نسل آینده POSها، دستگاههای هوشمندی با امکاناتی فراتر از پرداخت هستند
نسل آینده پایانههای پرداخت الکترونیکی بانکی شامل دستگاههای هوشمندی خواهند بود که امکاناتی فراتر از…
۴ آذر ۱۴۰۳
۱۳ مهر ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
صادق عباسی شاهکوه، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در نشست خبری خود که در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی تلکام برگزار شد،اعلام کرد که تمام اختلالهایی که در شبکه و روی برخی سرویسهای اینترنتی دیده میشود از سمت این شرکت ایجاد نشده است.
او در پاسخ به این سوال پیوست که چرا برخی از سایتها و مخصوصا سرویسهای فیلتر شده در داخل ایران از خارج از کشور هم در دسترسی نیستند اعلام کرد:«تمام این مشکلات به این معنی نیست که زیرساخت اختلالی در شبکه ایجاد کرده است. بعد از فیلتر شدن تلگرام نیز دسترسی به برخی IP آدرسها با مشکل مواجه شد که ما با دریافت گزارشهای متعدد آن را رفع کردیم. مشکلات اگر به ما گزارش شود و البته اگر مشکل از سمت زیر ساخت باشد آن را رفع میکنیم.» او در ادامه تاکید کرد همینکه یک مشکل تنها روی یک سایت یا سرویس اینترنتی دیده میشود به این معنی خواهد بود که مشکل از سمت این شرکت نیست چرا که اگر مشکل از سمت شبکه ارتباطات زیرساخت باشد باید کل شبکه اینترنت کشور دچار اختلال شود.
او در پاسخ به این سوال که چرا شرکت ارتباطات زیرساخت اطلاعات قیمت خرید پهنای باند را به بهانه محرمانه بودن از طریق سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات در اختیار کاربران سوال کننده نمیگذارد گفت: «محرمانه بودن که اعلام میشود به آن معنی محرمانگی که در ذهن به وجود میآید نیست. ما یک نماینده مخصوص داریم که به تک تک سوالهای مرتبط با زیرساخت در سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات پاسخ میدهد و تنها سوالی که پاسخ ندادهایم هم مربوط به قیمت خرید پهنای باند است که این هم به دلیل محرمانگی قرار دادهایمان با شرکتهای خارجی است.» او در توضیح این محرمانگی افزود:« قیمت کلی خرید پهنای باند در جهان مشخص است اما با این حال ما با شرکتهایی طرف قرار داد هستیم که هر کدام با قیمتی پهنای باند را به ما به فروش میرسانند. این قیمتها، قیمت محرمانه آن شرکت است و براساس قرارداد ما نمیتوانیم این قیمت را افشا کنیم چرا که ممکن است به تجارت آن شرکت خارجی در بازار ضربه بزند و از طرفی دیگر آن شرکت با ما همکاری نکند.» او تصریح کرد که زیرساخت به دنبال راه حلی برای اعلام قیمت خرید پهنای باند به صورت عمومی به کاربران است تا با انتشار این اطلاعات طرفهای قرار داد در خرید آسیب نبینند. او تاکید کرد که عدم انتشار این اطلاعات به معنی انجام ندادن دستورات وزیر ارتباطات برای همکاری نهادهای زیر مجموعه این وزارتخانه با سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات نیست.
عباسی شاهکوه همچنین در مورد سرنوشت تشکیل شرکت ملی ترانزیت بینالملل نیز اعلام کرد که تشکیل این شرکت در انتظار تصویب هیات دولت است. او در این خصوص گفت:« براساس تکالیف برنامه ششم توسعه شرکت ارتباطات زیرساخت تا پایان این برنامه باید ظرفیت ترانزیت بینالملل شبکه را به ۳۰ ترابیت بر ثانیه برساند که این یک وظیفه بسیار سختی است اما امیدواریم بتوانیم آن را محقق کنیم. تصمیم گرفته شده برای رسیدن به این هدف نیز شرکت ترانزیت ملی بیناملل شکل بگیرد که تمام کارهای نهایی شکلگیری این شرکت انجام شده و در هیات مدیره زیرساخت نیز نحوه تشکیل و سیاستگذاریهای این شرکت به تصویب رسیده و در نهایت به هیات دولت ارسال شده است.» او تصریح میکند که شرکت ارتباطات زیرساخت برای تشکیل این شرکت باید منتظر تصویب شدن این طرح در هیات دولت باشد اما برنامههای خود برای رسیدن به ظرفیت ترانزیت بینالملل ۳۰ ترابیت بر ثانیه را نیز تا تشکیل این شرکت دنبال میکند.