skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

هفت مهارت دور کاری که هر رهبری باید آن را بیاموزد

تحریریه پیوست

۲۲ تیر ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

اوج گیری شیوع ویروس کرونا درکشور تصور برگشت به محیط‌های کاری گذشته را فعلا از ذهن‌ها پاک کرده است و بسیاری که امیدوار بودند می‌توانند مانند گذشته از کارمندان و کارکنان خود بخواهند به محیط کاری بازگردند مجدد آنها را دورکار کرده‌اند و سعی می‌کنند تا جایی که امکان دارد مانع حضور آنان در محیط کاری شوند اما مدیران شرکت‌ها باید به‌گونه‌ای عمل کنند تا بتوانند خروجی مناسبی از کارمندان خود بگیرند و بتوانند کارهایشان را به روال گذشته پیش برند. در گزارش زیر به ۷ مهارتی که مدیران برای مدیریت تیم خود در دوره دورکاری باید کسب کنند اشاره شده است:

تا چه حد در رهبری یک تیم دور کاری مهارت دارید؟ امروزه با تغییر فضای کار، بسیاری از مالکان و رؤسای شرکت‌ها با این سوال مواجه هستند. اما مدیریت کسانی که از راه دور کار می‌کنند به مراتب سخت‌تر از کارکنانی است که در اداره و به شکل حضوری فعالیت می‌کنند. این مشکلات ممکن است به شکست برنامه کار در خانه منتهی شوند و به همین دلیل است که برخی رهبران به آینده دورکاری مطمئن نیستند.

اگر رهبری یک تیم دورکاری را بر عهده دارید، حتما باید به مهارت لازم برای ریاست درست در فضای دورکاری دست پیدا کنید. در حالی که این مهارت‌ها برای مدیریت حضوری هم کاربرد دارند، اما مدیریت در فضای دورکاری بدون آنها غیر ممکن است.

ارتباطات

در فضایی که تنها راه ارتباطی شما با اعضای تیم از طریق ایمیل، تکس، گوشی همراه یا تماس تصویری است، ارتباط شفاف اهمیت بسیار بالایی دارد. احتمال سو برداشت یا نادیده گرفتن اطلاعات مهم زیاد است. شما می‌توانید با سرکشی‌های برنامه ریزی شده و تماس تلفنی مداوم کار خود را آغاز کنید. اما اگر به مهارت‌های ارتباطی خود شک دارید، با دیگر مدیران یا مشاوران همکاری کنید.

اهمیت دادن

البته که شما به کارمندان خود اهمیت می‌دهید، اما آیا آنها هم از این موضوع مطلع می‌شوند؟ کار در خانه برای برخی افراد به ویژه آنهایی که باید مراقب کودکان باشند به خودی خود به اندازه کافی دشوار خواهد بود. شما با منعطف کردن ساعت‌های کاری و حتی ضرب‌الاجل‌ها می‌توانید به این افراد کمک کنید. اما با توجه به خستگی و کلافگی ناشی از دور کاری، بسیاری حتی به پشتیبانی احساسی هم نیاز خواهند داشت. لازم است نشان دهید که شرکت در کنار کارکنان خود خواهد ایستاد.

سازماندهی

زمانی که یک تیم دورکاری را مدیریت می‌کنید باید به موضوعات زیادی توجه کنید. باید به صورت روزانه و هفتگی به اعضای تیم سرکشی کنید، معیارهایی برای ارزیابی عملکرد کارکنان داشته باشید و بر کارهای واگذار شده به افراد نظارت داشته باشید، برای مثال نباید برخی افراد فشار بیش از حد کاری را تحمل کنند و برخی دیگر کارشان بسیار ساده باشد. تنها دو راه خواهید داشت، یا خودتان به نوعی تمامی این کار ها را انجام دهید، یا فردی مطمئن و منظم در گروه را برای دنبال کردن این کار انتخاب کنید.

تداوم

ویژگی تداوم در انجام کارها و پیگیری‌ها برای تمامی مدیران اهمیت دارد، اما در مدیریت دورکاری این موضوع اهمیت بیشتری پیدا می‌کند، برای مثال اگر چند بار سرکشی را لغو کنید، شاید معنای بدی را به اعضای تیم القا کند. اگر مراقب نباشید، حس جدا افتادگی و نا امنی به سادگی بر افراد تیم غلبه خواهد کرد. اگر اعضای تیم همواره نسبت به برنامه و سرکشی‌های شما اطمینان خاطر داشته باشند، احساس امنیت خواهند داشت.

فضای غیررسمی

شاید در فضای اداری صدای پارس سگ، خوابیدن گربه روی پا و خواب کودکان در جلسات تجاری پذیرفته و رایج نباشد، اما در فضای کاری امروز حضور آنها اجتناب ناپذیر است. استرس کاری خود به اندازه‌ای بالاست که نگرانی درمورد پس زمینه تماس تصویری یا طریقه لباس پوشیدن را نباید به آن اضافه کرد. این فضا فرصتی است تا روابط خود را با کارکنان عمیق‌تر کنید.

مثبت اندیشی

گاهی اوقات کارکنان شما نسبت به آینده شغلی و آینده شرکت یا حتی به طور کلی آینده خود دچار نگرانی می‌شوند. پس با نگرشی خوش بینانه به آنها کمک کنید. البته این کار به معنای دروغ گفتن یا تحریف واقعیت برای آنها نیست، در این صورت اعتماد آنها را از خود صلب خواهید کرد. درصورت بروز مشکل، برنامه خود برای حل مشکل را با آنها در میان بگذارید. القای یک حس مثبت اندیشی تاثیر بسیار زیادی برروی اعتماد به نفس کارکنان خواهد داشت و به تمرکز بیشتر آنها کمک خواهد کرد.

گوش دادن

گوش دادن به صحبت‌های کارکنان شاید یکی از مهمترین مهارت‌های مدیریتی باشد، اگر با کارکنان خود صحبت نکنید یا به صحبت هایشان به درستی گوش ندهید، مطمئنا نشانه ها و اطلاعات زیادی را از دست خواهید داد. سیمون سینک مولف کتابی پرفروش  بسیاری از کارآفرینان موفق نیز همین توصیه را به مدیران می‌کند؛ گاهی اوقات با کارکنان خود تماس بگیرید و درمورد شرایط از آنها سوال کنید. سپس با تمام وجود به پاسخ آنها گوش کنید. اگر مشکلی دارند به جای اینکه سریعا راه حلی ارائه دهید تنها به صحبت‌هایشان گوش کنید. حالا نوبت به پاسخ شما می‌رسد، راه حلی را ارائه کنید که بهترین گزینه برای شخص و شرکت باشد.

این کار ها شاید زمان زیادی از شما بگیرد و تلاش زیادی بخواهد، اما همین ارتباط ساده علاوه براینکه بازدهی کاری را افزایش می‌دهد، در مواقع دشوار و بحرانی به فریاد شما خواهد رسید.

منبع: .Inc

http://pvst.ir/88v

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو