skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

استفاده از هوش مصنوعی برای جذب نیروی دورکار

۲۱ دی ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

هوش مصنوعی در چند سال گذشته تیتر اخبار را به خود اختصاص داده اما با افزایش دورکاری در سال 2020، تاثیر این تکنولوژی در جذب نیروی دورکاری افزایش یافته است.

به گزارش پیوست، از آنجا که درنتیجه دورکاری استعداد‌های بیشتری در دسترس هستند، هوش مصنوعی نقش عمیق تری در استعداد یابی درست دارد. آمار نشان می‌دهد که ۵۲ درصد از متخصان نیروی انسانی معتقدند سخت‌ترین کار در جذب نیرو، شناسایی نامزد‌های مناسب از بین گزینه‌های متعدد است. متخصصان نیروی انسانی ابتدا باید همه نقش‌هایی که مسئولیت آن را بر عهده دارند اولویت بندی کنند و همچنین نامزد‌هایی که برای یک نقش رقابت می‌کنند را متمایز کنند.

در این حالت هوش مصنوعی با توجه به داده‌های تاریخی، مشخص می‌کند برای پر کردن این نقش تا چه اندازه سابقه شغلی نیاز است و مسئولان جذب نیرو می‌توانند بر این اساس نفرات را دوباره اولویت بندی کنند. متخصصان نیروی انسانی با هوش مصنوعی بین پیشینه شغلی و رزومه نامزد تفکیک ایجاد می‌کنند و براساس اطلاعاتی که در جریان تقاضای کار ارائه می‌شود پیش بینی دقیقی از عملکرد فرد در آینده به عمل می‌آورند.

نرم افزار IBM Watson از شرکت IWR برای حل این مشکل از هوش مصنوعی استفاده می‌کند و اطلاعات مربوط به بازار و تجربیات گذشته نامزد‌ها را برای پیش بینی زمان مورد نیاز برای نفر گیری و نامزد‌های موفق استفاده می‌کند. این هوش مصنوعی مهارت‌های حرفه شغلی را بررسی و براساس به مهارت‌هایی که در رزومه توصیف شده امتیاز می‌دهد. همچنین این نرم‌افزار بر تصمیمات مربوط به استخدام نظارت می‌کند تا از تبعیض و طرفداری جلوگیری شود. از آنجایی که تعداد استعداد‌ها با دورکاری افزایش می‌یابد این موضوع اهمیت بالایی دارد.

برای اینکه هوش مصنوعی به خوبی کار کند باید بین داده‌های مهارتی، هوش ماشینی و داده‌های همکاری ارتباط نزدیکی باشد. استارتاپ GlobalWonks که بازاری برای معرفی شرکت‌ها به متخصصان تشکیل داده از هوش مصنوعی برای تحلیل پروفایل بیش از 25 هزار متخصص استفاده می‌کند تا آنها را درصورت لزوم به شرکت‌ها معرفی کند. سنک سیدار مدیرعامل گلوبال وانکس می‌گوید: «پلتفرم گلوبال وانکس برای اشتراک دانش استفاده می‌شود و با تکنولوژی خاص خود سوالات شرکت‌ها یا پروژه‌های داخل شبکه را طی چند دقیق پاسخ می‌دهد. هرگاه یک شرکت سوال یا پروژه‌ای را در شبکه این پلتفرم ثبت می‌کند، الگوریتم هوش مصنوعی آن وظیفه را به متخصص مربوطه اطلاع می‌دهد و روند کار در لحظه برنامه ریزی می‌شود. این مدل خاص هوش انسانی، هوش مصنوعی و داده‌های علمی را در کنار هم قرار می‌دهد و البته سریع‌ترین و مقرون به صرفه ترین ابزار کسب دانش را در اختیار سازما‌ن‌ها قرار می‌دهد.»

در مرحله جذب استعداد، جامعه مهارتی بزرگ اهمیت بالایی دارد که به واسطه دورکاری امکان پذیر شده است. چت‌بات‌ها که از پردازش زبان طبیعی استفاده می‌کنند در مراحل جذب نامزد امکان پرسش و پاسخ را برای نامزد‌ها فراهم می‌کنند و به این دلیل فرایند جذب نامزد سرعت می‌گیرد.

پلتفرم Intelligent Messaging از شرکت جاب ویت با ارائه فرایند ثبت درخواست متن محور این فرایند را ساده تر می‌کند. به این طریق سرعت پاسخگویی عجیبی را تجربه می‌کنیم و کسانی که قصد جذب نیرو دارند حتی در طول خواب هم فرایند جذب نیرو را سپری می‌کنند.

از آنجایی که مصاحبه کاری هم از راه دور انجام می‌گیرد، مصاحبه‌های تصویری به بخش مهمی از فرایند جذب نیرو تبدیل شده‌اند. به همین دلیل تحلیل احساسات نامزد در مصاحبه اهمیت بالایی دارد. پلتفرم مصاحبه ویدیویی HireVue با ارزیابی‌های متکی بر هوش مصنوعی از دوربین گوشی یا کامپیوتر نامزد برای تحلیل حرکات صورت، کلامات و صدا استفاده می‌کند و سپس نامزد‌ها را به نسبت هم رده بندی می‌کند.

آنچه گفته شد نشان می‌دهد که هوش مصنوعی در جذب استعداد چه ارزش و اهمیتی دارد. هیچ شکی نیست که هنجار جدید ناشی از دورکاری باعث پیدایش راهکارهای جدیدی نیز خواهد شد.

منبع: Forbes

http://pvst.ir/9an

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو