وزیر ارتباطات: مدرنترین مراکز داده در مشهد افتتاح میشود
وزیر ارتباطات که به مشهد سفر کرده است، در بازدید از پروژه اَبر دولت از…
۳ آذر ۱۴۰۳
۶ مهر ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۵ دقیقه
فراگیر شدن استفاده از اینترنت و افزایش تعداد کاربران آن دادههای موجود روی این بستر را پر اهمیتتر خواهد کرد چرا که به تدریج شرکتهای فناوری بیش از گذشته دادههای خود را روی این بستر منتقل میکنند و با مشتریان خود از طریق این بستر ارتباط میگیرند؛ از همین روست که امنیت سایبری داراییهای دیجیتال از اهمیت ویژهای برخوردار میشود.
به گزارش پیوست، براساس دادههای وبسایت آماری استاتیستا (Statista.com)، تعداد کاربران اینترنت تا ماه جولای سال ۲۰۲۰ به حدود ۴.۵۷ میلیارد کاربر فعال رسیدهاست. این رقم به ویژه برای شرکتهایی که تجارت دیجیتال را در دستور کار خود قرار دادهاند رقم بسیار امیدوار کنندهای است.
با روی آوردن شرکتها به تکنولوژی و فرصتهایی که این تکنولوژی در اختیار آنها قرار میدهد تعداد تبهکاران سایبری نیز افزایش پیدا میکند. فعالیت این تبهکاران را نمیتوان نادیده گرفت. رهبرانی که قصد حضور در این حوزه تجاری را دارند باید به امنیت سایبری توجه کنند.
درحالی که برای تهدیدهای سایبری راهحل قاطع و کاملی وجود ندارد اما صاحبان تجارت میتوانند با استفاده از راهحلهای امنیت سایبری و افزایش دانش خود در این زمینه، شرکت و داراییهای دیجیتال خود را محافظت کنند. در زیر سه راهکار ساده برای مقابله با حملات سایبری پیشنهاد میشود:
روزگاری که امنیت سایبری تنها وظیفه تیم IT بود به پایان رسیده است. رهبران تجاری جهان این موضوع را دریافتهاند.
متخصصان امنیتی سایبری توماس جی پارنتی و جک جی دامت در یک تحلیل تجاری از دانشگاه هاروارد تاکید میکنند که هیچ سطحی از تکنولوژی، منابع یا سیاستها نمیتواند روند افزایش جرایم سایبری را معکوس کند. «تنها اداره درست با تکیه بر هیئت مدیره میتواند روند را متوقف کند. محافظت در مقابل حملات سایبری را نمیتوان تنها محدود به نهاد IT یا امنیت سایبری قلمداد کرد.» به عقیده آنان برای مقابله با حملات سایبری به یک شبکه گسترده و غیرقابل نفوذی نیاز است که همه چیز در یک سازمان را پوشش دهد-از فعالیتها،مدلها و استراتژیهای تجاری گرفته تا محصولات و اموال فکری.
ممکن است یکی از کارکنان بدون اطلاع روی لینک آلودهای کلیک کند و به همین سادگی قربانی حمله سایبری خواهید شد. برنامه شما باید افرادی که کمترین رابطه با تجارت شما دارند را نیز شامل شود. تهدید حملات سایبری جدی است و میتواند تجارت شما یا حتی اموال شخص را نیز هدف قرار دهد. تمامی افراد حاضر در شرکت باید به خوبی این مسئله را درک کنند.
تاکید بر اهمیت امنیت سایبری به تنهایی کارساز نخواهد بود، شما به یک سیاست جامع نیاز دارید که پروتوکلهای شرکت را در زمینه امنیت سایبری مشخص کند. یک سیاست امنیت سایبری در واقع استانداردهای رفتاری را مشخص میکند، از جمله رمزنگاری پیوستهای ایمیل و محدودیت استفاده از رسانه اجتماعی.
خدمه غیرIT معمولا ضعیفترین افراد در زمینه امنیت سایبری هستند. این کارکنان بدون توجه به رمزنگاری دادهها پیوستهای ایمیل را دانلود میکنند، روی لینکهای متعدد کلیک میکنند و رمزعبور خود را با دیگران درمیان میگذارند. چنین رفتارهایی در را برای تبهکاران سایبری باز میگذارد و امنیت تجارت شما را تحت الشعاع قرار خواهد داد.
با تهیه یک سیاست جامع در زمینه امنیت سایبری کارکنان و طرفین شخص ثالث که به داراییهای دیجیتال شما دسترسی دارند درک بهتری از روش نگهداری و امنیت دادهها خواهند داشت. شما مسئول فرهنگ سازمانی خود هستید و باید فرهنگی را ترویج کنید که امنیت را در اولویت قرار میدهد؛ با این کار اعتبار و جایگاه تجارتی شما نیز بهبود پیدا میکند.
طبق اعلام رگلاتوری ارتباطات آمریکا FCC، با توجه به چند نکته شما میتوانید امنیت تجارت خود و داراییهای دیجیتال اشخاص را برقرار کنید:
تنظیم سیاستی درست در زمینه امنیت سایبری شاید فرایندی طولانی و سنگین باشد اما مزایای آن، هزینه را توجیح میکند. همین امروز شروع کنید!
فضای آنلاین خطرات بیشماری دارد. حقیقت این است که اگر آنلاین نباشید تبهکاران سایبری شانسی برای حمله به شما نخواهند داشت. یک شبکه خصوصی مجازی (VPN) ابزاری است که به شما اجازه میدهد به صورت ناشناس در اینترنت فعالیت کنید و درنتیجه خطر حملات سایبری بسیار کاهش پیدا میکند.
شرکتهای معتبر ارائه دهنده ویپیان به شرکتها در مقابله با تهدیدهای سایبری کمک میکنند و داراییهای شرکتها را از چشمان تبهکاران دور نگه میدارند.
امنیت سایبری برای بقای شرکتها در جهان امروز ضروری است. پس هرچه زودتر با توجه به نکاتی که گفته شد دست به کار شوید.
منبع: entrepreneur