skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

اقدامات استارت‌آپ‌های مرکز فناوری سامسونگ برای مقابله با کرونا

تحریریه پیوست

۱۹ فروردین ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

استارت‌آپ‌های حوزه سلامت و ارائه دهندگان خدمات دورکاری و  ویدئوکنفرانس‌های فعال در مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر از جمله استارت‌آپ‌ بهزی، اُتیچر و ایسمینار در دوران قرنطینه برای مقابله با ویروس کرونا به کمک آمده‌اند.

به گزارش روابط‌عمومی سامسونگ، بهزی از جمله استارت‌آپ‌هایی است که در حال حاضر به کمک کادر درمانی آمده است. بیماران مبتلا به کرونا که در خانه قرنطینه می‌شوند از طریق این اپلیکیشن راهنمایی‌ها و دستورالعمل‌های لازم را دریافت می‌کنند تا در خانه از خود مراقبت کنند. آموزش‌ها به‌روز، دقیق و در ثانیه به دست افراد از سوی مراکز درمانی می‌رسد. وضعیت بهبودی بیماران مبتلا به کرونا توسط بهزی هرروز پایش می‌شود و با مقایسه کردن پرسشنامه آنها با پرسشنامه‌های پیشین روند بهبود بیماران مورد بررسی دقیق قرار می‌گیرد.

همچنین دو استارت‌آپ اُتیچر و ایسمینار بستری را فراهم کرده‌اند تا کاربران به شکل آنلاین و از هر مکانی مانند خانه، دوره‌های آموزشی مورد علاقه‌شان را بگذرانند.

پلتفرم اُتیچر این امکان را فراهم کرده تا با استادانی از سراسر جهان ارتباط تصویری برقرار کنید و به شکل آنلاین آموزش‌های زبان را دریافت کنید. استارت‌آپ ایسمینار هم به عنوان پلتفرم تخصصی برگزاری وبینار (سیمنار و کلاس آنلاین) و رویداد آنلاین شناخته می‌شود که به کمک آن می‌توانید در وبینارهای مدنظر خود شرکت کنید.

مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر همزمان با آغاز سال ۹۹ سومین سال فعالیت خود را جشن می‌گیرد. این مرکز فروردین ماه سال ۹۶ با هدف حمایت از استارتاپ‌های فعال در حوزه‌های بهداشت و سلامت، آب و محیط زیست، انرژی و آموزش و با همکاری دوجانبه شرکت سامسونگ الکترونیکس و معاونت پژوهشی دانشگاه امیرکبیر تهران افتتاح شد. در سه سال گذشته مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر حدود ۶۰ استارت‌آپ را در مراحل سه‌گانه اعتبارسنجی ایده، توسعه محصول و جذب سرمایه خود پشتیبانی و حمایت کرده است.

استارت‌آپ‌هایی همچون شفاجو (ارائه خدمات آنلاین پزشکی و سلامت)، بهزی (سامانه آموزش، پیگیری و پایش بیمار)، ایسمینار (پلتفرم مدیریت و برگزاری وبینار)، جینودیپ (متد غربالگری تشخیص سرطان)، زوپ (سامانه ارتباط ویدئویی آنلاین پزشک و بیمار)، اُتیچر(پلتفرم آموزش آنلاین زبان‌های خارجی)، بهماند (راهکاری نو در مدیریت پسماند)، سیمیآروم (ارائه خدمات یکپارچه آنلاین در حوزه سلامت روان)، دادسان (سامانه ارتباط وکلا و مردم) از جمله تیم‌هایی هستند که با ارائه ایده‌های خلاقانه و راهکارآفرین موفق شده‌اند مراحل رشد و توسعه خود را در مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر پشت سر گذارند.

بام سوک هانگ، مدیر سامسونگ ایران در هنگام افتتاح مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر، توسعه فناوری و حمایت از تحقیق و پژوهش را یکی از نیازهای اصلی جوامع رو به رشد عنوان کرد و گفت: «سامسونگ در راستای ایفای نقش الهام‌بخش خود، علاوه بر ارائه مشاوره تخصصی به محققان جوان، از حمایت لجستیکی این تحقیقات نیز دریغ نخواهد کرد.»

تیم‌های جذب شده در مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر از خدماتی همچون فضای کاری اشتراکی، حمایت مالی و تجهیزاتی، مشاوره و آموزش، معرفی به سرمایه‌گذاران معتبر و… برخوردار می‌شوند. تمامی مراحل حمایت مرکز فناوری سامسونگ از ایده‌ها و تیم‌های انتخابی رایگان بوده و در نهایت نیز این شرکت سهمی در مالکیت استارت‌آپ‌های مورد حمایت خود نخواهد داشت. این حمایت‌ها در قالب بخشی از مسئولیت‌های اجتماعی سامسونگ در مقام یک شهروند حامی جامعه محل فعالیت این شرکت، انجام خواهد شد.

تاکنون ۹ دوره شتابدهی برای تیم های نوآور و راهکارآفرین در مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر برگزار شده است که در طی این دور‌ه‌ها ۵۹ استارت‌آپ وارد مراحل سه‌گانه رشد و سرمایه‌گذاری شده‌اند، که از این تعداد، تاکنون ۴۲ تیم، دوره شتابدهی یکساله خود را به اتمام رسانده‌اند که ۱۷ تیم از میان ۴۲ تیم خروجی موفق به جذب سرمایه نیز شده‌اند و به این ترتیب، ضریب موفقیت مرکز به عدد قابل توجه بیش از ۴۰ درصد رسیده است.

به تازگی دهمین دوره پذیرش تیم‌های استارت‌آپی در این مرکز آغاز شده است. علاقه‌مندان به حضور در این دوره‌ برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال ایده‌های خود می‌توانند به وبسایت این مرکز مراجعه کنند.

http://pvst.ir/7r1

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو