وزیر ارتباطات: مدرنترین مراکز داده در مشهد افتتاح میشود
وزیر ارتباطات که به مشهد سفر کرده است، در بازدید از پروژه اَبر دولت از…
۳ آذر ۱۴۰۳
۱۶ دی ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
اینترنت و کسب و کار اینترنتی امروزه بخش مهمی از درآمد و گردش مالی کشورها را به خود اختصاص میدهند. به همین دلیل تصمیم دولت برای قطع اینترنت افراد و کسب و کارهای زیادی را تحت تاثیر قرار داده و باعث ضرر و زیان مالی خواهد شد. با توجه به تعداد زیاد کاربران اینترنت در هند قطعی اینترنت در این کشور طی سال ۲۰۲۰ ضرر مالی زیادی به این کشور زد.
به گزارش پیوست، بررسی تازهای از سوی وبسایت Top10VPN که به معرفی ویپیانها مطرح و ابزارهای حریم خصوصی میپردازد؛ نشان داد که ایران 2 میلیون دلار و کشور هند که یکی از بیشترین تعداد کاربران اینترنتی را در جهان دارد 2.7 میلیارد دلار به دلیل قطعی اینترنت در سال 2020 متضرر شدند. هند بیشترین ضرر را در بین کشورهای جهان داشته و با 2.7 میلیارد دلار ضرر از مجموع 10 جایگاه بعدی در این جدول بیشتر متضرر شده است. این کشور همچنین با 8 هزار 927 ساعت قطعی در سال گذشته بیشترین ساعت قطعی اینترنت را داشته است. قطعی اینترنت در ایران نیز با تحت تاثیر قرار دادن 58 میلیون کاربر پس از ترکیه با ۶۱.۷ میلیون کاربر متضرر، بیشترین افراد را متضرر کرده است.
بیشترین قطعی اینرتنت در هند مربوط به جامو و کشمیر است که از آگوست 2019 تا ماه مارس 2020 ادامه داشت. دولت در آگوست 2019 اینترنت این منطقه را-که بیش از 7 میلیون جمعیت دارد-پس از لغو بند 370 از قانون اساسی هند قطع کرد. این بند قانون اساسی دولت جامو و کشمیر را در یک سری زمینههای مدیریتی خودمختار میکرد. در ماه مارس 2020 که دولت محدودیت دسترسی به سایتهای مهم را برداشت، بسیاری از کاربران هنوز برای دسترسی به اینترنت موبایل تنها به اینترنت 2G دسترسی داشتند.
گزارشی از سوی دفتر بازرگانی کشمیر نشان داد که محدودیت و قطعی اینترنت این منطقه به طور کلی باعث 5.3 میلیارد دلار ضرر شده است. با اینکه نمیتوان گفت کدام آمار دقیق تر است اما روشن است که بسیاری از مردم هند در نتیجه قطعی اینترنت متضرر شدهاند.
دولت پیشتر هم به دلیل اعتراضات داخلی نسبت به قانون اصلاح شهروندی (CAA) که به پناهجویان غیرمسلمان کشورهای اطراف شهروندی اعطا میکند اقدام به قطع اینترنت در برخی مناطق کرده بود.
جالب اینکه با وجود قطعی اینترنت در هند، دولت سال گذشته اعلام کرد که قصد دارد پهنباند فیبر نوری را طی سه سال آینده به تمامی روستاهای هند برساند. با وجود اینکه دسترسی به اینترنت پرسرعت برای حاشیه نشینها خبر خوبی محسوب میشود، اما اگر قطعی گسترده در آینده هم ادامه داشته باشد تمامی این زحمات بی معنا خواهد بود.
منبع: Thenextweb