skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

اما و اگر‌های مالکیت صدا‌وسیما بر سروش پلاس

تحریریه پیوست

۲۲ اسفند ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

ابتدای هفته جاری با منتشر شدن مزایده صدا‌وسیما برای فروش پیام‌رسان سروش، جنجال‌های زیادی در مورد این تصمیم صدا‌وسیما بر پا شد. از جمله این جنجال‌ها اما و اگرهای مالکیت صداوسیما بر سروش و نسخه دیگر با نام مشابه این پیام‌رسان یعنی سروش پلاس است.

به گزارش پیوست، درحالی که مدیرعامل سابق سروش با جدا شدن از این تیم در تابستان سال جاری در گفت‌وگو با پیوست اعلام کرد که نسخه سروش پلاس را راه‌اندازی کرده که این پیام‌رسان با بودجه بخش خصوصی و بدون کمک صدا‌وسیما توسعه داده شده و ارتباطی با این سازمان ندارد؛‌ اما از سوی دیگر رئیس هیات مدیره پیام رسان سروش به پیوست اعلام می‌کند که سروش پلاس هم متعلق به صدا‌وسیماست و مزایده منتشر شده این سازمان برای فروش این پیام‌رسان شامل سروش و سروش پلاس می‌شود.

در مقابل این اظهار نظرها حالا مرتضی رحیمی، مدیرعامل سروش پلاس توضیحاتی را در اختیار پیوست گذاشته است.

رحیمی اعلام کرده که ادعای مالکیت سازمان بر سروش‌پلاس در حالی که از ابتدای توسعه‌ی فنی تا جذب مخاطب، نگهداشت کاربر و توسعه سرویس‌های جدید توسط بخش خصوصی و با اطلاع سازمان صدا و سیما، انجام شده و هیچ هزینه‌ای از سمت سازمان پرداخت نشده است، جای تعجب دارد. او توضیح داده است: «صداو سیما از توسعه و نگهداشت این پیام‌رسان توسط بخش خصوصی کاملا اطلاع داشت و نه تنها در این مدت هیچ ابراز مخالفتی نداشته است، حتی به هیچ یک از نامه‌های ارسال شده نیز پاسخ نداده است.»

به باور او بخش خصوصی در راستای مسئولیتی که برای خود در جلوگیری از شکست پروژه پیام‌رسان داخلی احساس کرد، در تمام این سال‌ها هزینه‌های سنگینی متحمل شده و توانسته است سروش‌پلاس را به پیام‌رسان اول کشور تبدیل کند. او در این مورد نوشته است: «هرچند از ابتدا هم اعلام شد که بدلیل آنکه این پیام‌رسان در تعامل با پیام‌رسان سروش پیش‌ رفته است، در صورت علاقمندی سازمان به تملک این پیام‌رسان آمادگی دارد در قبال پرداخت هزینه ارزش ایجاد شده، کل محصول را به سازمان واگذار کند. اما ادعای رئیس هیات مدیره سروش، بدون پرداخت هزینه، بلاوجه و غیر منطقی است.» رحیمی در پایان یاداور شده است: «با این وجود، سروش‌پلاس اعلام آمادگی کرده در راستای همان هدفی که در دوسال گذشته برای توسعه پیام‌رسان پیموده، هرگونه همکاری را با برنده مزایده سازمان در راستای یگپارچیگی کار و توسعه متمرکز انجام داده و همکاری‌های لازم را در این زمینه انجام خواهد.»

این مطالب را هم بخوانید:

پشت پرده مزایده پیام‌رسان سروش

http://pvst.ir/7ma

یک دیدگاه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو