skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

تکنولوژی‌های جدید عوامل رشد فین‌تک‌ها به شمار می‌آیند

تحریریه پیوست

۱۵ آبان ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تکنولوژی‌های تازه‌ای همچون یادگیری ماشینی، اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، بلاکچین و محاسبات ابری عوامل اصلی رشد برای شرکت‌های فین‌تک محسوب می‌شوند.

به گزارش پیوست، دنیای مالی می‌تواند مثال خوبی از تکامل به شمار بیاید. حرکت از بانکداری حضوری تا بانکداری اینترنتی؛ هم‌اکنون بانک‌ها در کامپیوتر و موبایل‌های شما به سادگی قابل دسترس است. پیشرفت‌های تکنولوژی با معرفی بانکداری دیجیتال باعث تغییر در روش بانکداری شده است.

پیشرفت سخت‌افزار، افزایش پهنای باند و ارائه آن با قیمت مناسب و پیشرفت نرم‌افزار در پلتفرم‌های تجارت دیجیتال به انقلابی در صنایع پرداخت منتهی شده است. بانک‌های سنتی که زمانی در حوزه بانکی انحصار مطلق داشتند حالا در رقابت با تکنولوژی حضوری جدید را تجربه می‌کنند. تکنولوژی‌های پیشرفته با خدمات فوق‌العاده برای مشتریان باعث شده تا صنعت بانکداری دیگر تنها به پردازش تراکنش محدود نباشد.

گزارش جدیدی از شرکت سرمایه‌گذاری فینچ کپیتال نشان می‌دهد که پاندمی در نهایت با تسریع روند دیجیتالی شدن باعث تقویت صنعت فین‌تک خواهد شد. کووید ۱۹ احتمالا رفتار جامعه را تغییر خواهد داد و روش‌های  دیجیتالی را به هنجار جدید برای خدمات مالی تبدیل خواهد کرد. با وجود اینکه فین‌تک‌ها در نتیجه رکود اقتصادی ناشی از پاندمی به مشکل خورده‌اند، این بحران نهایتا با ارائه موقعیت‌های جدید رشد به نفع فین‌تک خواهد بود.

این گزارش همچنین نشان می‌دهد که صنعت فین‌تک نیاز‌های مختلف بانکداری را با تکنولوژی‌های نوین از رباتیک تا هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی برطرف کرده‌ است. این صنعت روش‌های تازه‌ای را در اخیتار بانک‌ها قرار داده است تا تجارت‌های خود را بدون جایگزین کردن سیستم‌های هسته‌ای بانک متحول کنند و درنتیجه رشد مطلوب و سرمایه گذاری بیشتر در حوزه بانکی امکان‌پذیر شده است.

پیش از این تکنولوژی در امور مالی باید سیستم بسیاری از شرکت‌ها را پشتیبانی می‌کرد. شرکت‌های سرمایه‌گذاری به این مسئله اهمیتی نداده و درنتیجه به ندرت در آن سرمایه گذاری کردند. با این حال در دهه گذشته اوضاع تغییر کرد. شرکت‌های سرمایه‌گذاری جریان پول را به این بخش تغییر دادند و این تغییر مسیر موجب افزایش سرمایه‌گذاری در این بخش شده است. سرمایه‌گذاری شرکت‌های سرمایه گذاری روی شرکت‌های فین‌تک از ۵ درصد به ۲۰ درصد افزایش یافته است. با رشد فین‌تک‌ها، بانک‌های جهانی بازوی‌های سرمایه‌گذاری و تسهیلات دیجیتال خود را به کار گرفته و با افزایش سرمایه راه‌حل‌های بهتری از سوی شرکت‌های استارت‌آپی ارائه می‌شود.

بحران کرونا باعث شده تا چگونگی تراکنش، مدل‌های معامله و استفاده از پول تغییر کند. این تغییر هنجار و کاهش تماس باعث شده است تا شرکت‌ها به تجارت آنلاین روی آورند. تکنولوژی‌های جدیدی همچون یادگیری ماشینی، اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، بلاک‌چین و محاسبات ابری عوامل اصلی رشد در شرکت‌های فین‌تک امروزی محسوب می‌شوند. این تکنولوژی‌های جدید گرایشات و تصمیمات مشتریان امروزی از خرید تا نحوه مدیریت را هدایت می‌کنند. ارائه دهندگان خدمات مالی و بانکداری سنتی فین‌تک را یک پدیده مزاحم در جهان امور مالی محسوب می‌کنند. تعداد کمی از این بازیگران از نوآوری‌های تکنولوژی استفاده می‌کنند و درنتیجه حضور فین‌تک‌ها باعث شده تا صنعت بانکداری از خارج به داخل تغییر کند و این بازیگران جدید در زمینه‌هایی که بازیگران سنتی به مشکل می‌خورند موفق خواهند شد. شرکت‌های فین‌تک با تمرکز روی هدف اصلی یعنی مدیریت ساده و پربازده پول در حال حاضر این صنعت را رهبری می‌کنند.

دسترسی به سرمایه شفاف‌تر و غیرمتمرکزتر شده است و روش سنتی گرفتن وام از بانک با روش‌های تازه‌ای همچون تخصیص بودجه جمعی و قرض‌های نفر به نفر کامل تر شده است.

شرکت‌های فین‌تک با سرعت بسیار بالایی پیشنهادات تازه تجاری ارائه می‌دهند. رفع مشکلات موجود در بخش امور مالی به ویژه در فضای قانونی و محافظت از داده‌ها می‌تواند به جذب اطمینان مشتریان کمک کند.

فین‌تک‌ها در راستای کاهش استفاده از پول نقد، کار را با استفاده از کیف‌پول‌های مجازی و پرداخت آنلاین ساده کرده‌اند. امروزه اکثر بانک‌ها در جهانی سنتی هستند و مشتریان نیازمند خدماتی نوین. با افزایش رقابت در حوزه خدمات پیشنهادی بانک‌ها باید اطلاعات دارنده حساب را در اختیار فین‌تک‌ها قرار دهند و فین‌تک‌ها با دسترسی به اطلاعات، خدمات بهتری را برای مشتریان فراهم کنند.

شرکت‌های فین‌تک با سرعت بالا در نوآوری و ارائه روش‌های جدید در حال پیشرفت سریع هستند و بانک‌ها تنها به حافظان پول تبدیل شده‌اند. پلتفرم‌های بانکداری باز نیز برای کنترل بیشترروی مشتری به فین‌تک‌ها نیاز دارند. چگونگی مدیریت، از دیگر پیش‌نیاز‌های فعالیت فین‌تک‌ها به شمار می‌آیند در این بخش با توجه به برنامه‌های خاص برای مدیریت سرمایه‌گذاری با کمک به سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سرمایه، بیمه و دیگر سرمایه گذاری‌ها با استفاده از یک حساب باعث افزایش قدرت شرکت‌های فین‌تک خواهد شد. جهان در حال تغییر در مسیری بهتر است.

منبع: entrepreneur

http://pvst.ir/8xa

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو