مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۸ دی ۱۳۹۸
فضای کار اشتراکی «کارمانا» با هدف حمایت و سرمایهگذاری روی استارتآپهای حوزه فینتک،بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا امروز (۳۱ اردیبهشت) در مجتمع فناوری الزهرا رونمایی شد.
به گزارش پیوست، فضای کار اشتراکی کارمانا با مشارکت شرکت رایان ونچرز و مجموعه سرمایهگذاری خوارزمی از سال گذشته کار خود را آغاز کرد و امروز به صورت رسمی در حضور فعالان اکوسیستم استارت آپی و رسانهها رونمایی شد.
حمیدرضا هنرکار، مدیرعامل این شرکت رایان ونچرز در مورد دلایل راهاندازی فضای کار اشتراکی به پیوست گفت: «رایان ونچرز یک مجموعه سرمایهگذاری خطرپذیر خصوصی است و ۲ سال است که فعالیت خود را آغاز کردیم. ما همواره دغدغه این موضوع را داشتیم که فضای مناسبی را ایجاد کنیم تا استارتآپهایی که با آنها کار میکنیم در کنار خودمان مستقر باشند تا خدمات مشاورهای بهتر ارائه دهیم.»
او درادامه افزود: «در نهایت سال گذشته با همکاری شرکت سرمایهگذاری خوارزمی که یکی از سرمایهگذاران بورسی کشور است مجموعه کارمانا را راهاندازی کردیم.»
هنرکار با اشاره به اینکه کارمانا تنها یک فضای کار اشتراکی نیست، در مورد خدمات دیگر کارمانا بیان کرد: «کارمانا علاوه براینکه فضای کار اشتراکی در اختیار استارتآپها قرار میدهد روی استارتآپها سرمایهگذاری هم میکند. به تیمها مشاوره هم میدهیم. دورههای آموزشی برگزاری میکنیم.»
هنرکار همچنین درمراسم رونمایی در مورد نحوه همکاری شرکت رایان ونچرز و مجتمع فناوری الزهرا برای راهاندازی کارمانا گفت: «مالکیت ساختمان مجتمع فناوری با دانشگاه الزهرا است. این دانشگاه در یک تعامل سازنده با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این ساختمان را در اختیار معاونت علمی و فناوری قرار داد تا به عنوان یک مجتمع فناوری تجهیز شود. یکی از طبقات این مجتمع نیز برای فضای کار اشتراکی کارمانا در نظر گرفته شد.»
به گفته هنرکار در فضای کار اشتراکی کارمانا ۵ استارتآپ مستقر هستند و ۱۲۰ نفر به صورت همزمان از این فضای کار اشتراکی بهره میبرند. او همچنین تاکید کرد: «به صورت کلی ۵۰ استارتآپ درحوزههای مختلف، ۸ تیم سرمایهگذاری و ۷ تیم ترویجی توسعهای در این مجتمع فعالیت میکنند.»
او در خصوص نحوه پذیرش تیمهای استارتآپی در کارمانا بیان کرد: «تیمهایی که جذب میکنیم باید در ۴ حوزه اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، بلاکچین و فینتک فعالیت کنند. آنها ۳ ماه باید در فضای کار مستقر شوند و با این تیمها تعامل داریم و آنها را ارزیابی میکنیم. پس از ۳ ماه روی آنها سرمایهگذاری میکنیم.»
در این مراسم همچنین اولین قرارداد سرمایهگذاری کارمانا با استارتآپ دیالوگ منعقد شد. این استارت آپ در حوزه اپراتور پشتیبانی مجازی هوشمند فعالیت میکند.