skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

کدام دستبند سلامتی متناسب با نیاز شماست

امید اعظمی عضو تحریریه

۴ شهریور ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۶ دقیقه

 دستبند‌ها و مچ‌بند‌های سلامت، ابزار‌های کاربردی هستند که اصلی‌ترین وظیفه‌شان، یادآوری به انسان‌های پرمشغله و پشت میزنشین برای تحرک است. این ابزارها رفته‌رفته امکانات و کاربرد‌های بیشتری هم برای راحتی کاربران در خود جای دادند و نسل پیشرفته‌تری از خود با نام ساعت‌های هوشمند را به وجود آورده‌اند. اما با وجود ابزار‌های کاربردی‌تر و پیشرفته‌تر به نام ساعت‌های هوشمند، این دستبند‌های سلامتی همچنان مزایای خود را دارند و این مساله باعث می‌شود تا مدل‌های بیشتر و متنوع‌تری از این ابزار‌های کوچک ساخته و روانه بازار شود. در این مطلب به معرفی برخی از مدل‌های پرطرفدار و مطرح بند‌های سلامت می‌پردازیم.

به گزارش پیوست، بند‌های سلامت نیز مانند هر ابزار هوشمند دیگری مدل‌ها و کاربرد‌های مختلفی دارند و به همین دلیل انتخاب بین آن‌ها ممکن است کمی سخت یا گیج‌کننده به‌نظر برسد. نکته مهم و کاربردی این است که به گفته لیسا برترام، استادیار حرکت‌شناسی در دانشگاه ویسکانسین مدیسون ایالات متحده آمریکا، این ابزار به اندازه کافی برای اکثر انسان‌ها با بیشتر اهداف سلامتی کاربردی و مفید هستند. در نتیجه اگر هدف پایش سلامت و تناسب اندام باشد، تفاوت چندانی ندارد که کدام یک از این ابزار را انتخاب و استفاده می‌کنید و مهم‌ترین مساله این است که تنها یکی را انتخاب و استفاده کنید. اما از نگاه دیگر، زیبایی، کاربرد‌های مختلف و قیمت می‌تواند برای خیلی از انسان‌ها به اندازه دقت در پایش سلامت مهم باشد. به همین دلیل در جدول زیر انواع مختلفی از بند‌های سلامت موجود در بازار ایران آورده شده و سعی کردیم تا برای هر سلیقه و برای هر بودجه‌ای یک مدل از این ساعت‌ها را معرفی کنیم.

جدول مشخصات و قیمت برخی از دستبند‌های سلامت موجود در بازار ایران

 

گام شمار آنر Color Band A1

انتخاب بین دو گام شمار آنر کالربند ۱ و جابون آپ ۳ کاملا به سلیقه کاربر بستگی دارد. هر دو این محصولات بازه قیمتی و مجموعه امکانات مشابه دارند و تنها اختلافات خیلی جزئی باعث می‌شود تا عده‌ای از محصول هواوی و عده‌ای از محصول جابون استفاده کنند. گام‌شمار آنر که بسیاری از رسانه‌ها به اشتباه آن را گام شمار هواوی معرفی می‌کنند، در سال ۲۰۱۶ توسط آنر معرفی شد. این گام‌شمار همانطور که انتظار می‌رود، زمان تمرین، مسافت طی شده راه‌رفتن یا دویدن، کالری سوخته شده و به اصطلاحی، کیفیت خواب را می‌سنجد. ویژگی‌ای که این گام‌شمار را نسبت به دیگر محصولات مشابه بازار متمایز می‌کند، سنسور UV است که میزان تشعشعات اشعه فرابنفش اطراف شما را می‌سنجد و پیشنهاد استفاده از ضدآفتاب یا محصولات مشابه را به کاربر می‌دهد. این گام‌‌شمار به یک چراغ LED و قابلیت ویبره برای اطلاع‌رسانی در مورد تماس‌ها و پیام‌های دریافتی مجهز است. این گام‌شمار به کمک بلوتوث نسخه ۴.۲ به گوشی‌های اندروید و آی‌او‌اس متصل می‌شود و به وسیله MicroUSB باتری ۷۰ میلی‌آمپرساعتی‌اش شارژ می‌شود. آنر مدعی است که این ساعت در حالت آماده‌باش تا ۲۸ روز شارژ نگه می‌دارد. آنر کالربند ۱ در رنگ‌های مختلف و متنوعی عرضه شده و تقریبا تمام سلیقه‌ها را پوشش می‌دهد. این گام‌شمار با دو نوع بند چرمی و سیلیکونی عذضه شده است که نسخه چرمی آن کاملا مانند یک ابزار مد دور دستان کاربر ظاهر می‌شود. این گام‌شمار به گواهی IP57 مجهز است که می‌تواند به مدت ۳۰ دقیقه تا عمق ۱ متر در آب مقاومت کند. آنر کالربند ۱ با قیمت حدودی ۲۰۰ هزار تومان در بازار ایران موجود است.

دستبند سلامت Honor Color Band A1

شیائومی می‌بند ۴

همانطور که می‌بند ۳ شیائومی لقب بهترین دستبند سلامت سال ۲۰۱۸ را از سوی رسانه‌های معتبر تک دریافت کرد، دستبند سلامت می‌بند ۴ شیائومی نیز، توسط بسیاری از رسانه‌های خارجی عنوان بهترین دستبند سلامت ارزان‌قیمت سال ۲۰۱۹ را دریافت کرده است. بزرگ‌ترین مزیت این دستبند علاوه بر قیمت رقابتی، باتری ۱۳۵ میلی‌آمپرساعتی آن است که با وجود نمایشگر لمسی و حسگر‌های متنوع، تا ۲۰ روز دوام می‌آورد. این دستبند سلامت نسبت به نسخه قبلی خود پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای مخصوصا در زمینه نمایشگر داشته است. حالا نمایشگر آمولد می‌بند ۴ از حالت سیاه‌سفید به رنگی ارتقا پیدا کرده و  حدود ۴۰۰ نیت بیشینه روشنایی دارد. می‌بند ۴ علاوه بر شمارش گام و پایش میزان کالری، میزان ضربان قلب کاربر را نیز پایش می‌کند که به گفته بسیاری در انجام ورزش‌های سنگین که ضربان قلب بسیار بالا می‌رود چندان دقیق عمل نمی‌کند. قطعا در این مورد می‌بند ۵ می‌تواند گزینه ایده‌آل‌تری باشد اما اگر نخواهیم به برچسب قیمتی ۵۰ دلاری آن دقت کنیم. این دستبند به بلوتوث نسخه ۵ مجهز است که نسبت به نسخه قبلی پیشرفت قابل ملاحظه‌ای به‌حساب می‌آید. می‌بند ۴ درون خود GPS ندارد و به همین دلیل اگر گوشی هوشمند مجهز به GPS به همراه نداشته باشید، دقت شمارش قدم‌ها پایین می‌آید، اما درصورت همراه داشتن گوشی هوشمند، این مشکل برطرف می‌شود.

دستبند سلامت Xiaomi Mi Band 4

امیزفیت Moon Beam

یکی از عجیب‌ترین و متفاوت‌ترین پایشگر‌های سلامت به‌لحاظ شکل و ظاهر، مچ‌بند امیزفیت مدل Moon Beam است. برند امیزفیت متعلق به کمپانی هوآمی است که از سال ۲۰۱۴ در تولید ابزار سلامتی با شرکت بزرگ شیائومی همکاری می‌کند. مچ‌بند مون‌بیم بیشتر از آن‌که یک ابزار سلامت باشد یک ابزار مد و فشن به‌حساب می‌آید. دستبند امیزفیت مون‌بیم بسیار سبک وزن است و تنها ۱۵ گرم وزن دارد. این ۱۵ گرم نیز مجموع وزن بدنه ۸ گرمی و بند‌های ۷ گرمی است. بدنه این پایشگر سلامت یک جسم سرامیکی دایره‌ای شکل است که یک حفره نسبتا بزرگ وسط خود دارد. این حلقه زیبا و جذاب در داخل ساعت جدا می‌شود و درون شارژر دایره‌ای شکل آرام می‌گیرد تا مجددا شارژ شود. شاید بتوان گفت قابلیت‌های مد و فشن این دستبند بیشتر از قابلیت‌های سلامتی آن است، به‌طوری که می‌توان این دایره سرامیکی نازک را به عنوان گردبند نیز استفاده کرد. بدنه سرامیکی این پایشگر سلامت ضدحساسیت و ضدخط و خش ساخته شده و می‌تواند مادام‌العمر تا عمق ۱ متری درون آب سالم بماند. مون‌بیم علاوه بر شمارش قدم‌ها، خواب کاربر را نیز پایش می‌کند و در هنگام دریافت پیام یا تماس جدید ویبره می‌زند. در یک کلام اگر به‌دنبال یک پایشگر سلامت باشید که علاوه بر امکانات سلامتی، ظاهری زیبا نیز داشته باشد قطعا انتخاب اول شما مون‌بیم نخواهد بود. اما اگر به‌دنبال یک دستبند و یا مچ‌بند شیک و جذاب می‌گردید که علاوه بر دستبند بودن، بتواند نقش گردن‌آویز را هم ایفا کند و در کنار آن قابلیت شمارش گام‌ها و پایش خواب را نیز داشته باشد، مون‌بیم به انتخاب اول شما تبدیل می‌شود. این پایشگر سلامت یک اپلیکیشن با نام Amazfit watch با رابط کاربری بسیار ساده نیز دارد که برای هر دو نسخه اندروید و آی‌او‌اس موجود است.

دستبند سلامت Amazfit Moon Beam

 

http://pvst.ir/8j6
امید اعظمیعضو تحریریه

شاید هیچ‌وقت صفت ماجراجو را در توصیف خودم به‌کار نبرده‌ باشم. اما وقتی به مسیری که آمدم نگاه می‌کنم، چیزی جز ماجراجویی نمی‌بینم. از تحصیل در رشته مهندسی نرم‌افزار و یک سال تجربه برنامه‌نویسی گرفته تا تجربه برگزاری استارت‌آپ ویکند بیرجند و سه سال مدیا مانیتورینگ در حوزه روابط‌عمومی و حالا تجربه جدیدی در پیوست و حوزه خبرنگاری. اما برای من ارزشمند‌تر از هر تجربه‌ای، دوستان خوبی بودند که در این مسیر پیدا کردم.

تمام مقالات

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو