۳۴ ابزار و نرمافزار هک اخلاقی برای متخصصان فناوری اطلاعات
نرم افزار هک اخلاقی به سازمانها کمک میکند تا از اطلاعات و سیستمهای خود بهتر…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۷ مهر ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی روز گذشته (۱۶ مهرماه) از شرکت شاپرک بازدید و در جریان اقدامات، دستاوردها و برنامههای این شرکت قرار گرفت. مهران محرمیان در این بازدید اقدامات و زیرساختهای ایجاد شده در شاپرک،دیتاسنتر و مرکز امنیت شاپرک را بینظیر توصیف کرد.
به گزارش روابطعمومی شاپرک، معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در این مراسم با تقدیر از اقدامات و زیرساختهای ایجاد شده در شاپرک با اشاره به بیانیه «مأموریت و چشمانداز شاپرک»، از مدیران شاپرک خواست تا در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به اولویتها و ضرورتهای تعیین شده در بخش پرداخت الکترونیکی کشور اقدام کنند.
در ادامه محسن قادری، مدیرعامل شرکت شاپرک گزارشی از شاخصهای پرداخت الکترونیکی ارائه داد و گفت: «اگر بخواهم از زاویه راهبردی به وضعیت کنونی حوزه پرداخت الکترونیکی در ایران نگاه کنم، باید بگویم تاکنون ما دو مرحله ایجاد و گسترش کمی زیرساختها و شبکه پرداخت را طی کردهایم و اکنون در آستانه ورود به مرحله تصحیح و تقنین هستیم. در این گام باید تصحیح برخی رویهها، تنوعبخشی به ابزارها و روشها، بازتعریف جایگاه بازیگران در دستور کار باشد.»
او ادامه داد: «مرور آمار تعداد تراکنشهای پرداخت الکترونیک طی چند سال اخیر نشان دهنده رشد بالای این تراکنشها در بین مردم است. این نرخ رشد گذشته از دلیل که ریشه در مسائل کارمزدی یا چاپ اسکناس دارد، معلول اعتماد هر چه بیشتر جامعه نسبت به امنیت، قابلیت و دسترسپذیری ابزارهای پرداخت الکترونیک است.»
قادری همچنین به فوائد گسترده شدن پرداخت الکترونیکی در جامعه اشاره و بیان کرد: «اکنون کسبوکارهای زیادی حول محور این خدمات شکل گرفتهاند و شیوه ارائه خدمات در بسیاری از کسبوکارها دستخوش تحول شده که در نهایت برنده تمامی این تحولات، مردم هستند. چرا که خدمات را آسانتر، ارزانتر و عزتمندانهتر دریافت میکنند.»
به گفته قادری صرفهجویی و بهرهوری در استفاده از منابع، محیطزیست، زمان و جلوگیری از بسیاری حوادث و اتفاقها از دیگر فوائد گستردگی خدمات پرداخت الکترونیک است.