مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۱۸ اسفند ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
شرکت مبیننت امروز (۱۸ اسفند) با ارائه سرویس به خبرگزاری ایرنا و سازمان فاوای شهرداری تهران به صورت رسمی شبکه 5G خود را رونمایی کرد. در مراسم این رونمایی، مدیرعامل مبیننت نسبت به چالشهایی که پیش روی توسعه 5G در کشور وجود دارد، ابراز نگرانی کرد.
به گزارش پیوست، در مراسم آغاز به کار شبکه 5G مبیننت که با حضور وزیر ارتباطات و برخی از معاونان او برگزار شد، حسین طهرانی، مدیرعامل این شرکت سخنانی، دو چالش را پیش روی شرکت خود برای توسعه 5G برشمرد و گفت: «چالش اول، جهش ارزی است و با توجه به اینکه این حوزه وابسته به سرمایهگذاری است، اکنون میان درآمدها و هزینهها فاصلهای ایجاد شده است و با توجه به فشار اقصادی که به مردم وارد میشود، درآمد ما تحت تاثیر قرار میگیرد.»
طهرانی چالش دوم در توسعه 5G را حقالسهم دانست و گفت: «پیش از این و به درستی حقالسهم اپراتورهای FWA مانند اپراتورهای ثابت، صفر در نظر گرفته شده بود؛ اما اگر ما 5G را توسعه بدهیم از دو سال دیگر، حقالسهم ما نیز مانند اپراتورهای همراه محاسبه میشود که این موضوع میتواند تاثیر زیادی بر توسعه شبکه بگذارد.»
در پاسخ به این نگرانی، وزیر ارتباطات در سخنان خود، این موضوع را قابل بررسی دانست و اعلام کرد مبیننت میتواند با ارائه طرح تجاری خود به کمیسیون تنظیم مقررات، مشکل را رفع کند.
مدیرعامل مبیننت در سخنان خود اعلام کرد این شرکت هماکنون ۴۰۰ هزار مشترک خانگی یا کسبوکارهای کوچک و بیش از هزار مشترک تجاری دارد. او گفت که مبیننت بالاترین سرانه مصرف اینترنت را در کشور دارد و پس از شرکت مخابرات ایران دومین اپراتور از نظر درآمدهای مربوط به اینترنت سازمانی است.
طهرانی به اعلام اینکه شرکتش هماکنون توانایی ارائه سرویس به مشترکان خانگی را نیز دارد، تاکید کرد به دلیل هزینههای بالا برای مشترکان و اختصاص نیافتن فرکانس، فعلا به مشترکان سازمانی این سرویس را عرضه میکنند.
در مراسم امروز، ساختمان سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران و دفتر مرکزی خبرگزاری ایرانا به اینترنت 5G مبیننت متصل شدند و همچنین برای تست سرعت، ۴ ویدئو با کیفیت 4K به صورت همزمان به نمایش درآمد.
حاشیه این مراسم، ناصر مرادی، مدیرکل بازاریابی و فروش سازمانی مبیننت درباره برنامه آینده این شرکت برای ارائه خدمت 5G به پیوست گفت: «به نظر نمیرسد فعل در مقیاس انبوه نیاز برای ارائه سرویس 5G به عموم مردم وجود داشته باشد و ما میتوانیم از این فناوری برای بهبود و پشتیبانی شبکه 4G استفاده کنیم و در کنار آن به شرکتهای بزرگ سرویس بدهیم.»
او افزود: «پهنای باند 100 مگابیت بر ثانیه برای یک مشترک خانگی زمانی نیاز است که سرویسهایی مانند بازیها و ویدئوهای آنلاین عرضه شوند و بدون آنها چنین پهنای باندی معنی ندارد که فکر میکنم تا دو یا سه سال آینده به آن نقطه میرسیم.»
او درباره هزینههای سرویس 5G نیز گفت: «تفاوت چندانی در هزینهها وجود ندارد. به عنوان مثال امروز به ایرنا و فاوای شهرداری سرویس دادیم که تا پیش از این سرویس رادیویی دریافت میکردند که تجهیزات آن از تجهیزات 5G گرانتر است. تنها موضوعی که ممکن است قیمتها را بالا ببرد، نصب آنتن و دکل است که برای آنها هم برنامههایی داریم.»