skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

سرویس جدیدWINaTALENT برای تسهیل فعالیت فریلنسرها با کارفرمایان بین‌المللی آغاز به کار کرد

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۱۷ آذر ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰

فعالیت نیروهای کار در ایران با شرکت‌های خارجی به دلیل تحریم‌ها و مشکلات نقل و انتقالات پول همیشه با چالش‌های گوناگونی همراه و در بسیاری مواقع غیر ممکن بوده است. حالا شاخه ایرانی شرکت اروپایی WINaTALENT  که پیش از این هم امکان همکاری فریلنسرهای ایرانی با کارفرماهای خارجی را از طریق این پلتفرم فراهم کرده‌ بود، با سرویس جدیدی به نام BYOC یا «Bring Your Own Client» فعالیت فریلنسرها با کارفرمایان خارجی را راحت‌تر کرده است. با کمک این سرویس فریلنسرهایی که خارج از سایت WINaTALENT و از طرق مختلف، با کارفرمایی در ارتباط هستند؛ اما به خاطر مشکلات پرداخت نمی‌توانند با هم همکاری کنند، این امکان را خواهند داشت تا از کارفرمای خود درخواست کنند که از طریق سرویس BYOC پروژه مورد نظر را در بستر WINaTALENT تعریف کند، به این ترتیب پرداخت روی سرویس امن و بدون مشکل انجام می‌گیرد.

به گزارش پیوست، اوایل امسال پلتفرم آنلاین فریلنسینگ WINaTALENT  فعالیت خود را با هدف اتصال متخصصان حوزه IT به کارفرمایان بین‌المللی آغاز کرد. در این پلتفرم فریلنسرها امکان کسب درآمد ارزی دارند. حالا در این پلتفرم سعی شده مشکل دیگر فریلنسرها برای ارتباط با کارفرمایان خارج از این پلتفرم به کمک سرویس BYOC یا (Bring Your Own Client) حل شود. حافظ اجلالی، مدیر WINaTALENT درمورد این سرویس جدید به پیوست گفت: «در حوزه فریلنسینگ یکی از مشکلات این بود که فریلنسرها با کارفرمای خارجی خود در شبکه‌های اجتماعی چون لینکدین آشنا شده بودند؛ اما به خاطر مسائل پرداخت نمی‌توانستند پروژه را انجام دهند.»

برای آشنایی با سایت های فریلنسری خارجی کلیک کنید.

او ادامه داد: «این موضوع را باید یادآوری کنم که در ۹۸ درصد موارد فریلنسرها و کارفرماها به طرق دیگر یعنی با معرفی یا از طریق پروفایل شبکه‌های اجتماعی به هم متصل می‌شوند. به همین خاطر ما هم با فریلنسرهایمان صحبت کردیم و متوجه شدیم خارج از سایت وین‌تلنت آشنایی با کارفرماهای بین‌المللی دارند؛ اما به خاطر مسائلی چون پرداخت و تحریم بانک‌های ایرانی نتوانستند فعالیت خود را آغاز کنند.»

به گفته اجلالی براساس نیاز فریلنسرها، امکان BYOC را در سایت WINaTALENT  راه‌اندازی کردند. او تاکید کرد که در این سرویس اگر فریلنسری از پیش با کارفرمایی آشناست؛ اما به خاطر مسئله پرداخت و تحریم بانک‌ها نمی‌توانند باهم پروژه‌ای انجام دهند، می‌تواند کارفرما را به داخل این پلتفرم بیاورد و در این پلتفرم از پرداخت امن استفاده کند.

اجلالی عنوان می‌کند که مراحل انجام پروژه در WINaTALENT به این شکل است که در ابتدای انجام پروژه، کارفرما هزینه را در پلتفرم پرداخت می‌کند، تا انتهای پروژه این هزینه نزد پلتفرم باقی می‌ماند و پس از پایان پروژه پول به فریلنسر پرداخت می‌شود. او تاکید می‌کند که به عنوان واسط این اطمینان را ایجاد می‌کنند که پول پروژه پرداخت شده و کمیسیون‌های دریافتی وین‌‌اتلنت برای فریلنسرهایی که از سرویس BYOC برای ارتباط خود و کارفرما استفاده می‌کنند نیز به ۱۰ درصد کاهش پیدا می‌کند.

او در مورد نحوه استفاده از این سرویس توضیح داد: «فریلنسر در وین‌‌ا‌تلنت www.winatalent.com ثبت‌نام می‌کند. پس از اینکه تایید شد، لینک اختصاصی  BYOC داخل پروفایل خود را به کارفرما ارسال می‌کند. کارفرما پس از ثبت نام با آن لینک، می‌تواند یک پروژه اختصاصی با آن فریلنسر تعریف کند و فریلنسر و کارفرما همکاری خود را آغاز می‌کنند؛ اما توجه داشته باشید سایر فریلنسرها امکان ارائه پیشنهاد روی پروژه‌های اختصاصی (private) را ندارند.»

در  سرویس BYOC اگر فریلنسری از پیش با کارفرمایی آشناست؛ اما به خاطر مسئله پرداخت و تحریم بانک‌ها نمی‌توانند باهم پروژه‌ای انجام دهند، می‌تواند او را به داخل این پلتفرم بیاورد و در این پلتفرم از پرداخت امن استفاده کند
حافظ اجلالی،مدیر وین‌اتلنت

اجلالی در ادامه درمورد اینکه آیا کرونا برفعالیت این کسب‌وکار تاثیر گذاشته است، بیان کرد: «زمانی که وین‌ا‌تلنت پلتفرم خود را راه‌اندازی کرد، پس از مدتی کرونا شیوع پیدا کرد. به همین خاطر نمی‌توانیم به صورت دقیق بررسی کنیم که پیش و پس از شیوع کرونا در این حوزه چه رخ داده است؛ اما از زمان شروع کار، استقبال خیلی خوبی داشتیم.»

اجلالی ادامه داد: «در این مدت نزیک به ۲۰ هزار فریلنسر جذب کردیم. فاز اول کار ما این بود تا فریلنسرها را در مجموعه خود جذب کنیم. در دو مرحله آنها را ارزیابی کردیم؛ اول رزومه فنی آنها را بررسی کردیم و دوم تست زبان از آنها می‌گرفتیم. این پروسه زمان‌بر بود. با تاخیر چندماهه و پس از جذب متخصصان در حوزه‌های مختلف، فرآیند جذب کارفرما را آغاز کردیم.هم‌اکنون با رشد خوبی جلو می‌رویم.»

آنطور که اجلالی بیان می‌کند، تعدادی از کارفرماها همچنین به دنبال استخدام نیروی تمام وقت هستند. به همین خاطر به طور مستقیم این درخواست را از وین‌ا‌تلنت می‌کنند، آنها نیز خارج از روتین پلتفرم، این موضوع را پیش می‌برند و به این صورت به متخصصانی که مهارت‌ها و سابقه‌های مشابه دارند، موقعیت کاری را اعلام و پس از مصاحبه، او را به کارفرما متصل می‌کنند.

مقاله فریلنسری چیست را در پیوست بخوانید.

http://pvst.ir/93s
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    یک دیدگاه

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو