درآمد ۲۹ میلیارد تومانی توسن از فروش نرمافزاری در اردیبهشت ۱۴۰۴
درآمد شرکت توسعه سامانههای نرمافزاری نگین در اردیبهشت ۱۴۰۴ با عبور از مرز ۱۵۳ میلیارد…
۴ خرداد ۱۴۰۴
۴ خرداد ۱۴۰۴
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
علی حکیمجوادی رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای تهران و کشور با اشاره به مشکلات اینشورتکها، تاکسیهای اینترنتی، سلامت دیجیتال و سایر حوزههای اقتصاد دیجیتال گفت: شرایط به گونهای شده که هیچ پلتفرمی امروز در آسایش کامل نمیتواند کار کند. در جریان تمام مسائل قرار داریم و در خیلی از مواقع بدون رسانهای کردن امور پیگیر مطالبات صنفی هستیم.
به گزارش پیوست، علی حکیم جوادی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای تهران و کشور، در نشست ویژه برگزاری نمایشگاه الکامپ ۲۸، از فراهم بودن ظرفیتها و حمایتهای نصر برای شرکتها صحبت کرد و تمرکز الکامپ ۱۴۰۴ را بر هوش مصنوعی دانست. او گفت: در الکامپ امسال، پاویون ویژهای را به حوزه هوش مصنوعی اختصاص دادهایم و این دوره از از الکامپ را فرصتی مهم برای توسعه اکوسیستم فناوری کشور میدانیم.
حکیمجوادی در ادامه از حمایت ویژه ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از الکامپ خبر داد و گفت: با اشاره به همزمانی الکامپ ۱۴۰۴ با کنفرانس دیبلاک ۲۰۲۵ با حضور کشورهای عضو بریکس، میتوانیم از این ظرفیتها نیز برای الکامپ و شرکتهای حاضر در آن استفاده کنیم.
حکیم جوادی همچنین با اشاره به اینکه در این دوره از نمایشگاه بخشی ویژه برای هوش مصنوعی تدارک دیده شده، افزود: پنلی اختصاصی برای متخصصان و فعالان هوش مصنوعی در تهران و سایر استانها در نظر گرفته شده که بستری برای نمایش توانمندیهای داخلی در حوزه فناوریهای نوین است.
مضاف بر اینکه برای بازیگران حوزه مالی و سرمایهگذاری، بهویژه فعالان عرصه رمزارز و پلتفرمهایی که در حوزه طلا فعالیت میکنند، فضایی ایجاد کردهایم تا بتوانند خدمات و توانمندیهای خود را معرفی کرده و با اکوسیستم ارتباط مستقیم برقرار کنند.
رضا حیدری دبیر اجرایی الکامپ هم راجع به حضور شرکتهای خارجی در الکامپ ۲۸ توضیح داد: حدود ۷۰ شرکت از ۷ کشور در الکامپ ۱۴۰۴ حاضر خواهند بود که عمده آنها چینی هستند و اغلب در حوزههای سختافزاری فعالیت میکنند. البته احتمال افزایش تعداد شرکتها نیز وجود دارد. شرکتهایی از آلمان، ترکیه، کره جنوبی و ایتالیا هم در این دوره از نمایشگاه الکامپ هستند اما عمدتا چینی هستند. در الکامپ امسال از ۴۰ کشور دعوت به شرکت در نمایشگاه کردیم که فعلا تنها ۷ کشور دعوت را پذیرفتهاند.
حیدری از اختصاص متراژ بیش از ۵۰ هزار متر مربع در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران به الکامپ ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از ۶۳۰ شرکت در پیشثبتنام الکامپ ۲۸ حاضر شدند که به دلیل محدودیتها، حدود ۵۰۰ شرکت در نهایت در الکامپ حضور خواهند داشت. کل سایت محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی به نمایشگاه الکامپ اختصاص دارد اما تعداد درخواستکنندگان بیش از ظرفیت نمایشگاه است.
طبق گفته حیدری، در این دوره مذاکراتی با سمپاد (سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان) هم انجام شده تا بخش تینواستارز الکامپ ۱۴۰۴ با همکاری این سازمان برگزار شود و بیش از سالهای گذشته پررنگ باشد.
حکیمجوادی در پاسخ به پیوست درباره نقش نصر و رویداد الکامپ درباره حل مشکلاتی که تمام پلتفرمها(اینشورتکها، تاکسیهای اینترنتی، طلای آنلاین، سلامت دیجیتال) در حال حاضر درگیر آن هستند هم گفت: امروز به واقع شرایطی برای پلتفرمها به وجود آمده که هیچکدام نمیتوانند در آسایش کار بکنند اما ما در نصر از طریق وزارت ارتباطات پیگیر مشکلات آنها هستیم. حقیقتاً تلاشهایی کردهایم اما لزوما آنها را رسانهای نکردهایم.
او ادامه داد: واقف به همه مشکلات پلتفرمها در تمام بخشها هستیم. از سلامت دیجیتال، لندتکها، تاکسیهای اینترنتی و غیره. شاید امروز پلتفرمی که در آسایش کامل بتواند کار بکند نداشته باشیم. هم از طریق مجلس و هم از طریق دولت پیگیر امور هستیم و الکامپ فرصت بسیار خوبی است که شرکتها با افراد مهم دولتی که روی حضور آنها اصرار و تاکید کردهایم از مشکلات خود صحبت کنند.
بیستوهشتمین دوره نمایشگاه الکامپ با شعار سرمایهگذاری هوشمند و توسعه پایدار از ۲۷ تا ۳۰ خرداد در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود.