skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

بانک‌ها جزو برندهای مورد اعتماد مردم نیستند

تحریریه پیوست

۱۱ بهمن ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸

بانک‌ها جزو ۵۰ برند اول مورد اعتماد مردم نیستند.
به گزارش پیوست این نکته‌ای است که معاون طرح و توسعه شرکت ارتباط فردا در میزگرد بانکداری باز هشتمین همایش بانکداری الکترونیکی به آن اشاره کرد. نیما نامداری این گفته خود را با اشاره به گزارش گارتنر در مورد سطح اعتماد مردم به بانک‌های بین‌المللی گفت البته تاکید کرد اگر در ایران نیز چنین نظر سنجی صورت گیرد وضعیت بانک‌های ایران از این بهتر نیست.

او گفت اگر امروز مردم پول‌های خود را نزد بانک‌ها می‌گذارند دلیلش این است که چاره‌ای جز این ندارند اگر گزینه‌ای غیر از بانک‌ها بود شاید گزینه دوم را انتخاب می‌کردند. نامداری برای اثبات این گفته خود به سپرده‌گذاری مردم در نزد موسسات غیرمجاز اشاره کرد و گفت وقتی مردم بدون در نظر گرفتن فاکتور اعتماد ۱۵ تا ۱۷ میلیون سپرده نزد موسسات غیرمجاز ایجاد کردند یعنی اعتماد چندان برای آنها اهمیتی ندارد.

البته این گفته نامداری با اعتراض حضار و برخی از بانکداران حاضر در جلسه مواجه شد و این گفته وی را رد کردند البته او ادامه داد توجه داشته باشید در کل دنیا نیز به برندهایی مانند گوگل، فیس‌بوک و اپل بیش از «سیتی‌بنک» اعتماد می‌کنند و ما باید بتوانیم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم همانطور که بانک‌های بین‌المللی با بهره‌گرفتن از بانکداری باز ارائه برخی از سرویس‌ها را به این برندها واگذار کردند و خود در لایه دیگر قرار گرفتند.

او ادامه داد: این فرایند نتیجه‌اش باخت بانک‌ها نیست بلکه نتیجه‌اش مدیریت مصارف و تجهیزمنابع است. او تاکید کرد که مخاطب بانکداری باز فین‌تک‌ها نیستند بلکه شرکت‌های بزرگ هستند تا بتوانند برخی از سرویس‌های خود را راحت‌تر دریافت کنند، ادارات بانکداری شرکتی و بازاریابی بانکها ذی‌نفعان اصلی بانکداری باز هستند. در اصل باید شرایطی فراهم شود تا بانکداری را در دل دیگران دیگران انجام دهند و اینها استارت‌آپ نیستند اگر بتوانیم از مفهوم بانکداری باز استارت‌آپ‌ زدایی کنیم موفق شده‌ایم.

معاون امورشبکه شرکت خدمات انفورماتیک با این گفته معاون طرح و توسعه شرکت ارتباط فردا مخالفت کرد و گفت من همچنان اعتقاد دارم که یکی از مخاطبان اصلی بانکداری باز فین‌تک‌ها هستند. مهران محرمیان گفت: فین‌تک‌ها می‌توانند برخی از رویکردها را تغییر دهند که مدیران پا به سن گذاشته اینگونه نیستند. بانک‌ها بانکداری باز را جزو بیزینس اصلی خود نمی‌دانند، بیزینس اصلی آنها دریافت سود است برای تغییر بیزینس مدل نیاز به انرژی جدید است. کسی که می‌جنگد مطمئنا باید انرژی بیشتر از من داشته باشد. تراکنش آوردن استارت‌آپ‌ها مهم نیست بلکه ایستادگی‌اشان برای تغییر مدل مهم است.

امیدترابی عضو هیات مدیره توسن به عنوان مدیر این پنل نیز گفت: بانکداری باز نتیجه فلسفه اقتصاد مشارکتی و اقتصاد دیجیتال است. اگر محتوا را به عنوان محصول در نظر بگیریم محصول می‌توان با همکاری جامعه ذی‌نفعان ایجاد شود و به نظر من بانکداری باز روی این فلسفه سوار شده است دیگر قرار نیست بانک صرفا تولید کننده محصول باشد بلکه با مشارکت ذی‌نفعان خود محصولی تولید می‌کند و به آنها ارا‌ئه می‌دهد.

 

http://pvst.ir/5rm

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو