تسهیلاتیارها: بانک مرکزی باید متولی این حوزه باشد
تسهیلاتیارها درخواست کردند که بانک مرکزی متولی حوزه سیاستگذاری و حمایتی این حوزه باشد. در…
۸ خرداد ۱۴۰۴
نتایج گزارش برند کارفرمایی ۱۴۰۴ ایرانتلنت
طبق نتایج گزارش برند کارفرمایی ایرانتلنت، کافهبازار برترین و آروانکلاد بهعنوان دومین شرکت برتر فناوری اطلاعات، نرمافزار و تجارت الکترونیک کشور معرفی شدند. اسنپ، دیوار و تپسی از دیگر شرکتهای این حوزه هستند که نامشان در لیست برترینها دیده میشود. همچنین آروان در جایگاه سومین شرکت برتر برند کارفرمایی از نظر برنامهنویسها نیز قرار گرفت. مدیرعامل آروانکلاد، شفافسازی در شرکت را نقطه قوت این مجموعه قلمداد کرد.
بهگزارش روابط عمومی آروانکلاد، این مجموعه در شاخص «مدیران ارشد» و «فرهنگ و ارزشهای سازمانی» در جایگاه اول و در بخش «فرصت ارتقا» در جایگاه دوم شرکتهای برگزیده قرار گرفت. این ارزیابی نتیجه نظرسنجی از حدود ۸هزار کارجوی ایرانی با توزیع سنی و تخصصی متفاوت بوده است.
پویا پیرحسینلو، راهبر آروانکلاد در پنل تخصصی این رویداد درباره نقش فرهنگ سازمانی گفت: عاملی که آروان را از درون قوی میکند، اعتمادی است که از راه شفافسازی در شرکت میسازیم.
طبق نتایج چهارمین گزارش برند کارفرمایی ایرانتلنت، شرکتکنندهها در بخش «شرکتهای فناوری اطلاعات، نرمافزار و تجارت الکترونیک» بهترتیب به شرکتهای «کافه بازار»، «نویان ابر آروان»، «اسنپ» و «دیوار» رای دادهاند.
آروان در شاخصی با عنوان «مدیران ارشد»، بالاتر از «کافه بازار»، «مهندسی برسو» و «پرداخت الکترونیک پاسارگاد» در رتبهی اول ایستاد. همچنین در شاخص «فرصتهای ارتقا» این مجموعه بعد از «کافه بازار» دومین برند برتر این شاخص انتخاب شد.
در بخش دیگر این گزارش هم شرکتها با شاخص «فرهنگ و ارزشهای سازمانی» هم تقسیمبندی شدهاند که آروان و شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی بهطور مشترک رتبه اول را دریافت کردند.
درنهایت جایگاه آروان در تمام این شاخصها باعث شد که جزو ۱۰ شرکت رویایی این دوره از نظرسنجیهای شرکت ایرانتلنت انتخاب شود.
مدیرعامل آروانکلاد در بخشی از این رویداد گفت: در سال ۱۴۰۱ با یک بحران شدید رسانهای مواجه شدیم. چیزی حدود ۴۰۰ هزار پیام منفی علیه برند ما منتشر شد. اما آنچه ما را نجات داد، نه پول بود، نه مدیریت بحران کلاسیک، بلکه تعلق بینظیر کارکنانمان بود و شفافیتی که سالها روی آن کار کرده بودیم.
او در ادامه افزود: هشت سال است که ساختار حقوق و دستمزد ما برای همه کارکنان و مخاطبان آروان شفاف است. این شفافیت، به ما کمک کرد در برابر موج تخریب بیرونی مقاومت کنیم».
پیش از این هم ثمین زاهدانی؛ معمار فرهنگ آروانکلاد در یادداشتی درباره ضرورت تعریف و انتشار حقوق شفاف به لزوم تعریف سازوکار حقوق نوشته بود: برای ما نوشتن از حقوق شفاف و اصرار بر انتشار عمومی این ساختار، فراتر از یک انتشار دانش یا روایت یک تجربه است. درواقع ما میخواهیم نسبت به بسترهای اقتصادیای که ممکن است انسان را به نیروی کار تقلیل دهد، حساسیت ایجاد کنیم و این یک گام برای داشتن یک شرکت با نگاه انسانمحور است.