skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

صلاحیت مدیران اپراتورها را متعمدی، صدوقی و پاکروان تعیین می‌کنند

تحریریه پیوست

۱۵ مهر ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۸ بهمن ۱۳۹۸

معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات اعلام میکند احمد معتمدی، وحید صدوقی و محمدرضا پاکروان در پی تصویب کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان اعضای کمیته ارزیابی صلاحیت تخصصی مدیران اپراتورها انتخاب شدهاند. به گفته حسین فلاح جوشقانی به پیوست این سه نفر روز گذشته (۱۴ مهر) فعالیت خود را در این خصوص آغاز کرده‌اند.

به گزارش پیوست، تعیین سه عضو این کمیته پس از آن مشخص شد که کمیسیون تنظیم مقررات در اواخر شهریور ماه با تصویب مصوبهای (۲۹۴)  اعلام کرد که از این پس انتصاب مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره، قائممقام و مدیر فنی اپراتورها مشروط به تأیید رگولاتوری خواهد بود. این مصوبهای از ٢۴ شهریور ماه برای تمامی اپراتورهای ارتباطی با بیش از ۵٠٠ هزار کاربر لازمالاجرا شده است.

حسین فلاح جوشقانی در گفتوگو با پیوست در مورد جزییات شکلگیری کمیته ارزیابی صلاحیت مدیران اپراتورها میگوید: «در مصوبه ۲۹۴ علاوه بر این که مشخص شده انتصاب مدیران اپراتورهای ارتباطی باید به تایید سازمان تنظیم برسد، مادهای در نظر گرفته شده که در آن مشخص شده که باید کمیتهای ویژه متشکل از سه عضو تشکیل شود که کار تایید صلاحیت این مدیران را انجام دهد

او در ادامه توضیح میدهد: «مدیران اپراتورهای باید از نظر دانش، تجربه و مهارت بررسی شوند. در گام اول، بررسیهای مربوط به دانش و تجربه مدیران پیشنهادی برای کار در یک اپراتور در سازمان تنظیم انجام میشود؛ اما بررسی مهارتی و تخصصی این مدیران توسط اعضای کمیته ارزیابی صورت میگیردبه گفته فلاح این کمیته مستقل از کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی عمل میکند و نظراتش در مورد مدیران نهایی و مورد تایید سازمان تنظیم خواهد بود که در نهایت نیز این نظر از سمت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به اپراتورها اعلام می‌‌شود.

در ماده ۶ مصوبه «الزامات صلاحیت حرفهای و تخصصی دارندگان پروانه خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات» آمده است که بررسی و اعلام نظر در خصوص صلاحیتحرفهای و تخصصی مدیران پیشنهادی، بر عهده کمیته سه نفرهای است که اعضای آن با پیشنهاد سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات میرسد. همچنین در این ماده تاکید شده که کمیته مکلف است ظرف مدت ۳۰ روز کاری، با مدیران پیشنهادی واجد شرایط، مصاحبه تخصصی انجام و اعلام نظر کند. از سوی دیگر نیز براساس این ماده از مصوبه ۲۹۴ سر فصلهای مصاحبه توسط سازمان تنظیم مقررات باید منتشر شود.

فلاح در توضیح انتخاب سه نفر از اعضای کمیته ارزیابی صلاحیت مدیران اپراتورها اعلام میکند که این سه نفر بنابر تجربه کاری، شناخته بودن در حوزه فاوا، مجرب بودنشان انتخاب شدهاند. او میگوید: «سعی کردیم افرادی را برای کار در این کمیته انتخاب کنیم که نحوه مدیریتشان مورد قبول است و تجربه کاری آنها نشان داده که تا چه حد در این حوزه موفق بوده و تا چه حد افراد کاربلدی در حیطه کاریشان هستند

احمد معتمدی، از جمله مدیران باسابقه حوزه فناوری اطلاعات است. معتمدی وزیر ارتباطات دولت هشتم بوده و هماکنون نیز رئیس دانشگاه امیرکبیر است. او همچنین عضویت در کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی را نیز بر عهده دارد.

وحید صدوقی عضو دیگر این کمیته ارزیابی نیز ۱۲ سال سابقه مدیرعاملی همراه اول را در کارنامه خود دارد. همچنین محمدرضا پاکروان هم در کارنامه کاری خود عضویت در هیات مدیره رایتل را دارد و هم اکنون نیز عضو هیات علمی دانشگاه شریف است.

مصوبه کمیسیون قانونی است

تاکنون واکنشهای گوناگونی نسبت به تصویب مصوبه ۲۹۴ توسط کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی در راستای تایید صلاحیت مدیران اپراتورها قبل از انتصاب توسط سازمان تنظیم منتشر شده است. برخی تصویب این مصوبه را خلاف اساسنامه این سازمان دانستهاند. در همین راستا هم کارگروه طرح اصلاح موادی از قانون اصل ۴۴ قانون اساسی در مجلس  خبر از بررسی ابعاد و طرح اصلاح موادی از این مصوبه را در دستور کار خود قرار داده است.

اما فلاح جوشقانی در واکنش به این انتقادها نسبت به مصوبه ۲۹۴، به پیوست میگوید که این مصوبه کاملا قانونی و براساس اساسنامه سازمان تنظیم است. او میگوید: «برخی با بردن شکایت به مجلس در مورد این مصوبه باعث ایجاد سوالهایی در نظر نمایندگان مجلس شدهبودند که ما با پاسخ دادن به این سوالات تمامی شبهات را برطرف کردهایم. این مصوبه کاملا براساس اساسنامه سازمان تنظیم تصویب شده است

فلاح اعلام می‌کند همانطور که مدیران ارشد در بخشهایی مانند بیمه یا بانکی باید به تایید نهادهای بالادستیشان مانند بیمه مرکزی و بانک مرکزی برسند در حوزه ارتباطات هم با توجه به فعالیت حساسی که اپراتورها دارند باید صلاحیت انتخاب مدیرانشان به تایید رگولاتوری برسد. معاون وزیر ارتباطات تاکید میکند که اگر مصوبه ۲۹۴ خلاف اساسنامه این سازمان بود دیوان عدالت اداری سریعا وارد عمل شده و آن را باطل میکرد.

او با اشاره به یک تجربه در این زمینه توضیح داد: « هفته پیش با شکایت رایتل از این مصوبه دیوان عدالت اداری دستور موقت به توقف اجرای مصوبه ۲۹۴ را داد اما در نهایت با انجام بررسیها از طرف دیوان عدالت اداری مشخص شد که مصوبه قانونی و براساس اساسنامه سازمان است فلاح یادآور میشود که مصوبه «الزامات صلاحیت حرفهای و تخصصی دارندگان پروانه خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات» قانونی بوده و از این پس براساس این مصوبه مدیران اپراتورهای ارتباطی و فناوری اطلاعات تایید صلاحیت خواهند شد.

متن کامل مصوبه «الزامات صلاحیت حرفهای و تخصصی دارندگان پروانه خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات» را از اینجا بخوانید.

http://pvst.ir/689

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو