انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۷ دی ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
مجموعهای از خدمات دولت الکترونیکی و خدمات اپلیکیشن دولت همراه، کمتر از دو هفته دیگر از طریق دو پیامرسان سروش و گپ در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
حمید فتاحی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت، با اعلام این خبر به پیوست گفت: «در حال رایزنی با پیامرسانهای گپ و سروش هستیم تا بتوانند خدمات دولتالکترونیکی که از طریق اپلیکیشن دولتهمراه نیز در اختیار کاربران قرار گرفته و در واقع خدمات که بیشتر مورد نیاز کاربران است را از طریق پیامرسان خود نیز ارائه کنند.»
او با اعلام اینکه ارائه خدمات الکترونیکی دستگاهها از طریق این دو پیامرسان به معنی ایجاد انحصار در ارائه خدمات دولتالکترونیکی نخواهد بود تاکید کرد:«قرار نیست از این طریق خدمات انحصاری در اختیار این دو پیامرسان قرار بگیرد و با این کار کاربران را محدود یا مجبور به نصب این دو پیامرسان کنیم. خود این دو پیامرسان نیز با ایجاد انحصار در این زمینه مخالف هستند. تنها قرار است با اینکار یک مزیت رقابتی بین پیامرسانهای داخلی و خارجی در ارائه خدمات بومی ایجاد شود.» براساس اظهارات فتاحی این دو پیامرسان علاوه بر ارائه خدماتالکترونیکی دستگاههای اجرایی امکان مذاکره با تمام نهادها و سازمانها برای ارایه خدماتی عمومی و خارج از خدمات دولت الکترونیکی یا اپلیکیشن دولت همراه را نیز خواهند داشت.
فتاحی در پاسخ به سوال پیوست که در قدم اول قرار است چه خدماتی از طریق دو پیامرسان سروش و گپ در اختیار کاربران آنها قرار گیرد گفت:«فعلا سازمان فناوری اطلاعات در حال نهایی سازی ارائه این خدمات از طریق بستر مرکز ملی تبادل اطلاعات به آنها است؛ اما در گام اول خدمات پایهای و ابتدایی از طریق این دو پیامرسان ارائه خواهد شد و تا دو هفته آینده لیست ارایه این خدمات نیز اعلام میشود.»
معاون وزیر ارتباطات تاکید میکند که پیامرسانهای بومی دیگر نیز در این زمینه امکان ارائه پیشنهادهای خود به وزارت ارتباطات را دارند؛ اما در مرحله اول این اقدام وزارت ارتباطات در راستای ابلاغیه اخیر مرکز ملی فضای مجازی مبنی بر معرفی دو پیامرسان برای دریافت دور جدید حمایتها از پیامرسانهای بومی است.
اواخر آبان ماه حمید فتاحی، در گفتوگو با پیوست از ابلاغیه مرکز ملی فضای مجازی خبر داد که براساس آن حمایتهای جدید از پیامرسانهای بومی تنها به دو پیامرسان سروش و گپ محدود خواهد شد.
همچنین در همین زمینه نیز عباس آسوشه، معاون فناوری شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با پیوست اعلام کرده بود که انتخاب این دو پیامرسان به عنوان سرویسهای برتر در این حوزه بعد از بررسیهای فنی لازم توسط تیم متخصص مرکز ملی انجام شده بود. او تاکید کرده بود که حمایتهای دور دوم از ۲ پیامرسان برتر توسط این مرکز هم تنها در بخشهای زیرساختی خواهد بود.