skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

طبق ابلاغیه دادستانی که توسط پلیس فتا به بانک‌ها ارسال شد

دسترسی به اپلیکیشن‌های بانکی از بیرون از ایران ممنوع شد

تحریریه پیوست

۷ بهمن ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

دادگستری کل استان تهران طی نامه‌ای از پلیس فتا خواسته تا به صورت مستقیم از بانک‌های کشور و بانک مرکزی بخواهد تا تغییراتی را در نحوه استفاده از اینترنت بانک، تسویه ساتنا و پایا انجام دهند این در حالی است که ارسال این ابلاغیه به پلیس فتا و ارسال مستقیم آن به تمامی بانک‌ها و بانک مرکزی به عنوان رگولاتور شبکه بانکی کشور با انتقاد مواجه شده است.

به گزارش پیوست،  دادستانی با ارسال این نامه به پلیس فتا راسا از این نهاد خواسته تا شبکه بانکی را ملزم به اعمال محدودیت در فروش شارژ از طریق کارت بانکی کند، ضمن آنکه طبق این ابلاغیه تسویه حساب ساتنا و پایا باید هر ۲۴ ساعت صورت گیرد از دیگر موضوع حایز اهمیت در این نامه ارسالی از بانک‌ها خواسته شده است تا اپلیکیشن‌های بانکی‌شان را  به روی IP های خارجی مسدود کنند و خدمات پرداخت را به خارج از کشور ارائه ندهند.

بر اساس این ابلاغیه ورود به سامانه‌های بانکدرای اینترنتی و همراه بانک الزاما از طریق رمزیکبار مصرف باشد و صدور هرگونه حواله برداشت پایا، ساتنا با استفاده از خدمات غیرحضوری نظیر اینترنت بانک و همراه بانک تنها از طریق رمزیکبار مصرف صورت گیرد. تسویه و کسر نهایی مبالغ حاصل از حواله‌های اینترنتی (پایا و ساتنا) از بستر اینترنت بانک و همراه بانک با تاخیر ۲۴ ساعت صورت گیرد. مگر اینکه مشتری بانک دارای توکن سخت‌افزاری باشد و برای حواله اینترنتی از OTP یا رمز یکبار مصرف استفاده کند. تصمیم ‌گیری در این خصوص در حیطه اختیارات بانک مرکزی است و رگولاتوری بانکی فقط در این زمینه می‌تواند تصمیم‌گیری کند.

طبق همین ابلاغیه از اول بهمن ماه همه بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری و حتی شرکت‌های پرداخت ملزم شده‌اند که فقط کسانی بتوانند از طریق اپلیکیشن‌های بانکی انتقال وجه انجام دهند که نام دارنده کارت و نام صاحب سیم‌کارت یکی باشد. این الزام پیش‌تر نیز از سوی بانک مرکزی به  شرکت‌های پرداخت ابلاغ شده بود.

نامه دادگستری به پلیس فتا برای اعمال تغییرات در شبکه بانکی

برخی از موارد ذکر شده در این ابلاغیه پیشتر در مصوبات و دستورالعمل‌های بانک مرکزی ذکر شده بود و قوه قضائیه می‌تواند خواستار اجرایی شدن قانون شود این در حالی‌است که این نامه از سوی دادگستری کل استان تهران به پلیس فتا ابلاغ شده است و از آنان خواسته شده موارد ذکر شده در نامه را به بانک مرکزی و بانک‌های کشور ابلاغ کند.

مدت زمان تسویه حساب‌های بانکی موضوعی است که فقط بانک مرکزی می‌تواند در مورد آن تصمیم‌گیری کند و به شبکه بانکی ابلاغ کند همانند آنکه نرخ سود تسهیلات را نیز فقط بانک مرکزی می‌تواند تعیین کند.گفته می‌شود بانک مرکزی در تلاش است تا این اختلاف نظر پیش‌آمده در پیگیری موارد ذکر شده در این نامه را برطرف کند.

http://pvst.ir/9f2

2 نظر

  1. یعنی گوه تو کشورم..من که خارج ازکشور دارم کار میکنم الان برای یک میلیون کارت ب کارت برای کمک به یه یتیم باید برم صرافی..خدا نسلتونو منقرض کنه به حق علی واولادش…باتمام دنیا مشکل داریم

  2. اخه اون کسی که دستور صدور ممنوعیت دسترسی میده . نمی گه اون بدبختایی که اونطرف هزاران کار دارن با سیستم بانکی انجام میدن باید چیکار کنن؟؟؟شب می خوابه و صبح پا میشه می گه ای پی خارج محدود کنین . و فقط یه وی پی ان ایران کار می کنه برای عملیلت بانکی اونم ۳ ماهه ۵۰۰ هزارتومان!خب کیسه دوختین بگین ما هم بدونیم!خب می خوای امنیت رعایت بشه رمز دوم هست رمز پویا هست . اسمم با سبم کارتم و وارت بانکیم و همه قربرستونم یکی هست و اپلیکیشن رمز نما وووو دارم !ولی هیچ نرم افزار بانکی و هیچ سایت بانکی اصلا بالا نمیاد که رمز بخواد. یا اونی که دستور میده نمیفهمه!یا اونی که مجریه. سواد نداره نمی فهمه!خب تر و خشک با هم که نمی سوزونن. اصلا صفحه اول بانک بالا نمیاد چه برسه درگاه.حتی قسمت تایید کارت بانکی شاپرک . هم بالا نمیاد . نرم افزار دی چی پی و ایرانی کارت و سکه وووبرنامه پرنا بانک مسکن هم تا باز می کنی ارور میده!کلا به طرف می گن برو . یارو رو بیار . میره سرشو می بره . میاره. من خدایی موندم .اون مجریه. که اجرا کنندس چند کلاس سواد داره . یه چیز به این سادگی را نفهمیده؟؟؟

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو