skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

طراح و بنیان‌گذار پلتفرم امن معاملات آنلاین:

هزار و ششصد فروشگاه در تضمین‌چی فعالیت دارند

امید اعظمی عضو تحریریه

۴ اردیبهشت ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۸ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰

تجارت الکترونیکی حداقل در ۵ سال گذشته با رشد قابل توجهی روبه‌رو شده‌ است. اتفاقی که طراح و بنیان‌گذار تضمین‌چی، پلتفرم امن معاملات آنلاین نیز بر آن تاکید دارد و یکی از دلایل شکل‌گیری این پلتفرم را هم تضمین خرید و فروش در فضای آنلاین اعلام می‌کند. حسین مرادی اعلام می‌کند که عمده فعالیت‌های تجاری در حوزه خرده فروشی و کسب‌وکار‌های خانگی یا تجارت‌هایی که قابلیت ایجاد وب‌سایت نداشتند، در فضای شبکه‌های اجتماعی رخ می‌دهد و در اینجا خلائی به نام عدم اطمینان برای فروشنده و خریدار وجود داشت. به گفته او تضمین‌چی برای پر کردن این خلاء از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده است. در مراسم رونمایی از نسخه جدید اپلیکیشن موبایل و تحت وب تضمین‌چی، مرادی اعلام کرد که حدود هزار و ششصد فروشگاه در اپلیکیشن تضمین‌چی فعالیت دارند. همچنین او از اعلام آمادگی برای پرداخت در این پلتفرم از طریق رمز ارز گفت ولی انجام این کار را منوط به مجوز بانک مرکزی دانست.

به گزارش پیوست، حسین مرادی، طراح و بنیان‌گذار تضمین‌چی در نشست خبری رونمایی از نسخه جدید این پلتفرم، هدف از ایجاد تضمین‌چی را از بین بردن مشکلات خرید از فضای مجازی و آنلاین اعلام کرد.

مرادی در این خصوص توضیح داد:‌ «عمده فعالیت‌های تجاری در حوزه خرده فروشی و کسب‌وکار‌های خانگی یا تجارت‌هایی که قابلیت ایجاد وب‌سایت نداشتند، در فضای شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کردند و خلائی به نام عدم اطمینان برای فروشنده و خریدار وجود داشت.»

او ادامه داد: «خریدار و فروشنده بابت واریز وجه و فروش کالا به یکدیگر اطمینان نداشتند. از طرفی کارآفرینانی که در مناطق دور از مرکز ساکن بودند به بازار پایتخت و سایر شهر‌ها دسترسی نداشتند و این برای کسب‌وکار‌های خرد ایجاد مشکل می‌کرد. تضمین‌چی برای اتصال این افراد به یکدیگر و ایجاد اطمینان برای انجام یک معامله امن در فضای آنلاین شکل گرفته است.»

حسین مرادی، طراح و بنیان‌گذار تضمین‌چی

او باور دارد از آنجا که تضمین‌چی، به واسطه اینکه فروشگاه اینترنتی نیست، هیچ‌گونه جانب‌داری از فروشندگان و خریداران ندارد. به گفته بنیان‌گذار تضمین‌چی، در حال حاضر تضمین‌چی تنها حکم داور و واسطه را ایفا می‌کند. خریدار و فروشنده به‌صورت مستقیم توافقات بین یکدیگر را انجام می‌دهند و تضمین‌چی تنها ضامن پرداخت، تحویل و کیفیت محصول براساس ادعای فروشنده است.

آنطور که مرادی توضیح داد، در فاز بعدی امکان نظارت و آزمایش‌های تخصصی ایجاد خواهد شد تا در صورت اعلام نیاز از سمت فروشندگان و خریداران، محصول مورد بررسی کارشناسان قرار بگیرد.

بنیان‌گذار تضمین‌چی، اعلام کرد که حدود هزار و ششصد فروشگاه در اپلیکیشن تضمین‌چی فعالیت دارند و کاربران تضمین‌چی تا به امروز غیر از کارمزدها از همه موارد راضی بودند. به گفته او کارمزدها هم در رونمایی از نسخه جدید و بنا بر درخواست کاربران کاهش پیدا کرده است.

مرادی در مورد تیم تشکیل‌دهنده تضمین‌چی نیز توضیح داد:‌ «از حدود یک سال پیش با حدود ۲۰ نفر کار را شروع کردیم و امروز حدود ۱۱۰ نفر در این مجموعه به‌صورت مستقیم مشغول به کار هستند.»

بنیان‌گذار تضمین‌چی در پاسخ به سوال پیوست مبنی بر این که اگر کاربر از محصول دریافتی رضایت نداشته باشد، ضمانت پلتفرم تضمین‌چی چگونه به کمکش می‌آید گفت: «طبق همکاری که ما با شرکت ملی پست داریم، لجستیک و حمل‌ونقل کالا بر عهده تضمین‌چی خواهد بود. خریدار اگر از کالا ناراضی باشد یا کالای دریافتی برخلاف ادعای فروشنده باشد می‌تواند کالا را مرجوع کند و هیچ هزینه‌ای از این بابت دریافت نخواهد شد و ملبغ واریزی خریدار هم به حسابش برگشت می‌خورد.»

نمایی از اپلیکیشن جدید تضمین‌چی با قابلیت نمایش مشتریان

مرادی در پاسخ به این سوال که آیا فعالیت تضمین‌چی به تهران محدود می‌شود یا تمام کشور را پوشش می‌دهد گفت: «تضمین‌چی به‌صورت یکپارچه در تمام کشور رونمایی شده و کسب‌وکار‌هایی که به این پلتفرم جذب شدند از سراسر کشور هستند.»

او ادامه داد: «ویترین یکی از ویژگی‌های تضمین‌چی است که به زودی رونمایی خواهد شد و از طریق آن فروشندگان می‌توانند محصولات خود را در آن ثبت کنند. این ویژگی به کسب‌وکار‌هایی که در نقاط دور افتاده کشور فعالیت دارند کمک خواهد کرد تا در فضای آنلاین و از حجم خریداران موجود در اپلیکیشن تضمین‌چی استفاده کنند.»

مرادی در مورد وجه تمایز تضمین‌چی با سرویس‌های مشابه و راه‌های کسب درآمد این مجموعه توضیح داد: «ما از حضور مجموعه‌های دیگر در این بازار استقبال می‌کنیم؛ اما در حال‌حاضر غیر از چند استارت‌آپ که در شروع کار هستند، هیچ رقیب جدی برای ما در بازار وجود ندارد.» او ادامه داد: ‌«در خصوص روش کسب درآمدی هم شفافیت کامل وجود دارد به این صورت که کارمزد تضمین‌چی با توافق بین خریدار و فروشنده ۲ درصد از مبلغ هر معامله تا سقف ۳۰۰ هزار تومان و کف ۴ هزار تومان است. هرچقدر هم که مبلغ معامله بالا برود، کارمزد دریافتی تضمین‌چی از مبلغ ۳۰۰ هزار تومان بیشتر نخواهد شد.»

او همچنین توضیح داد: «مبالغ بلاک شده در معاملات، در حسابی بدون سود نگه‌داری و به حساب کاربران واریز می‌شود. تضمین‌‌چی پرداخت‌یار بانک مرکزی است و هیچ دسترسی به وجوه مردم ندارد.»

بنیان‌گذار تضمین‌چی در پاسخ به این سوال که چه برنامه‌ای برای جلوگیری از کلاهبرداری در این اپلیکیشن وجود دارد گفت: «مراحل احراز هویت در اپلیکیشن تضمین‌چی به‌صورت کامل انجام خواهد شد و کاربر تنها با شماره‌تلفن، شماره‌ حساب و کد ملی که به‌نام خودش است می‌تواند در اپلیکیشن ثبت‌نام کند.»

مرادی در خصوص فعالیت در بازارهای بین‌المللی نیز توضیح داد: «ما برای تمامی ویژگی‌ها و امکاناتی که معرفی خواهیم کرد در مقایسه با نسخه‌های بین‌المللی هیچ نقطه‌ ضعف یا کاستی نداریم و قابلیت رقابت با نمونه‌های خارجی را داریم؛ اما این که بازار جهانی چقدر به ما فرصت را می‌دهد تا این محصول را صادر کنیم مشخص نیست.»

در ادامه بنیان‌گذار تضمین‌چی در پاسخ به این سوال که آیا امکان پرداخت از طریق رمزارز در پلتفرم تضمین‌چی وجود دارد گفت: «تضمین‌چی با استفاده از تکنولوژی بلاک‌چین در حوزه قراردادهای هوشمند فعالیت می‌کند و اگر قوانین بانک مرکزی این اجازه را بدهد، ما به‌سرعت امکان استفاده از رمزارز‌ها را در تضمین‌چی خواهیم داشت. اما تا زمانی که قوانین شفاف‌سازی نشود؛ از این زیرساخت آماده استفاده نمی‌کنیم.»

طبق اعلام مرادی، تضمین‌چی در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود، ضمن تلاش برای کوتاه کردن فرآیند‌های لجستیکی، در تلاش است تا برای فروشندگان منتخب خود، بسته‌بندی‌های سازگار با محیط‌ زیست فراهم کند.

اپلیکیشن جدید تضمین‌چی

در ادامه این نشست خبری امیرمحمد اسلامی، مدیرمحصول نرم‌افزار تضمین‌چی، با رونمایی از نسخه جدید اپلیکیشن موبایلی و وب‌اپلیکشن تضمین‌چی، در خصوص این محصول گفت: «محصول نرم‌افزار موبایلی و تحت وب تضمین‌چی، برای اولین بار در آذر ماه ۹۹ معرفی شد. نسخه‌ای که امروز از آن رونمایی می‌شود، نسخه جدید و پایدار است.»

او در خصوص تفاوت این اپلیکیشن با سایر اپلیکیشن‌های مشابه با اشاره به این که عمده مردم مخاطب تضمین‌چی هستند گفت: «تفاوتی که تضمین‌چی با سایر اپلیکشن‌های مشابه دارد این است که یک نرم‌افزار سمت فروشنده و یک نرم‌افزار سمت خریدار وجود ندارد؛ بلکه تضمین‌چی سعی کرده تا یک نفر با استفاده از یک نسخه از اپلیکیشن بتواند همزمان هم نقش خریدار و هم نقش فروشنده را داشته باشد.»

آنطور که اسلامی در خصوص نحوه کارکرد آن توضیح داد، این اپلیکیشن ۳ منوی اصلی خرید، فروش و حساب‌کاربری دارد.

امیرمحمد اسلامی، مدیرمحصول نرم‌افزار تضمین‌چی

طبق توضیحات او کیف پول در قسمت خرید قابل شارژ کردن و کیف پول در قسمت فروش قابل «دِشارژ کردن» است.  به‌این صورت که فروشندگان می‌توانند مبلغ موجود در کیف پول قسمت فروشنده را از اپلیکیشن به حساب بانکی خود منتقل کنند.

نحوه تسویه حساب هم به این صورت است که شماره شبای بانکی، کدملی و شماره موبایلی که از کاربر زمان ثبت‌نام گرفته شده در سامانه‌های احراز هویت تطبیق داده می‌شود و سپس وجوه مورد نظر به حساب کاربر واریز می‌شود. به گفته اسلامی، تمام فروشنده‌ها می‌توانند پیشنهاد‌دهنده یک خرید یا یک معامله باشند، همانطور که خریداران می‌توانند نقش ثبت‌کننده سفارش را داشته باشند.

او در مورد گزارش‌های تضمین‌چی برای فروشندگان گفت: «تضمین‌چی سعی کرده به واسطه سیستم لجستیک، پرداخت امن، کیف پول و کلیه امکاناتی که دارد، گزارشهایی را برای فروشندگان فراهم کند تا بتوانند تاثیر همه موارد را در کسب‌وکار خود مشاهده کرده و در خصوص آینده کسب‌وکار خود تصمیمات درست‌تری بگیرند.»

به گفته مدیر محصول تضمین‌چی، این پلتفرم برای انجام یک معامله، تمامی احتمالات  را ثبت می‌کند. او در این خصوص توضیح داد: «در ابتدای اضافه شدن پیشنهاد یک معامله توسط خریدار یا فروشنده، مشخصات فردی خریدار یا فروشنده، آدرس محل گیرنده، محصول با جزئیاتی مانند عنوان، قیمت، واحد، وزن، زمان رسیدن کالا، نوع سرویس لجستیک و همینطور توضیحاتی که جرئیات معامله را مشخص می‌کند در این پلتفرم نوشته می‌شود.»

بنابر توضیحات مدیرمحصول تضمین‌چی، این اطلاعات از طرفین در پلتفرم ثبت می‌شود تا در صورت بروز هرگونه نارضایتی و شکایت، با اطلاعات کاملی که از معامله وجود دارد، به موضوع رسیدگی شود.

اپلیکیشن تضمین‌چی روی مارکت‌های موبایلی به درخواست توسعه‌دهنده از حالت انتشار خارج شده است. بنابر اعلام مدیران این پلتفرم، در حال حاضر امکان دانلود نسخه جدید اپلیکیشن تضمین‌چی که در مراسم رونمایی شد در هیچ کدام از مارکت‌های اندرویدی وجود ندارد؛ اما به‌زودی این اپلیکیشن در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت. همچنین نسخه تحت وب این اپلیکشن در حال حاضر برای استفاده کاربران در دسترس است.

http://pvst.ir/9wg
امید اعظمیعضو تحریریه

شاید هیچ‌وقت صفت ماجراجو را در توصیف خودم به‌کار نبرده‌ باشم. اما وقتی به مسیری که آمدم نگاه می‌کنم، چیزی جز ماجراجویی نمی‌بینم. از تحصیل در رشته مهندسی نرم‌افزار و یک سال تجربه برنامه‌نویسی گرفته تا تجربه برگزاری استارت‌آپ ویکند بیرجند و سه سال مدیا مانیتورینگ در حوزه روابط‌عمومی و حالا تجربه جدیدی در پیوست و حوزه خبرنگاری. اما برای من ارزشمند‌تر از هر تجربه‌ای، دوستان خوبی بودند که در این مسیر پیدا کردم.

تمام مقالات

یک دیدگاه

  1. این بهترین راهه خرید و فروش اینترنتیه ممنون از زحمات شما… چقدر مطالب تون مفید بود بی صبرانه منتظر اپلیکیشن هستیم

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو