skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

استفاده ۸۵درصدی سازمان‌ها از اینترنت اشیاء

تحریریه پیوست

۲۴ شهریور ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

 مایکروسافت گزارشی در زمینه وضعیت بازار اینترنت (IoT) اشیای منتشر کرده که نشان می‌دهد ۸۵ درصد از تصمیم‌گیرندگان سازمان‌های همکار و سازمان‌های مشتری این شرکت از اینترنت اشیا استفاده می‌کنند. 

به گزارش پیوست، اینترنت اشیا به همراه مجموعه‌ای از فناوری‌ها از جمله خدمات ابری و هوش مصنوعی در حال اتصال میلیاردها دستگاه در حوزه کسب‌وکارها هستند تا بتوانند بهره‌وری بیشتری را برای عملیات رقم بزنند و امنیت و درآمد شرکت‌ها و سازمان‌ها و حتی کاربران را افزایش دهند. با چنین مزایایی جای تعجب نیست که در گزارش اینترنت اشیای مایکروسافت، ۸۸ درصد از کسب‌وکارهای بزرگ مدعی‌اند که اینترنت اشیا در موفقیت آنها تاثیر زیادی داشته است. اینترنت اشیا صرفا در موفقیت این کسب‌وکارها تاثیر نداشته، بلکه در صنایع مختلف از جمله خرده‌فروشی، تولید، کشاورزی و بهداشت و درمان به کار گرفته شده است. 

در ادامه به سه مساله مهمی می‌پردازیم که بر اساس گزارش مایکروسافت، اهمیت بسیاری در حوزه اینترنت اشیا دارند و مشتریان و شرکا نیز آنها را مد نظر قرار می‌دهند.

سهولت استفاده

یکی از مهم‌ترین موانع در مقابل استفاده از اینترنت اشیا، جنبه‌های فنی و پیچیدگی آن است. به گزارش وب‌گاه خبری readwrite، مایکروسافت به همین دلیل بر ایجاد زبان مدل‌سازی جدیدی تمرکز دارد که روی راه‌حل‌های آسان‌تر مثل IoT Plug and Play تمرکز دارد که زبان مدل‌سازی جدیدی را ارائه می‌دهد و دستگاه‌های اینترنت اشیا را به ابر وصل می‌کند. با این مدل در واقع توسعه‌دهندگان جدید می‌توانند به‌سرعت دستگاه‌های اینترنت اشیا را به ابر متصل کنند. 

مساله امنیت

مشتریان و شرکای مایکروسافت ارزش زیادی برای امنیت قائلند، اما آن را سدی بر سر راه استفاده از اینترنت اشیا نمی‌دانند؛ تنها ۱۹ درصد از شرکت‌هایی که در تحقیق بررسی شده‌اند، به مساله امنیت به عنوان مانعی بزرگ اشاره کرده‌اند. مایکروسافت تاکنون در این زمینه موفق بوده است؛ مثلا Azure Sphere راخ‌حل جامع اینترنت اشیا است که سخت‌افزار، OS و ابر را در بر می‌گیرد تا کاربران بتوانند تجهیزاتشان را به به طور امن، متصل کنند. 

داده بیشتر، بینش‌های بیشتر

اگر مشتریان داده‌هایشان را مدیریت کنند و بینش‌های مرتبط را به دست آورند، راه‌حل‌های اینترنت اشیا می‌توانند چالش‌ها را حل کنند. مهم‌تر اینکه این بینش‌ها باید بر اساس داده همزمان باشد. یکی از شرکت‌های موفق در این زمینه Zencity است که از خدمات و پلت‌فرم‌های مایکروسافت برای ارائه بینش‌های هم‌زمان به مشتریان خود استفاده می‌کند، این مشتریان، دولت‌ها هستند و باید تصمیم‌های سریع بگیرند تا امنیت و رفاه شهروندان خود را حفظ کنند. ایل فدر لوی (Eyal Feder-Levy)‌، مدیرعامل Zencity در این زمینه می‌گوید: «ما از بسیاری از قابلیت‌های پیشرفته Azure استفاده می‌کنیم تا میلیون‌ها میلون داده را از منابع مختلف تحلیل کنیم و آنها را به بینش‌های همزمان تبدیل کنیم».

http://pvst.ir/66e

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو