skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

چین تا سال ۲۰۲۸ از آمریکا عبور خواهد کرد

۷ دی ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

مرکز تحقیقات اقتصادی و تجاری (CEBR) پیش‌بینی کرده است که چین تا سال۲۰۲۸ یعنی پنج سال زودتر از آنچه پیش ازهمه‌گیری ویروس کووید ۱۹ پیش‌بینی شده بود از ایالات متحده عبور خواهد کرد و به بزرگترین اقتصاد جهان تبدیل خواهد شد.

به گزارش پیوست، مرکز تحقیقات اقتصادی و تجاری (CEBR)  در گزارش سالانه خود اعلام کرده است: «برای اولین بار، موضوع اصلی اقتصاد جهانی به جدال قدرت اقتصادی و قدرت نرم بین ایالات متحده و چین تبدیل شده است. همه‌گیری ویروس کرونا و رکود اقتصادی حاصل از آن باعث شده تا این رقابت به نفع چین تغییر کند.»

مرکز CEBR‌ می‌گوید: «مدیریت موفق چین بر پاندمی» به واسطه قرنطینه زودهنگام و ضربه‌ای که پاندمی بر رشد بلند مدت غرب وارد کرده است باعث شده تا عملکرد نسبی اقتصاد چین بهبود پیدا کند.

پیش‌بینی می‌شود که چین به طور میانگین از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۵ درحدود ۵/۷ درصد رشد اقتصادی داشته و سپس با کاهش رشد به ۴/۵ درصد برای دوره ۲۰۲۶ تا ۲۰۳۰ برسد.

مرکز تحقیقات اقتصادی و تجاری اعلام کرده است که  همه‌گیری ویروس کرونا و رکود اقتصادی حاصل از آن باعث شده تا رقابت به نفع چین تغییر جهت پیدا کند

در حالی که ایالات متحده احتمالا در سال ۲۰۲۱ یک روند بهبود قدرتمند را برای دوران پس از پاندمی دنبال خواهد کرد اما رشد این کشور در سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۴ به۱/۹ درصد کاهش خواهد یافت و پس از آن نیز تا ۱/۶ درصد تقلیل خواهد رفت.

ژاپن از لحاظ دلاری تا اوایل دهه ۲۰۳۰ سومین اقتصاد بزرگ جهان باقی خواهد ماند و سپس هند از ژاپن پیشی خواهد گرفت و درنتیجه آلمان نیز از رده چهارم به رده پنجم در اقتصاد‌های بزرگ جهان سقوط خواهد کرد.

انگلستان که در حال حاضر پنجمین اقتصاد بزرگ جهان از نگاه CEBR است از سال ۲۰۲۴ به رتبه ششم این رده بندی سقوط خواهد کرد.

با وجود ضربه‌ای که خروج انگلستان از بازار واحد اتحادیه اروپا در سال  ۲۰۲۱به این کشور وارد خواهد کرد، تولید ناخالص داخلی این کشور به دلار تا سال ۲۰۳۵ نیز ۲۳ درصد بالاتر از فرانسه خواهد بود. این تفاوت ناشی از پیشروی بریتانیا در حوزه اقتصادی دیجیتال است.

اروپا در سال ۲۰۲۰، ۱۹ درصد از خروجی‌های ۱۰ اقتصاد بزرگ جهان را به خود اختصاص داد اما براساس پیش‌بینی‌ها سهم این قاره تا سال ۲۰۳۵ به ۱۲ درصد کاهش خواهد یافت. اگر جدایی اتحادیه اروپا و بریتانیا با تنش همراه باشد سهم این قاره ممکن است حتی به زیر ۱۲ درصد نیز سقوط کند.

ژاپن تا اوایل دهه ۲۰۳۰ سومین اقتصاد بزرگ جهان باقی خواهد ماند و سپس هند از ژاپن پیشی خواهد گرفت و درنتیجه آلمان نیز از رده چهارم به رده پنجم در اقتصاد‌های بزرگ جهان سقوط خواهد کرد

به گفته CEBR تاثیر پاندمی در دوران پسا کرونا با افزایش تورم نمود خواهد یافت و شاهد کاهش سرعت رشد نخواهیم بود.

این گزارش می‌گوید «در اواسط دهه ۲۰۲۰ شاهد یک چرخه اقتصادی با افزایش نرخ سود خواهیم بود»، موضوعی که برای دولت‌هایی که در دوران بحران کرونا وام‌های زیادی دریافت کرده‌اند مشکل ساز خواهد شد. «اما همینطور که به دهه ۲۰۳۰ نزدیک تر می‌شویم جریان‌های سبزتر (پاکتر) و تکنولوژی محور قدرت خواهند گرفت.»

 

 

منبع: CNBC

http://pvst.ir/98e

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو