دیتابیس مدیریتشده ابری باعث صرفهجویی ۴۰درصدی برای کسبوکارها میشود
استفاده از خدمات ارایهدهندگان DBaaS (دیتابیس مدیریتشده ابری) برای کسبوکارهای ایرانی بهطور میانگین باعث کاهش…
۲۱ آذر ۱۴۰۳
۲۸ فروردین ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۵ دقیقه
«مدرسه من»، سامانه آموزش مجازی، در این روزها که دانشآموزان به خاطر شیوع کرونا در خانههای خود به سر میبرند، ۴۰ درصد تخفیف برای محتواهای آموزشی خود در نظر گرفته است. این استارتآپ با مجوز از سازمان پژوهش و برنامهریزی درسی کشور، محتواهای کتابهای درسی پایه اول تا ششم ابتدایی را صفحه به صفحه به صورت ویدیو تولید کرده است.
به گزارش پیوست، از حدود ۲ ماه پیش و به دلیل شرایط بحرانی که شیوع ویروس کرونا در کشور ایجاد کرده، آموزش از طریق مدارس تعطیل و یادگیری برای مقاطع تحصیلی مختلف تبدیل به آموزش از راه دور شده است. در کنار آموزش معلمان مدرسه، دانشآموزان به تمرین بیشتر نیاز دارند و گاه امکان دارد بچهها برخی از دروس را به دلایل گوناگون متوجه نشوند، در این مورد استارتآپهای حوزه آموزش چون «مدرسه من» مانند یک معلم همواره در کنار دانشآموزان حضور دارد و دانشآموزان با جستوجو در چنین سرویسهایی میتوانند گام به گام آموزشهای لازم خود را دریافت کنند.
لیلی سپهری شاملو، مدیرعامل و موسس سامانه «مدرسه من» در مورد نحوه عملکرد این سامانه به پیوست گفت: «سال ۹۵ از آموزش و پرورش درخواست کردیم تا با معلمانی که بیش از ۲۰ سال سابقه خدمت دارند و رسمی هستند و سرگروههای آموزشی، محتواهای دروس را به صورت ویدیو تولید کنیم.»
او ادامه داد: «رویه کار این بود تا تمام کتابهای آموزش و پرورش از اول تا ششم ابتدایی مانند ریاضی، علوم و هدیه آسمانی و اجتماعی و غیره را خط به خط و صفحه به صفحه بدون تغییر توسط معلمان ما تدریس شود و از تدریس آنها فیلم تهیه کردیم.»
سپهری شاملو همچبین بیان کرد: «۵۰۵ ساعت محتوا تولید و سال ۹۶ برای سازمان پژوهش و برنامهریزی درسی کشور ارسال کردیم. آنها بعد از یکسال بررسی ویدیوها سال ۹۷ به ما مجوز دادند. جزو اولین استارتآپهایی هستیم که در حوزه آموزش از سازمان پژوهش مجوز داریم. از ساترا و سازمان تنظیم مقررات هم مجوز دریافت کردیم.»
به گفته سپهری شاملو در این روزهایی که به دلیل کرونا مدارس تعطیل است، «مدرسه من» حدود ۴۰ درصد تخفیف برای محتواهای آموزشی خود در نظر گرفته است و اینترنت هم برای استفاده از این محتوا نیم بها حساب میشود. او همچنین تاکید کرد: «کاربران میتوانند به ۳ روش از سایت ما محتواها را تهیه کنند. اولین روش این است که یک کاربر میتواند تمام دروس یک پایه از شروع سال تحصیلی تا پایان را خریداری کند. افراد در روش دوم میتوانند محتواهای دروس خاص را بخرند.»
براساس گفتههای مدیرعامل «مدرسه من» در روش سوم کاربران میتوانند ماهی ۳۰ هزار تومان پرداخت کنند و تمام دروس را هر ماه براساس بودجهبندی آموزش و پرورش تهیه کنند، به عنوان مثال در ماه فروردین قرار است مدارس چند فصل از درسها را تدریس کنند. کاربران میتوانند با پرداخت ۳۰ هزار تومان محتوای دروس ماه فروردین را دریافت کنند.
او همچنین در صحبتهای خود به گامهای آتی «مدرسه من» اشاره کرد و گفت: «امسال قصد داریم به صورت گسترده با کمک رسانهها و فضای مجازی تبلیغات کنیم تا خانوادهها و دانشآموزان بیشتری از محتواهای تولید شده بهره ببرند. هراندازه که استقبال بیشتر شود قیمتها شکسته میشود و هزینهها کاهش مییابد و میتوانیم در گام بعدی کتابهای درسی هفتم تا دوازدهم را نیز به ویدیو تبدیل کنیم.»
سپهری شاملو با اشاره به اینکه پس از پایان فیلمبرداری دروس مدرسه به سراغ تولید محتواهای دیگر میروند، بیان کرد: «پروژه بعدی در حوزه کارآفرینی کودکان و نوجوانان و آموزش مهارتهای ضروری به بچهها است. سپس به سمت آموزش مهارتهای زندگی در عرصه روانشناسی میرویم و برای ۳۶۵ روز ۳۶۵ پیام برای کودکان و نوجوانان و والدین و معلمان تولید خواهیم کرد.»
او در ادامه افزود: «یکی دیگر از برنامههای ما این است تا به خانوادههای فقیر و بچههای روستایی خدمات رایگان ارائه دهیم به شرط اینکه دولت حمایت و زیرساختهای لازم را فراهم کند.»
او در مورد اینکه آیا در این مورد با وزارتخانه وزارت ارتباطات و آموزش و پرورش مذاکره کردهاند، بیان کرد: «من چندبار به آقای جهرمی، وزیر ارتباطات نامه ارسال کردم. پیگیری بسیاری کردیم و به من گفتند که چند روستا مجهز به اینترنت هستند؛ اما به نظر من بیشتر این صحبتها هنوز عملی نشده است. البته قصد من این است تا خیرین مدرسهساز با ما همکاری کنند. متاسفانه در مورد آموزش عدالتی وجود ندارد و وقتی خیر مدرسهسازی در روستاها و مناطق دورافتاده مدرسه میسازد، معلمی که ۲۰ سال سابقه دارد، حاضر نمیشود که به این مدارس برود و تدریس کند. بنابراین چه زمانی این خیر میتواند به بچهها کمک کند؟ زمانی که معلم را به این مدارس ببرد.»
به گفته سپهری شاملو خیرین میتوانند در مدرسههایی که ساختند یا حتی مساجد زیرساختهای لازم مانند تلویزیون یا کامپیوتر را فراهم کنند و «مدرسه من» هم به صورت رایگان محتواهای خود را در اختیار دانشآموزان این مناطق قرار میدهد.