skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

بازگشت بلک‌بری

تحریریه پیوست

۱ شهریور ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

دو سال پس از تولید آخرین گوشی همراه توسط بلک‌بری و با وجود اینکه چندین بار این شرکت در دهه گذشته رو به نابودی رفته است، لوگوی این شرکت بار دیگر روی گوشی هوشمند به همراه کیبورد فیزیکی و معروف آن نمایان خواهد شد.

به گزارش پیوست به نقل سی‌ان‌ان، از آنجایی که بلک‌بری در سال ۲۰۱۶ از تجارت گوشی‌های همراه خارج شده نمی‌توان این گوشی هوشمند را حقیقتا بلک‌بری دانست اما این شرکت مجوز استفاده از نام برند را در سال‌های گذشته به شرکت‌های دیگر اعطا کرده است و حالا پس از چند سال شرکتی به نام OnwardMoblility در آستین تگزاس بار دیگر قرار است از نام این برند برای گوشی‌هوشمند تازه‌ای استفاده کند.

اطلاعات زیادی از این گوشی همراه در دست نیست به جز اینکه این گوشی قرار است از سیستم عامل اندروید استفاده کند و از نسل پنجم اینترنت G5 هم پشتیبانی خواهد کرد و به گفته این شرکت این گوشی قرار است در نیمه اول سال ۲۰۲۱ وارد بازار شود. مرحله تولید نهایی این گوشی قرار است توسط FIH زیرمجموعه شرکت فاکس‌کان انجام گیرد.

گوشی‌های بلک بری در دوران اوج خود به دو چیز شهرت داشتند:‌کیبورد فیزیکی و امنیت بسیار بالا. با اینکه در طول یک دهه گذشته گوشی‌های هوشمند به ویژه سیستم عامل IOS اپل امنیت خود را به شکل چشمگیری افزایش داده‌اند، اما به گفته OnwardMobility مسئله دورکاری از طریق گوشی‌های همراه و امنیت آن شوک عظیمی را به شرکت‌های IT وارد کرده است.

تقاضا برای یک گوشی‌ هوشمند با امنیت بالا زیاد است و کیبورد فیزیکی نیز قابلیتی است که این روزها حتما طرفداران بیشتری را به خود جذب کرد ه است چرا که نوشتن ایمیل‌های طولانی روی کیبورد فیزیکی بلک‌بری ساده‌تر از نوشتن روی شیشه است.

پیتر فرنکلین مدیرعامل OnwardMobility‌می گوید: «متخصصان این حوزه تجاری مشتاق دستگاه‌های G5 ایمنی هستند که امنیت بالایی داشته و بدون خدشه وارد کردن به تجربه کاربر به خلاقیت منتهی شوند. گوشی‌های هوشمند بلک‌بری در زمینه محافظت از ارتباطات، حریم خصوصی و داده شهرت دارند».

از آنجایی که پس از ظهور آیفون و اندروید بلک‌بری دیگر جایگاه قبلی خود را بدست نیاورد، هیچکس کارعجیبی از گوشی‌های بلک‌بری انتظار نخواهد داشت.

بلک بری در دوران اوج خود در سال ۲۰۱۲ با داشتن ۸۰ میلیون کاربر فعال در حوزه گوشی‌های هوشمند پادشاهی می‌کرد.

این شرکت در سال ۱۹۹۶ با نام Research In Motion شروع به کار کرد و دستگاه‌های خود را پیجرهای دوطرفه می‌نامید. اولین گجت این شرکت به نام «Inter@ctive Pager» به کاربران اجازه می‌داد تا با یک کیبورد فیزیکی به پیج‌ها پاسخ دهند. سه سال بعد RIM نام بلک‌بری را با بلک‌بری 850 معرفی کرد.

در نهایت گوشی‌های بلک‌بری به دلیل پشتیبانی از ایمیل، اپلیکیشن، مرورگر اینترنت و BBM (یک پلتفورم پیام‌رسان رمزنگاری شده همچون واتساپ که حتی پس از پیشی گرفتن رقبا از بلک‌بری هم تا مدت‌ها باقی ماند) شهرت یافتند.

اما تولید صفحه‌های لمسی توسط اپل باعث شد این شرکت را از میدان رقابت خارج شود. با اینکه بلک‌بری به حوزه صفحه‌های لمسی هم وارد شد اما نسخه‌های اولیه عملکرد مناسبی نداشت و بعدها پروژه کیبوردهای فیزیکی و جمع شونده این شرکت هم شکست خورد و در نهایت این شرکت چند گوشی همراه بدون کیبورد فیزیکی تولید کرد.

اما سیستم‌عامل اختصاصی بلک‌بری جوابگوی محیط گوشی‌های لمسی نبود و این شرکت پس از تلاش فراوان برای رقابت این سیستم‌عامل را رها کرد و سیستم‌عامل اندروید را در کنار نرم‌افزار امنیتی خود به کار بست. پس از اینکه این اقدام هم با شکست روبرو شد، بلک‌بری به مدت چند سال تولید گوشی‌های همراه را کاملا کنار گذاشت.

در سال‌های گذشته شرکت TCL با استفاده از مجوز برند بلک‌بری گوشی‌های این شرکت را تولید کرده است تا کسانی که حس نوستالژی به این گوشی‌ها دارند بتوانند آنرا تهیه کنند، اما حال این مجوز منسوخ شده است و از این جای کار به بعد برعهده شرکت OnwardMoblility خواهد بود.

منبع: cnn

http://pvst.ir/8ip

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو