skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

رویدادهای کارآفرینی و توانمندسازی زنان و کودکان به صورت هماهنگ برگزار می‌شود

۴ شهریور ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۳۰ آذر ۱۳۹۸

سازمان فناوری اطلاعات رویدادهای کارآفرینی و توانمندسازی زنان و کودکان را به صورت یک برنامه یکپارچه برگزار می‌کند.
به گزارش پیوست، پروژه‌های توانمندسازی کودکان و دانش آموزان پیش از این از سوی سازمان فناوری اطلاعات به صورت جداگانه برگزار می‌شد؛ اما این سازمان تلاش می‌‌کند تا این رویدادها به صورت یک ترکیب هماهنگ و یکپارچه به شهرها و روستاهای بیشتری در تمام کشور تسری دهد.

مشکات اسدی، معاون و مشاور مشارکت زنان رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران دراین خصوص به پیوست گفت: «رویدادهای کارآفرینی با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت آموزش پرورش برای دوره‌های متوسطه برگزار می‌شود و بیشترین تاکید در این رویدادها ورود به بازار کسب‌وکار در حوزه فناوری اطلاعات است. برنامه‌های کارآفرینی تاکنون در تهران، اسلامشهر، چابهارو حاشیه شهر مشهد برگزارشده است و هفته آینده نیز در شهر ایلام برگزار می‌شود.»
او درمورد رویدادی که در هفته آینده برگزار می‌شود گفت: «برنامه سوم رویداد توانمندسازی و کارآفرینی زنان، دانش‌آموزان و کودکان، یک کمپ برنامه نویسی ویژه دانش آموزان مقطع متوسطه است. این کمپ با این ایده که افراد بعد از آموزش بتوانند وب سایت خودشان را طراحی کنند و به بازار کار وارد شوند، برگزار می‌شود.»

اسدی افزود: «تاکنون ۱۰ تا ۱۱ رویداد کارآفرینی و توانمندسازی زنان و کودکان در حوزه مشاغل آی‌تی برگزار شده و درهر رویداد ۱۲۰ تا ۱۵۰ نفر شرکت کرده‌اند. در تمامی این دوره‌ها نیز در بخش پایانی ایده‌های برترمعرفی می‌شوند.»

برگزاری کارگاه‌های آموزشی کارآفرینی ابتدا ازمناطق ۱ تا ۳ تهران آغاز شد اما به تدریج به سمت حاشیه شهرها کشیده شد؛ اسدی با اشاره به شروطی که برای برگزاری این کمپ‌های آموزشی گذاشته شده است گفت: «شرط اول این است که مدارس حتما باید دولتی باشند چراکه در مدارس خصوصی به وفور چنین کارگاه‌هایی برگزار می‌شود و شرط دوم آن است که این کارگاه‌ها عمدتا در مناطق محروم برگزارشود. »
او ادامه داد:«خروجی جالبی که در طول دوره برگزاری این رویدادها به دست آمد این بود که وقتی به سمت حاشیه شهرها می‌رویم خلاقیت به شدت افزایش می‌یابد چراکه همه ایده‌ها در راستای پاسخگویی به مشکلات ارائه می شود. مثلا در چابهار دختران محلی ایده‌هایی در راستای پاسخگویی به مسائل محلی خود را مطرح می کردند. این درحالی است در مراکز شهری بیشتر ایده‌ها کپی برداری از مدل‌های خارجی است.»

آمار سازمان فناوری اطلاعات نشان می‌دهد ایده‌هایی که در این کارگاه‌ها به ویژه ازسوی کودکان و دانش آموزان مطرح شده بیشتر درزمینه‌های زیست محیطی، کمک به توان یابان، کمک به کودکان اوتیسم یا سالمندانی که مبتلا به آلزایمر هستند، بود.

http://pvst.ir/64v

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو