skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

فیلترینگ دسته جمعی در انتظار سایت‌های رزرو اقامتگاه

تحریریه پیوست

۸ دی ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸

برخی از مدیران سایت‌های گردشگری و رزرو اقامتگاه در تماس با پیوست اعلام کرداند که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در تماس با مدیران این سایت‌ها به آنها مهلت داده‌ که در صورت حذف نکردن نام «اقامتگاه‌های غیر هتلی» از سایت‌ خود، آنها را فیلتر خواهد کرد.

با وجود تعیین مهلت برای این کسب‌وکارها، سایت «وادیرو» که در زمینه رزرو اقامتگاه به صورت آنلاین فعالیت دارد امروز (۸دی ماه)  فیلتر شده است.

روز پنجشنبه (۶ دی ماه) نامه‌ای در فضای مجازی منتشر شد که در آن شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی خطاب به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ۷۰ سایت غیر مجاز در حوزه اقامتگاه‌های غیرهتلی را معرفی کرده بود. با این حال شنیده‌ها پیوست حاکی از آن است که این لیست توسط این شرکت به درخواست خود سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تهیه و برای این سازمان ارسال شده  است.

تصویر نامه ارسال شده از سوی شرکت مادر تخصصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری که در شبکه‌های اچتماعی دست به دست می‌شود:

تماس‌های پیوست برای جویا شدن دلیل این اقدام سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تا این لحظه بی‌نتیجه مانده و مدیران مربوطه در این مجموعه از ارائه پاسخ در این رابطه خودداری کرده‌اند.

این اقدام سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و فیلتر شدن یکی از کسب‌وکارهای آنلاین در این حوزه در حالی اتفاق افتاده است که از ۲۵ آذر ماه معاونت حقوقی ریاست جمهوری به کلیه دستگاه‌های اجرایی در  بخش‌نامه‌ای اعلام کرده بود که هیچ یک از آنها حق ندارند شکایت خود از کسب‌وکارهای مجازی را بدون ارجاع به کمیته رفع موانع کسب‌وکارهای الکترونیکی به طور مستقیم به دادستانی ارسال کنند.

آن گونه که رضا الفت نسب، سخنگوی اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی نیز در گفت‌وگو با پیوست اعلام کرده است از ابتدای سال جاری با بی‌اعتبار شدن تی‌نماد از سوی هیات مقررات‌زدایی، اعطای مجوز به استارت‌آپ‌های حوزه گردشگری بر عهده این اتحادیه گذاشته شده است. بنابراین ارسال چنین نامه‌هایی و ادعای نداشتن مجوز برای همه این سایت‌ها، فاقد اعتبار قانونی است.

به گفته الفت نسب تا کنون ۱۴ سایت و سرویس آنلاین در حوزه گردشگری و رزرو اقامتگاه شامل اتاقک، علی‌بابا، جاباما، فلایتیو، دی‌بی، علاالدین، هیپو تریپ، توریست‌بازار، ساینا ۲۴، جاجیگا، امیدپرواز، آبی‌بال، a121 و بعثت سیر خراسان از اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی مجوز خود را دریافت کرده‌اند.

http://pvst.ir/5or

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو