استفاده از کارتخوان برای مودیان معاف از صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی شد
مودیانی که از معافیت مالیاتی صدور صورتحساب الکترونیکی استفاده میکنند باید نسبت به نصب و…
۲۹ دی ۱۴۰۳
پلتفرم تستهای کاربردی با نام تستادی با هدف دریافت بازخوردهای کاربران از وبسایتها و اپلیکیشنها برای صاحبان کسبوکارهای آنلاین شروع به کار کرد.
به گزارش پیوست به کمک این استارتاپ، کسبوکارها میتوانند وبسایت و اپلیکیشن خود را روی جامعه هدفشان تست کنند و نتیجه این تستها را در قالب ویدیوهای کوتاه ببینند. از سوی دیگر کاربران عادی میتوانند با انجام تستها و گزارش ایرادات و مشکلات، به بهبود کسبوکارهای ایرانی کمک کرده و برای خود کسب درآمد کنند.
غزل مقصودی، مدیر استارتآپ تستادی، در مورد چگونگی شکلگیری این استارتآپ به پیوست گفت: «ایده تستادی در استودیوی کنترلتک، یکی از زیر مجموعههای «گروه مالی فیروزه» شکل گرفت. این ایده از سال ۹۸ مطرح و از اوسط بهار برنامهنویسی آن شروع شد.»
او ادامه داد: «ایده اصلی این استارتآپ مدتی در ذهن مدیران کنترلتک مطرح بود اما به نظر آنان بازار هنوز برای پذیرش این محصول آماده نبود؛ در نهایت بعد از چندین اجرای تستی و مشاهده بازخوردهای آن، تصمیم به پیادهسازی این ایده گرفته شد و در نهایت آذر ماه امسال تستادی به بازار عرضه شد.»
مقصودی ادامه داد: «این اپلیکیشن تحت حمایت و سرمایهگذاری کنترلتک تا یک سال اجرا و تست خواهد شد و در صورت موفقیتآمیز بودن از مجموعه کنترلتک جدا شده و بهصورت مستقل به فعالیتش ادامه خواهد داد.»
مدیر تستادی در مورد بازار هدف این استارآپ گفت: «در حال حاضر استارتآپها هدف اصلی ما هستند اما بهطور کلی هر کسبوکاری که وبسایت یا اپلیکیشن دارد میتواند در جامعه هدف ما قرار گیرد.» او در مورد تسترها یا کسانی که وبسایتها و اپلیکیشنها را تست میکنند گفت: « تسترها نیز از گروههای مختلف جامعه تشکیل شدهاند و شامل کاربران عادی تا کاربران متخصص میشوند.»
مقصودی در مورد تنوع تسترها به پیوست گفت: «در حال حاضر 3 سطح تستر داریم که سطح اول شامل کاربرانی میشود که در حد رفع نیاز از اینترنت استفاده میکنند و سطح دوم و سوم بهترتیب شامل کاربران عادی و کاربران متخصص میشود. موارد تست نیز با توجه به سطح تسترها به آنها نمایش داده میشود. در حال حاضر ۵۲۰ کاربر تستر در اپلیکیشن ما حضور فعال دارند.»
او در مورد نحوه کسب درآمد تسترها گفت: «به ازای هر تست ۱۵ دقیقهای که تسترها انجام میدهند، در صورت تائید شدن تست توسط تیم کنترل کیفیت تستادی، ۲۵ هزار تومان به حساب کاربر اضافه میشود. هنگامی که حساب کاربر به سقف ۱۰۰ هزار تومان برسد، در اولین چهارشنبه مبلغ، به حساب بانکی کاربر واریز میشود.
مدیر استارتآپ تستادی در توضیحات تکمیلی نحوه کار این پلتفرم گفت: «نتیجه کار تسترها بعد از کنترل صحت محتوا توسط تیم فنی بهصورت فایلهای ویدئویی برای کارفرما ارسال خواهد شد. امکان اضافه شدن گزارشهای تصویری و نموداری به این بخش در آینده وجود دارد. هویت تستر و کارفرما هیچگاه در تستادی فاش نمیشود. چرا که این امکان وجود دارد که یک کارفرما اپلیکیشن یا وبسایت رقیبش را برای تست در پلتفرم ما قرار دهد و یا تستر عضو تیم رقیب باشد.»
مقصودی درمورد بهبود خود اپلیکیشن تستادی گفت: «در حال حاضر در لینکداین، توییتر و چتروم از کاربران خود بازخورد میگیریم و خیلی از قابلیتها و امکاناتی که به پلتفرم ما اضافه شده یا میشود نتیجه همین بازخوردهاست.»
به گفته او نسخه موبایل تستادی برای سیستمعامل اندروید روی کافهبازار و گوگلپلی و نسخه دسکتاپ آن برای ویندوز روی سایت تستادی موجود است. نسخه مکبوک به زودی عرضه خواهد شد و توسعه نسخه iOS در دست انجام است.
بخش سوالات متداول سایت تستادی به بسیاری از ابهامات و سوالات کاربران تازه وارد پاسخ داده که با مراجعه به آن میتوانید با جزئیات نحوه کار با این پلتفرم آشنا شوید.