مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۲۴ آذر ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۵ دقیقه
رویداد جذب سرمایه در حوزه فینتک، صبح امروز «۲۴ آذر» با حضور ۸ استارتآپ «ابرستان»، «فنابا»، «داپاپ»، «پیران»، «پلکارت»، «بیسان»، «ماپرا» و «ضامن» در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد. ۳۰۷ کاربر، شامل سرمایهگذاران و مخاطبان رویداد بهصورت آنلاین در برنامه حاضر شدند و استارتآپها به منظور جذب سرمایه به ارائه محصولات و سرویسهای خود پرداختند.
به گزارش پیوست، اولین استارتآپ، ابرستان به عنوان یک پلتفرم حسابداری آنلاین بر بستر رایانش ابری و تحت وب در این مراسم به معرفی محصول خود پرداخت. این استارتآپ با امکاناتی از قبیل سیستم پرداخت آنلاین، مدیریت ورود و خروج انبار و اتصال دریافتیها به حساب تا کنون توانسته تفاهمنامه همکاری سه جانبه با مرکز پژوهشها و تحقیقات راهبردی حقوقی اقتصادی روزنامه صدای ملت و موسسه حقوقی امید رحمت حق امضا کند و در کنار آن به ارائه خدمات حقوقی مالی و مالیاتی بپردازد. مجید اورعی، مدیرعامل ابرستان، برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی درخواست ۴ میلیارد تومان جذب سرمایه داشت.
فنابا، استارتآپ تامین ابزارهای معامله در بازار سرمایه با استفاده از فناوری بلاکچین، دومین تیم ارائه دهنده بود. بستر آنلاین برای انجام معاملات رمزارزی و امکان دسترسی به یک بازار مطمئن و راحت برای معاملهکنندگان از جمله ارزشهای پیشنهادی این استارتآپ به مشتریان است. این استارتآپ با همکاری همآوا و شرکت خدمات انفورماتیک، از آبان ۹۹ شروع به فعالیت کرده و توانسته یک والت سیستم کامل به وجود بیاورد. SAB و INTEREX دو محصول طراحی شده توسط این استارتآپ هستند که سب برای سرمایهگذاری از طریق بلاکچین و اینترکس پلتفرم معامله رمزارز است. حسین رضایی، بنیانگذار استارتآپ فنابا، سرمایه لازم برای توسعه محصول، بازاریابی و تامین نیروی انسانی را یک میلیارد تومان اعلام کرد.
داپاپ، پلتفرم پاداش نقدی خرید یا Cash Back Reward است که بهعنوان سومین تیم به ارائه محصول خود پرداختند. ارزشهای پیشنهادی این استارتآپ به کاربران، بازگرداندن بین ۴ تا ۱۴ درصد از مبلغ خرید روزانه مشتریان به کیف پول آنها به عنوان پاداش خرید است. همچنین امکان استفاده از این پلتفرم همزمان در کسبوکارهای آنلاین و آفلاین وجود دارد. این استارتآپ برای این طرح تا کنون توانسته با PSPهایی نظیر بهپرداخت ملت، سامانکیش و پارسیان قرارداد همکاری امضا کند. این استارتآپ در حال حاضر بیش از ۵۰ هزار کاربر فعال و ۱۰ هزار مشتری در شهر تهران دارد و قرار است تا پایان سال جاری در شهرهای دیگری مانند کرمان و یزد نیز فعالیت خود را آغاز کند. مرتضی گلدانساز، مدیرعامل استارتآپ داپاپ، سرمایه مورد نیاز برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی را ۱۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
پیران به عنوان چهارمین استارتآپ ارائهدهنده در این رویداد حضور پیدا کرد. پیران پلتفرم وامدهی کوتاه مدت به حقوقبگیران تا سقف ۲ میلیون تومان است. از مزیتهای این استارتآپ درخواست و دریافت وام تا سقف ۲ میلیون تومان در مدت زمان ۶ ساعت است. امیرحسین زاهدی، بنیانگذار استارتآپ پیران سرمایه مورد نیاز این استارتآپ برای توسعه محصول و بازاریابی را یک میلیارد تومان عنوان کرد.
تیم ارائه دهنده بعدی استارتآپ پلکارت، ارائهدهنده راهکارهای نوین و پیشرفته پرداخت بود. وظیفه این استارتآپ انجام عملیات پرداخت و دریافت وجه بر بستر اینترنت با هفت خدمت متنوع است. استفاده از تکنولوژیهای QR، Bluetooth و NFC در فرآیند پرداخت، امکان پرداخت بدون اپلیکیشن، امکان پرداخت، دریافت و انتقال وجه از جمله مزیتها و امکانات این استارتآپ است. این استارتآپ توانسته موافقتنامه ارائه خدمات پرداختیاری را از شرکت شاپرک دریافت کند. پیمان نویدی، مدیرعامل استارتآپ پلکارت سرمایه مورد نیاز برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی را ۲ میلیارد تومان اعلام کرد.
استارتآپ بیسان، پلتفرم مبتنی بر خدمات تخفیفی و رفاهی ارائهدهنده بعدی بود. از جمله مزیتهای این استارتآپ، امکان ارائه محصولات فروشگاههای مختلف به مشتریان بدون واسطه است. این استارتآپ که قصد دارد به یک مارکتپلیس برای فروشگاههای کشور تبدیل شود، امکانات متنوعی از جمله تخفیفهای لحظهای، خدمات بیمه و تخفیفهایی برای مراکز درمانی در نظر دارد. این استارتآپ در حال حاضر ۱۵۰ کاربر جذب کرده و ۲۱۵۰ محصول از ۲۰ فروشگاه مختلف را در خود جای داده است. بهنام مقدم، مدیرعامل استارتاپ بیسان مبلغ ۵ میلیارد تومان را برای سرمایهگذاری روی این استارتآپ اعلام کرد.
استارتاپ ماپرا، یک پلتفرم تعاملی برای مدیریت فروش در ایران است. این استارتآپ، ارائهدهنده راهکارهای پرداخت الکترونیک همراه با دانش مدیریت درآمد خواهد بود که از جمله مزایای آن سازگاری با تمامی زیرساختهای صاحبان کسبوکار است. دریافت خودکار صورتحساب و پرداخت مستقیم از دیگر مزایای این استارتاپ است. ماپرا تاکنون توانسته مجوز پرداختیاری از بانک مرکزی دریافت کند. مریم یارمحمدی، مدیرعامل استارتآپ ماپرا، سرمایه ۹۸۰ میلیون تومانی را برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی اعلام کرد.
استارتآپ ضامن، پلتفرم وامدهی و مدیریت صندوقهای قرضالحسنه آخرین تیم ارائه دهنده بود. از مزیتهای این استارتاپ میتوان به وامدهی آسان، سود پایین، شفافسازی و پیگیریهای سیستمی و اعتبارسازی افراد بدون ابزار جبری اشاره کرد. درحال حاضر این استارتآپ بیش از هزار نصب فعال در کافهبازار و ۱۲۳ تراکنش ماهانه با گردش مالی ۴۰ میلیون تومان دارد. محسن افتخاری، بنیانگذار استارتآپ ضامن، سرمایه مرود نیاز برای توسعه این استارتآپ را ۷۰۰ میلیون تومان اعلام کرد.