استفاده از کارتخوان برای مودیان معاف از صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی شد
مودیانی که از معافیت مالیاتی صدور صورتحساب الکترونیکی استفاده میکنند باید نسبت به نصب و…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۷ اردیبهشت ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹
۱۲ بازیساز ایرانی تصمیم گرفتند دوران قرنطینه را برای کسانی که در خانه ماندهاند شیرین کنند ودر پویشی با نام #سرگرمیت_باما مردم را به نشستن در خانه و فاصلهگذاری اجتماعی و بازی تشویق کنند.
به گزارش روابط عمومی پویش سرگرمیت با ما، این اولین باری است که ۱۲ شرکتبازیساز ایرانی در اقدامی هماهنگ سعی کردند تا هماهنگ با یکدیگر علاوه بر اینکه ۱۲ بازی مختلف را به مخاطبان خود معرفی میکنند مردم را به سمت بازی ایرانی هدایت کنند و آنان را در دوران قرنطینه سرگرم کنند
هدف از این پویش که از فردا (۸ اردیبهشت) آغاز میشود، سرگرم کردن مخاطب و انجام رسالت اجتماعی این محصولات آگاهیبخشی به مخاطبان درباره مضرات عدم فاصلهگذاری اجتماعی و خروج از منزل در این بازه زمانی است.
این پویش که به همت کمیسیون بازی و سرگرمی سازمان نظام صنفی رایانهای برگزار میشود سعی کرده تا بازیهایی را انتخاب کند که علاوه بر شناساندن کیفیت محصول داخلی به مخاطب، در زمینهی تنوع بصری و محتوایی نیز حرفهایی برای گفتن داشته باشند.
حسین مزروعی، رئیس کمیسیون بازی و سرگرمی نظام صنفی رایانهای در خصوص این پویش گفت:«کمیسیون سرگرمی و بازیهای رایانهای، تاثیر بسیار مثبتی در هماهنگی بازیسازان داشته است. در این شرایط بحرانی کشور و به همت این کمیسیون و دوازده تیم بازیسازی در تلاش است تا با کمپینی مشترک، بازی با کیفیت ایرانی را به عنوان راهکاری برای سرگرمی و حفظ قرنطینه معرفی کنند.»
کافه بازار نیز از این اقدام مشترک این ۱۲ بازی حمایت کرده است و امین امیر شریفی مدیرعامل کافه بازار در مورد این اقدام مشترک بازیسازان گفت: «جامعه بازیسازان ایران بعد مدتها کمی منسجم شده و این حرکت یکی از نمودهای انسجام بازیگران این صنعت رو به رشد است. بازار هم از این حرکت مثبت حمایت میکند و در کمپین سرگرمیتباما کنار بازیسازان خواهد بود.» کافه بازار از فردا صفحه مخصوصی را برای این بازیها طراحی خواهد کرد و مخاطبان آنها به سادگی از طریق کافه بازار به آنها دسترسی خواهند داشت همچنین سایتی نیز طراحی شده مخاطبان این بازیها بتوانند از طریق آن به این بازیها دسترسی داشته باشند.
این ۱۲ بازی شامل ؛باغ نگار، تهرونی،پرسیتی، پسرخوانده،جیتی، کوییز آو کینگز،تختهباز،سفرهچی،گشت پلیس ۲،باباپز، منچرز،گلمراد سعی کردهآند طیف مختلفی از مخاطبان را پوشش دهند.