انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۳ اردیبهشت ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۵ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸
سازمان نظام صنفی رایانهای کشور (نصر) در یک نشست خبری ضمن اعلام برنامههای این سازمان در برگزاری بیستوپنجمین دور از نمایشگاه الکامپ، جزئیاتی از برنامه راهبردی این سازمان تحت عنوان «سند بیستون» را نیز اعلام کرد.
به گزارش پیوست، محمد باقر عثنیعشری، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در این نشست خبری با اشاره به اینکه ۵ دوره اخیر نمایشگاه الکامپ( نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک) توسط سازمان نظام صنفی رایانهای برگزار شده گفت: «در این پنج دوره اخیری که الکامپ توسط سازمان نصر به عنوان مجری این نمایشگاه برگزار شده خوشبختانه این نمایشگاه با توجه به شرایط سختی که کشور با آن در این سالها روبهرو بوده به شکل خوبی برگزار شده و تصمیم داریم امسال نیز این دور از نمایشگاه را بهتر از سال گذشته برگزار کنیم.»
او با اشاره به اضافه شدن بخشهای جدید به نمایشگاه الکامپ ۲۵ ساله اعلام کرد: «سال گذشته بخشهای مختلفی به الکامپ اضافه شد از جمله الکامپ گیمز که با استقبال خوبی هم روبه رو شد. امسال نیز بخشهایی مانند الکامپ جابز و توان تک را به نمایشگاه اضافه کردهایم که هر کدام اهداف مشخصی را پیگیری میکنند.» براساس آنچه رئیس سازمان نصر در این جلسه عنوان کرد الکامپ جابز قرار است کارجویان را در پیدا کردن شغل و به کارفرمایان در پیدا کردن نیروی با مهارت کمک کند.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در توضیح بخش توان تک نیز گفت: «سال گذشته فضایی را به صورت حمایتی در اختیار افراد توانیاب قرار دادیم که مورد استقبال قرار گرفت. به همین منظور امسال بخش مجزایی برای این گروه از کارآفرینان در نظر گرفتهایم که نگاه ما نیز برای به وجود آمدن این بخش نگاه خیریهای و یا جذب کمک نیست؛ بلکه ما به این بخش نگاه اقتصادی و تجاری داریم که در آن یکی سری افراد میتوانند محصولات خود را به نمایش بگذارند.» براساس اظهارات اثنیعشری امسال در این بخش علاوه بر در نظر گرفتن فضا برای معرفی کسبوکارهای افراد توانیاب، حضور این افراد تنها مربوط به افرادی با معلولیت فیزیکی و جسمی نخواهد بود و از افرادی ناشنوا و نابینا هم که فرصت کار در حوزه ICT و کارآفرینی در این فضا دارند نیز دعوت شده است. او تاکید کرد که در این نمایشگاه از کسبوکارهایی که روی اپلیکیشن یا نرمافزارهای خود برای معلولان ابزارهایی در نظر میگیرند نیز حمایت خواهد شد.
همچنین براساس اظهارات رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای شعار امسال نمایشگاه «آینده بهتر» است. اثنیعشری ابراز امیدواری کرد که برگزاری این نمایشگاه بتواند مانند شعارش امیدی به جامعه تزریق کند.
در ادامه این نشست مهدی حیدری، دبیر اجرایی بیستوپنجمین نمایشگاه الکامپ نیز اعلام کرد که تا این لحظه ۲۰۰ شرکت برای گرفتن غرفه در این نمایشگاه پیش ثبتنام کردهاند.
حیدری با اشاره به تلاش کمیته اجرایی الکامپ برای حضور کشورهای بینالمللی در این نمایشگاه گفت: «با همکاری سازمان فناوری اطلاعات اقداماتی انجام شده و با ۱۴ کشور برای حضور در این دور از نمایشگاه مکاتبه کردهایم که تا کنون حضور کشورها و وزیران ارتباطات روسیه، ترکیه و آذربایجان در این نمایشگاه قطعی شده است.»
به گفته حیدری طبق سالهای گذشته الکامپ استارز، الکامپ تایکز، الکامپ ترندز، الکامپ گیمز و غیر در نمایشگاه الکامپ حضور دارند. آنطور که او در این جلسه اعلام کرد الکامپ جابز با این رویکرد به نمایشگاه اضافه شده تا بستری ایجاد شود که فناوری اطلاعات و کسب و کارهای نوپا بتوانند در ایجاد اشتغال به دولت کمک کنند.
رسول سراییان، دبیر کل سازمان نصر کشور هم در این نشست با اشاره به حضور دولت در سالن ۴۱ نماشگاه الکامپ برای نمایش اقدامات دستگاههای مختلف در زمینه دولت الکترونیکی گفت: «یکی از بخشهای مهم الکامپ مربوط به دولت الکترونیکی است. متولی این بخش از نمایشگاه سازمان فناوری اطلاعات است و با توجه به هماهنگیهای انجام شده قرار است سال ۴۱ برای نمایش دستاورد دستگاههای مختلف در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی مورد استفاده قرار گیرد.
بیست و پنجمین دور نمایشگاه الکامپ ۲۷ تا ۳۰ تیرماه امسال در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار خواهد شد.
اما از دیگر برنامههایی که سازمان نصر تهران در نشست خبری خود به آن اشاره کرد ارائه جزییاتی از سند راهبردی به نام «بیستون» بود. دبیر کل سازمان نصر کشور با اشاره به سند تحول راهبردی بیستون اعلام کرد که هدف این سند توانمندسازی اعضا و پیگیری مطالبات صنف از دولت است و تمرکز این سند هم روی اقتصاد دیجیتال، تحول دیجتال و هوشمندسازی شهر خواهد بود. به گفته رسول سرائیان این سند بیست اقدام راهبردی را پیگیری میکند و به همین دلیل نامش از بیستون بنای تاریخی وام گرفته شده است.
سرائیان با اشاره به چشم انداز نصر تا افق ۱۴۰۱ گفت: «ساماندهی و توانمندسازی ، توسعه و پشتیبانی، نوآوری و پیشتازی در تحول و اقتصاد دیجیتال کشور از جمله این چشماندازهاست که براساس آن قدم خواهیم برداشت.» سرائیان با اعلام اینکه رسیدن به این چشمانداز نیازمند اجرایی شدن ۲۰ فعالیت تعریف شده است که در سند راهبردی سازمان نصر به آن توجه شده است افزود: «نظام قیمتگذاری، توسعه روابط بینالملل، پوست اندازی پورتال سازمان نصر، ارتباط بهتر و بیشتر با حاکمیت، صادرات، توسعه منابع انسانی، توسعه بازار بومی و داخلی، افزایش مهارت و آموزش، همکاری با شرکتهای نوپا و استارت آپها، ورود و انتقال تجارب از سایر کشورها از جمله این راهبردهایی است که انجام آن در این سند در نظر گرفته شده است.»
دبیر کل سازمان نصر کشور در این نشست تاکید کرد که این سازمان برای رسیدن به اهداف این سند تا کنون با معاونت علم فناوری ریاست جمهوری، وزارت کار، صمت، ارتباطات و صندوق نوآوری شکوفایی و چند استانداری رایزنیهایی انجام داده است.