تغییر تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی بر مصرف بهینه برق تاثیرگذار است
صرفهجویی در مصرف برق از طریق طراحی و تولید دستگاههای الکتریکی و الکترونیکی در سال…
۵ آبان ۱۴۰۳
۲۹ آبان ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توئیتر خود با اشاره به هزینهای ۳۳۰ میلیارد تومانی برای صدور ۱۰ میلیون کارت سوخت این سوال را مطرح کرد که با این هزینه میتوان چند مدرسه و بیمارستان را ساخت؟ او با اشاره به راههای صرفهجویی در این میزان هزینه تاکید کرده است که به کمک دولت الکترونیکی، تعامل با سازمانها و استفاده از کارت بانکی برای سوختگیری امکان صرفه جویی از این میزان هزینه برای صدور کارت سوخت فراهم خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توئیتر خود با اشاره به هزینهای ۳۳۰ میلیارد تومانی برای صدور ۱۰ میلیون کارت سوخت این سوال را مطرح کرد که با این هزینه میتوان چند مدرسه و بیمارستان را ساخت؟ او با اشاره به راههای صرفهجویی در این میزان هزینه تاکید کرده است که به کمک دولت الکترونیکی، تعامل با سازمانها و استفاده از کارت بانکی برای سوختگیری امکان صرفه جویی این میزان هزینه برای صدور کارت سوخت فراهم خواهد شد.
محمد جواد آذری جهرمی روز گذشته (۲۸ آبان) و همزمان با سفر رییس جمهوری به آذربایجان غربی، در شهرستان سلماس از اتصال کارت سوخت به کارتهای بانکی برای صرفهجویی در هزینه صدور کارت سوخت خبر داده بود.
وزیر ارتباطات در شورای اداری شهرستان سلماس اعلام کرده بود: «برای صادر کردن ۱۰ میلیون کارت سوخت باید ۳۳۰ میلیارد تومان هزینه میکردند درحالیکه با استفاده از ظرفیت دولت الکترونیک و با هماهنگی بین دستگاهی، آن را به کارت بانکی متصل کردیم تا بهجای اینکه مردم در صف بایستند و در پلیس بعلاوه 10 ثبتنام کنند که بعد از یک هفته پستچی کارت سوخت صادر شده را بیاورد و هزینهای را پرداخت کنند، با مراجعه به پورتال ملی پخش و پالایش با فشردن سه گزینه، کارت بانکی به کارت سوخت متصل میشود.»
اظهارات محمد جواد آذری جهرمی در مورد اتصال کارت سوخت به کارتهای بانکی در حالی مطرح میشود که روز گذشته (۲۸ آبان) شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی اعلام کرد که از زمان فراهم شدن امکان تحویل سوخت با کارت برای عموم دارندگان خودروها و موتورسیکلتها، از تاریخی که متعاقباً اعلام خواهد شد، بنزین صرفا با ارائه کارت به خودروها و موتورسیکلتها تحویل خواهد شد. همچنین بر این اساس، شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی برای مالکان خودروو موتور سیکلتی که کارت سوخت خود را گم کردهاند از سوم آذرماه ضربالاجل ۲۱ روزه برای ثبت درخواست دریافت کارت سوخت جدید تعیین کرد. این تصمیم به منظور جلوگیری از قاچاق بنزین بویژه با تشدید قاچاق از مرزها، اخذ شده که تحویل بنزین به خودروها و موتورسیکلتها، صرفاً با استفاده از کارت سوخت انجام شود.
پیش از قطعی شدن ارایه مجدد استفاده از کارت سوخت، برخی کارشناسان از هزینههای سنگین صدور مجدد این کارت هشدار داده بودند. در همین زمینه مرتضی مقدسیان، مدیرعامل سابق بهسازان ملت و اولین مجری اجرای کارت سوخت در ایران با بیان این مطلب در گفتوگو با خبرنگار پیوست اعلام کرده بود: «هماکنون تمامی تجهیزات اجرای مجدد کارت سوخت مستهلک شدهاند و اگر بخواهیم دوباره کارت سوخت را اجرا کنیم باید تمامی این تجهیزات را جایگزین کنیم که این جایگزینی نیز تقریبا ۱۰۰ میلیون دلار هزینه خواهد داشت.»