چگونه میتوان با هوش مصنوعی مولد سازمانها را متحول کرد
تحولات جدید در دنیای کسبوکار با ورود هوش مصنوعی مولد (Gen AI) در حال شکلگیری…
۱۹ مهر ۱۴۰۳
۷ دی ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مدیرعامل یک شرکت توزیعکنندگان آنلاین لوازم مصرفی پزشکی، معتقد است با استفاده از روشهای فروش آنلاین میتوان مشکلات بازار سنتی لوازم مصرفی پزشکی را حل کرده و در مسیر کاهش هزینههای درمان، گام برداشت.
محمدعلی مقدس، مدیر عامل شرکت هلثیوم، با تاکید بر ارائه راهکار مشخص از سوی اداره کل تجهیزات پزشکی، سازمان غذا و دارو و درگیری برای خرید و فروش آنلاین تجهیزات پزشکی گفت: «ما فعالان حوزه توزیع آنلاین تجهیزات و لوازم پزشکی مصرفی از تمامی متولیان و نهادهای مرتبط انتظار داریم زودتر برای ایجاد یکپارچگی لازم اقدام کنند. همچنین امیدواریم دولتیها با ارائه راهکار مناسبی سایر بازیکنان بازار را به پا گذاشتن در این مسیر تشویق کنند. به علاوه به دلیل نوظهور بودن این شاخه از فعالیت، از نهادهای دولتی مرتبط انتظار داریم از این دست کسبوکارها که دقیقا در راستای اهداف دولت برای کاهش هزینههای درمان گام برمیدارند در بحث تهیه کالا، تسهیل رویههای اداری، کسب مجوز و کمکهای مازاد حمایتهای بیشتری بهعمل آورند.»
مقدس در خصوص چالشهای توزیعکنندگان آنلاین در بحران کرونا اظهار داشت: «هلثیوم با رویههای فروش به صرفه و حذف واسطههای کاذب سعی کرده با کاهش هزینهها از طریق فروش آنلاین، مشکلات بازار سنتی را حل کند.»
مدیرعامل هلثیوم با بیان اینکه این شرکت در سال ۹۷ با سرمایهگذاری بخش خصوصی تاسیس شده، در توضیح روش کار آن گفت: «مجموعه هلثیوم نمایندگی مستقیم فروش دهها تولیدکننده و واردکننده است. تمامی سفارشهایی که در فروشگاه هلثیوم ثبت میشود مستقیما از تولیدکنندگان و واردکنندگان تهیه میشود و در کمتر از ۲۴ ساعت در تهران و کمتر ۷۲ ساعت در شهرستان تحویل بیماران، پزشکان و مراکز درمانی داده میشود. قیمت تمامی اقلام و موجودی و ناموجودی آنها به صورت آنلاین در وبسایت هلثیوم بارگزاری میشود و بیماران و پزشکان و مراکز درمانی میتوانند به صورت آنلاین سفارش خود را ثبت کنند. از آنجایی که ممکن است بعضی از افراد امکان ثبت سفارش اینترنتی نداشته باشند ما این امکان را فراهم آوردیم تا کارشناسان فروش ما سفارشات این افراد را به صورت تلفنی در حساب کاربری افراد ثبت کنند.»
او با اعلام داشتن بیش از ۱۲۰۰ کالا در هلثیوم؛ در خصوص چالشهای فروش آنلاین گفت: «در شروع فعالیت در این بازار؛ مجبور بودیم سرمایه را به طور جدی درگیر تامین و ذخیره کالا برای به فروش رساندن آن نکنیم و تلاش میکردیم صرفا با حذف واسطهها به صورت مستقیم کالاهای مصرفی مورد نیاز مراکز درمانی و داروخانهها را از یکسری تامینکنندههای مشخص تهیه کرده و به فروش برسانیم. در این مدل ما به سراغ تامینکنندهها میرفتیم، اما به مرور با ایجاد ارتباطات مناسب با مجموعههای بزرگ و متوسط توانستیم اعتماد تامینکنندگان را جلب کنیم.»
وی افزود: «نوسانات قیمتها در بهار و تابستان ۹۹ باعث شده بود عملا قیمت تمام شده کالا و موجودی آنها به صورت ناگهانی و آنی مدام در بازار تغییر کند. این وضعیت برای تامینکنندهها در سیستمیکه در ابتدای شروع فعالیت طراحی کرده بودیم، پاسخگو نبود. تغییر قیمت و عدم اعلام موجودی کالا به ما مشکلاتی بهوجود آورده بود که ما با پیادهسازی سامانههایی در بستر فضای مجازی و وب این موضوع را به گونهای حل کردیم که تامینکننده بتواند به صورت آنی موجودی و آخرین قیمت کالا را در آن ثبت و بهروزرسانی کند.»