صداوسیما از فیلیمو شکایت کرد؛ رئیس صداوسیما اطلاعی ندارد
سازمان صداوسیما از فیلیمو به دلیل پخش چند سریال شکایت کرده است؛ اما به نظر…
۱۴ آذر ۱۴۰۳
در پی حضور ماموران شهرداری برای پلمپ دفتر شنوتو
۱۸ اسفند ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
مدیران استارتآپی پس از برخورد ماموران شهرداری با شنوتو خواستار برخورد مناسبتری با کسبوکارهایی که در پی شیوع کرونا در شرایط اقتصادی نامناسب به سر میبرند، شدند. شایان شلیله، فعال حوزه استارتآپها و امیرحسین مددی، مدیرعامل شنوتو پس از برخورد اخیر شهرداری برای پلمپ شنوتو از شهردار خواستند به بهانههای مختلف مانع فعالیت استارتآپها نشوند. از سوی دیگر مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران از تدوین لایحهای با همکاری شهرداری برای حمایت از شرکتهای نوآور شهری خبر داد.
به گزارش پیوست، ماموران شهرداری صبح روز شنبه ۱۷ اسفندماه با مراجعه به دفتر استارتآپ شنوتو قصد پلمپ این محل را داشتند که پس از گفتوگو میان مدیران شنوتو و ماموران شهرداری، قرار شد پیگیری بیشتر ماجرا با مراجعه امیرحسین مددی، مدیرعامل شنوتو به شهرداری صورت گیرد. پس از توییت مددی در اینباره در توییتر محمد فرجود، مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران و غلامحسین محمدی، رئیس مرکز ارتباطات بینالملل شهرداری تهران قول پیگیری این موضوع را با ارسال کامنتهای جداگانهای در این شبکه اجتماعی دادند.
دستور پلمپ دفتر شنوتو در حالی از سوی شهرداری صادر شده که این استارتآپ در مهرماه سال ۱۳۹۷ نامهای از معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری دریافت کرده که نشان میدهد آنها کسبوکار دانش بنیان محسوب میشوند. براساس قانون دانشبنیان شرکتهایی که مجوز دانشبنیانی دریافت کرده باشند امکان فعالیت در امکان مسکونی را خواهند داشت.
امیرحسین مددی در توضیح بیشتر این موضوع به پیوست گفت: «در ۱۸ ماه گذشته چندین بار ماموران شهرداری به دفتر ما مراجعه کردند و هر بار ما این نامه را به آنها نشان میدادیم، آنها روال معمول ادارای را انجام میدادند و میرفتند.» به گفته او اما این بار برخورد با آنها متفاوت بوده است.
مددی با گلایه از روندی که شهرداری در این زمینه با آنها پیش گرفته اعلام کرد: «حتی پلمپ هر مکانی باید با ابلاغ و اخطار قبلی انجام شود. ما خواستیم که آنها با توجه به بررسیهای قبلی مدارک ما را بررسی کنند. اما مامور اجرای کمیسیون ماده ۱۰۰ به من گفت حتی اگر شرکت دانشبنیان هستید هم باید شهرداری اجازه فعالیت شما در ملک مسکونی را صادر کند.»
او در ادامه تاکید کرد: «در حال حاضر که وضعیت اقتصادی کسبوکارها مناسب نیست چنین فشارهایی از سوی دولت یا نهادهای عمومی در روزهای تعطیلی کار درستی به نظر نمیرسد. نامه ما از سوی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری ۲۱ مهرماه سال گذشته (سال ۹۷) برای شهرداری ارسال شده و حالا پس از ۱۸ ماه این اتفاق افتاده است.»
از جمله کسانی که در توییتر نسبت به این اتفاق برای شنوتو واکنش نشان داده، محمد فرجود، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری است. در این زمینه فرجود در کامنتی از تهیه یک لایحه با همکاری شهرداری تهران خبر داد و نوشت: «در تعامل با معاونت علمی، بارها سعی کردیم مانع از برخورد با کسبو کارها شویم و خوشبختانه در اکثر موارد این کار انجام شده است. اما در آخر به این نتیجه رسیدیم که باید مساله را اساسی حل کنیم. چندماه است روی این لایحه کار میکنیم که تاحد امکان گره از کار کسب و کارهای نوآور شهر باز شود.»
اما فرجود در مورد جزییات این لایحه به پیوست توضیح داد: «این لایحه برای حمایت از کسبوکارهای نوآور شهری آماده میشود و مهمترین محورهای آن کمک به استقرار شرکتها و کمکهای شهرداری به شرکتها مانند ایجاد مراکز نوآوری است و حمایت شهرداری از کسبوکارها را شفاف میکند.» او در ادامه اعلام کرد کارشناسی روی این لایحه به پایان رسیده و آماده ارسال به شورای شهر است و به دلیل شرایط کشور که تحت تاثیر گسترش کرونا قرار گرفته به تعویق افتاده است.
در ادامه این واکنشها به توییت مدیرعامل شنوتو شایان شلیله، همبنیانگذار جشنواره وب و موبایل هم در کامنتی خطاب به محمد فرجود که از تدوین این لایحه خبر داده از شهرداری خواست که بدون در نظر گرفتن دانشبنیان بودن یا نبودن شرکتها در این روزهای نابهسامان اقتصادی برای کسبوکارها، به بهانههای اینچنینی موانع ایجاد نشود.