزارت ارتباطات افزود: «درآمدهای دولت در حوزه ارتباطات همان ۶۴۰۰ میلیارد تومان سال ۹۷ تعیین شده است. پیشبینی تحقق این درآمد در سال ۹۷، ۵۲۰۰ میلیارد تومان است. پیشبینی ابتدایی ما برای ۹۷ همان ۵۲۰۰ بود که در قانون ۶۴۰۰ دیده شد. امسال سقف بودجه واقعی تر دیده شده، اما ممکن است با برخی تصمیمها این عدد هم محقق نشود.»
جهرمی تاکید کرده که مطابق مصوبه مجلس، همه درآمدهای حوزه ارتباطات باید در توسعه زیرساختهای آن هزینه شود که در قانون سال قبل، به ۳۹ درصد تقلیل یافت. براساس توییتهای جهرمی سال گذشته ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه اشتغال لحاظ شده بود که تخصیص کنونی آن “صفر” است. او در ادامه با استفاده هشتگ «شفافسازی» خواسته است که سازمان برنامه و بودجه جدول مقایسهای تخصیصها به دستگاهها در ۴ سال اخیر را به تفکیک منتشر کند به باور او این کار به اصلاح ساختار اداره کشور کمک شایانی خواهد کرد.
جهرمی در ادامه گفته است:« شفافسازی بودجهای این است که در شرایط عدم تحقق اعتبارات، به صورت روشن بگوییم کدام ماموریتها تعدیل شده است. تعدیل اهداف برنامههای بالادستی در کنار کاهش بودجهها باید به صورت دقیق روشن شود.» همچنین او در سومین پیشنهاد شفافسازی بودجه خود اعلام کرده که باید ردیف بودجه توسعه دولت الکترونیک که مورد تاکید همه مسوولان نظام است و در سخنان رئیس جمهوری هم مورد تاکید قرار گرفت، کجاست و بناست چگونه هزینه شود؟