انتقاد کمیسیون تامین تجهیزات نصر از تامین ارز کالاهای فاوا
طبق بیانیه کمیسیون تامین تجهیزات و کالای فاوا سازمان نصر تهران، بانک مرکزی روال خاصی…
۲۴ مهر ۱۴۰۳
۲ اسفند ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
شبکه اجتماعی جایگزین توییتر در ۱۱ ژانویه به دلیل عدم حذف پستهایی که به خشونت ترغیب میکردند از فضای ابری شرکت آمازون حذف شد و از آن زمان در تلاش برای راهاندازی دوباره خدمات خویش است. حالا هم شبکه اجتماعی پارلر که پس از حمله طرفداران ترامپ در ۶ ژانویه به اجبار از دسترس خارج شد اعلام کرده که قرار است خدمات خود را از سر گیرد.
به گزارش پیوست، این شبکه اجتماعی از ۱۱ ژانویه که از بخش میزبان وب آمازون اخراج شد هنوز خدمات خود را احیا نکرده است. گوگل و اپل نیز اپلیکیشین این شبکه اجتماعی را به دلیل ترغیب به خشونت از فروشگاههای خود حذف کردند.
پارلر روز دوشنبه در یک بیانیهای ایمیلی اعلام کرد که از این پس تحت مدیریت مارک مکلر از نهضت ملیگرایان مهمانی چای اداره خواهد شد. در این بیانیه گفته شد که خدمات این شرکت برای کاربران فعلی در هفته آتی در دسترس قرار می گیرد و کاربران جدید هم از هفته آینده امکان ثبت نام خواهند داشت-و راهاندازی دوباره به غولهای تکنولوژی وابسته نخواهد بود.
صفحه اصلی وبسایت پارلر اما یک صفحه ثابت بود که «مشکلات فنی» را به کاربران یادآوری میکرد. در حالی که دسترسی به حساب از طریق نسخهای دیگر این URL امکان پذیر است اما اپلیکیشن آیفون پارلل غیرفعال شده است.
براساس دستورالعملی که روز۱۴ فوریه روی وبسایت پارلر قرار گرفت قرار شد تا «محتوای تهدید کننده یا تحریک آمیز» با استفاده از تکنولوژی و بررسی انسانی حذف شود. آنها همچنین اعلام کردند که یک «هیات منصفه متشکل از اعضای جامعه» به اعتراضات نیز رسیدگی خواهند کرد.
پارلر توسط شرکت اسکایسیلک که یک شرکت خدمات ابری در لسآنجلس است میزبانی می شود. ران گیلمیت، محقق و فعال اینترنتی مستقر در کالیفرنیا میگوی که اسکایسیلک شرکت کوچکی است و برای او روشن نیست که آیا میتواند امنیت کافی را برای وبسایت فراهم کند یا خیر. گولمیت همچنین به لزوم امنیت قدرتمند در برابر حملات انکار خدمت اشاره کرد. این حملات معمولا ترافیک داده را در وبسایت به حدی افزایش میدهند که حجم بالای ترافیک باعث میشود تا وبسایت از دسترس خارج شود. این حملات تهدیدی برای تمامی وبسایتها محسوب میشوند به ویژه زمانی که محتوای بحث برانگیزی را در وبسایت هدف شاهد باشیم.
کوین ماتوسیان، مدیرعامل این شرکت در بیانیهای اعلام کرد که اسکایسیلک «ترغیب یا چشم پوشی از نفرتپراکنی نمیکند بلکه حق قضاوت خصوصی را به رسمیت میشناسد و قصد ندارد نقش قاضی، هیئت منصفه را ایفا کند. متاسفانه بسیاری از ارائه دهندگان تکنولوژی جبهه گیری متفاوتی در این موضوع دارند». ماتوسیان افزود که این شرکت از دستورالعملهای جدید پارلل استقبال میکند.
پارلر مدتی پس از اخراج از آمازون خدمات امنیتی خود دربرابر حملات عدم خدمترسانی را از یک شرکت روسی به نام DDoS-Guard دریافت میکرد. پس از آنکه مشخص شد این شرکت به فعالیتهای نادرست از جمله فریومهای سرقت کارتهای اعتباری خدمترسانی کرده است پارلل به همکاری خود با DDoS-Guard پایان داد.
پارلر که در شکایتی قصد داشت آمازون را مجبور به ادامه خدمت رسانی کند ادعا کرد که آمازون میخواهد ترامپ را «از دسترسی به هرگونه خدمات گسترده شبکه اجتماعی» منع کند. این ادعا پس از آن صورت گرفت که توییتر به طور دائم رئیس جمهور سابق آمریکا را از استفاده از خدمات خود منع کرد و فیسبوک و اینستاگرام نیز از ممنوعیتی مشابه استقبال کردند.
جان ماتز ،مدیرعامل سابق پارلر میگوید که او روز ۲۹ ژانویه توسط هیات مدیره پارلر به مدیریت ربکا مرسر مدیر محافظه کار این هیئت مدیره اخراج شد. ماتز در آن زمان در مصاحبه با نیویورک تایمز گفت که پارلل باید جلوگیری از تروریست داخلی، برتری طلبان سفید پوست و دنبال کنندگان کیوانان را که یک نظریه توطئه بی اساس است در دستور کار خود قرار دهد.
این شبکه اجتماعی ۲ و نیم ساله ادعا میکند که ۲۰ میلیون کاربر دارد. ترامپ هیچگاه حساب کاربری در این شبکه اجتماعی ایجاد نکرد اما به گزارش بازفید (Buzzfeed) او در زمانی که رئیس جمهور بود خرید سهام در پارلر را بررسی کند.
منبع: NBC