مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
در رویداد آنلاین جذب سرمایه کسبوکارهای نوپا اعلام شد:
۱۲ آذر ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
عضو هیات مدیره موسسه همشهری، در مراسم جذب سرمایه کسبوکارهای نوپا از برنامههای همشهری برای ورود به فرابورس خبر داد.
به گزارش پیوست، ماه گذشته، مرکز نوآوری رسانه همشهری به عنوان اولین مرکز نوآوری رسانه کشور با هدف جذب ایدهها و توسعه کسبوکارهای نوین در حوزه رسانه و تحول دیجیتال معرفی شد. حالا با گذشت یک ماه، رسانه همشهری رویدادی آنلاین برای جذب سرمایه کسبوکارهای نوپا برگزار کرد که در آن استارتآپهای برگزیده برای ورود به مرکز نوآوری همشهری، به ارائه ایدههای خود و میزان سرمایه مورد نیاز پرداختند.
در ابتدای این مراسم که با همکاری مرکز نوآوری رسانه همشهری، سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن و پارک علموفناوری دانشگاه تهران برگزار شد، سلطانی، عضو هیات مدیره روزنامه همشهری از برنامههای این موسسه برای ورود به فضای دیجیتال و سپس ورود به فرابورس صحبت کرد. سلطانی اعلام کرد: «موسسه همشهری در طول ۲۸ سال گذشته جدای از رسالت رسانهای که داشته با پیدایش، تکامل و ایجاد فضای کسبوکاری، زمینه خوبی را در عرصه پیشرفت اقتصادی ایجاد کرده است.»
به گفته عضو هیات مدیره روزنامه همشهری، با تغییر و تحولاتی که در فضای ارتباطات صورت گرفته، عصر روزنامههای مکتوب به پایان رسیده و یک حرکت انتقالی به سمت فضای دیجیتالی در جریان است.
سلطانی ادامه داد: «موسسه همشهری با توجه به ظرفیت، تجربه بالا و اعتماد اجتماعی که به عنوان یک سرمایه در اختیار دارد در مسیر تغییر الگوی کسبوکاری و ورود به حوزه رسانههای دیجیتال قرار دارد و با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و همراهی معاونت علمی ریاست جمهوری قصد دارد این حرکت را به سرانجام برساند.»
عضو هیات مدیره روزنامه همشهری طی مراسم دمودی مرکز نوآوری رسانه همشهری اعلام کرد: «ما قرار است در کنار پروژه افتتاح مرکز نوآوری همشهری و سرمایهگذاری روی استارتآپها، امکان ورود همشهری به فرابورس را هم فراهم کنیم.»
علی کدخدازاده، سردبیر همشهری آنلاین نیز در ادامه اعلام کرد که اصلیترین دغدغه موسسه همشهری ورود به حوزه دیجیتال و سرمایهگذاری در این زمینه است و هیات مدیره موسسه بهصورت تمامقد در خدمت این پروژه است.
عباس زارعی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز در خصوص اهمیت ورود رسانهها به حوزه دیجیتال، به ارائه و بیان نمونههای خارجی در این زمینه پرداخت.
در ادامه این رویداد ۷ استارت برگزیده به بیان ایدههای خود و میزان سرمایه مورد نیاز پرداختند. استارتآپ بوکارو، سرویس مطالعه خلاصه کتاب بهصورت متنی، صوتی و ویدئویی، استارتآپ تاکسی بورد، سرویس نمایش تبلیغات از طریق Digital Signage درون تاکسیها، استارتآپ گراف، سرویس مدیریت فرآیندهای کسبوکار همراه (ابزاری برای برداشت اطلاعات میدانی)، استارتآو رایبرد، سرویس ارائه دیجیتال ساینیج برای تعامل با کاربران در محیط کسبوکار، استارتآپ ویدابیا، سرویس ترجمه و صداگذاری ویدئوهای انگلیسی زبان، استارتآپ واکاویک، سرویس پردازش متون فارسی و استارتآپ الوکانتنت، سرویس تولید محتوای سفارشی، ۷ ایده برگزیده این مرکز بودند که به ارائه خدمات و ایدههای خود پرداختند.