skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی می‌کند برای تعیین امتیاز اعتباری افراد از تاریخچه مرورگر استفاده شود

۲ دی ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

پژوهشگران صندوق بین‌المللی پول (IMF) پیش‌بینی کرده‌اند که در آینده نزدیک امکان استفاده از تاریخچه مرورگر و استفاده از اطلاعات مربوط به جستجوهای مختلف و خریدهای آنلاین برای تعیین رتبه‌اعتباری دقیق‌تر افراد و شرکت‌ها وجود خواهدداشت.

به گزارش پیوست، چهار محقق از صندوق بین‌المللی پول در یک پست وبلاگی جدید اعلام کردند که یافته‌های جدید نشان می‌دهد که رابطه غیرقابل انکاری بین اقتصاد و تکنولوژی (فین‌تک) و آینده احتمالی آن وجود دارد. آنان در این تحقیقات به موفقیت فین‌تک و اقبال عمومی به آن طی ۱۰ سال گذشته اشاره کرده‌اند.

طبق نوشته این محققان صندوق بین‌المللی پول در تحقیقاتی که هنوز هم ادامه دارد محققان IMF به احتمال استفاده از تاریخچه اینترنتی کاربر از جمله داده‌های جستجو، مرورگر و اطلاعات خرید برای تعیین امتیاز اعتباری دقیق فرد یا شرکت اشاره کرده‌اند.

آرنود بوت، پیتر هافمن، لاک لایون و لو راتنووسکی محققان این تحقیق معتقدند که این روش باعث اعطای وام به کسانی خواهد شد که در صورت استفاده از روش‌های سنتی از وام محروم می‌شوند. صحبت کلی این مقاله این است که شرکت‌های تکنولوژی از جمله اپل، گوگل و فیس‌بوک خطری برای سیستم بانکداری سنتی محسوب می‌شوند.

محققان مدعی‌اند که بانکداری فیزیکی در حال زوال است، زیرا شرکت‌هایی همچون فیس‌بوک به اطلاعات نرم عظیمی دسترسی دارند که بانک‌های سنتی به سادگی نمی‌توانند این اطلاعات را در اختیار بگیرند. بررسی‌های این ۴ محقق نشان می‌دهد که در آینده نزدیک محل ملاقات کاربران سرویس‌های بانکی پلتفرم‌های پیام‌رسان می‌شود این در حالی است که بانک‌ها به ملاقات با مشتریان اتکا می‌کنند.

محققان در این پست وبلاگی می‌گویند: «نوآوری در زمینه ارتباطات توسط پلتفرم‌های متعددی در شبکه اجتماعی، ارتباطات موبایلی و خرید آنلاین رهبری می‌شود که به بخش زیادی از زندگی روزمره مشتریان نفوذ کرده‌اند،  درنتیجه ردپای دیجیتال و داده‌های بیشتری را در اختیار دارند».

ایده استفاده از ردپای آنلاین کاربر از آنجایی منشا می‌گیرد که داده‌های سختی که عمدتا استفاده می‌شوند  و هم‌اکنون در اختیار اکثر بانک‌ها قرار دارد به خوبی شایستگی وام گیرنده را نشان نمی‌دهند؛ به ویژه در زمان بحران اقتصادی تصویر اشتباهی از وام‌گیرنده را ایجاد می‌کنند. از همین پیش‌بینی می‌شود داده‌های نرم که این روزها بیشتر در اختیار موتورهای جستجو یا شبکه‌های اجتماعی است بیشتر و بهتر می‌توانند وام گیرنده را ارزیابی کنند.

«این منابع اطلاعات جایگزین زمانی که با هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی تلفیق شوند معمولا نسبت به روش‌های ارزیابی سنتی برتری خواهند یافت و باعث فراگیری اقتصادی خواهند شد، مثلا با این روش امکان ارائه اعتبار بیشتر به کارکنان غیررسمی و خانوار‌ها و شرکت‌های مناطق روستایی ایجاد خواهد شد».

این روش نسبت به روش‌های ارزیابی خطر سنتی که بانک‌ها به اجرا می‌گذارند قدرت بیشتری خواهد داشت. گزارش‌های IMF نشان می‌دهد که در حدود۱/۷  میلیارد فرد بزرگسال در جهان به شعب بانکی دسترسی ندارند و این روش می‌تواند کسانی همچون کارکنان غیررسمی که از چشم شبکه بانکی پوشیده مانده‌اند را نیز شامل شود.

این داده‌ها را از طریق یادگیری ماشینی می‌توان به امتیاز اعتباری تبدیل شود. این موضوع شاید باعث نگرانی‌هایی در زمینه حفظ حریم خصوصی افراد شود اما محققان هنوز روش دقیق استفاده از این ایده را توضیح نداده‌اند.

به نظر شما در آینده‌ای نچندان دور چه بر سر حریم خصوصی خواهد آمد؟

منبع: Hackread

http://pvst.ir/97r

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو