سازمان غذا و دارو: هرگونه همکاری با پلتفرمهای توزیع آنلاین دارو ممنوع است
رئیس سازمان غذا و دارو در نامهای خطاب به دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر…
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
مدیران ارشد تارا تمایز این پلتفرم را توجه به دهکبندیها و تخصیص اعتبار و نیازسنجی دهکهای مختلف در جامعه میدانند. به گفته آرین افشار، مدیر ارشد رشد تارا گرچه آینده سرویسهای بانکی در ایران به سادگی قابل پیشبینی نیست، اما پروژه کیف پول تارا با توجه به استراتژیها و همکاری گسترده با پذیرندههایی صورت گرفته است که امکان موفقیت پروژه کیفپول تارا را افزایش میدهد.
به گزارش پیوست، آرین افشار، مدیر ارشد رشد تارا در نشست خبری که در ارتباط با معرفی کیف پول جادویی تارا برگزار شده بود گفت: تارا در حال حاضر بیش از یک و نیم میلیون کاربر فعال دارد که از اعتبار تارا و از سرویسهای مختلف تارا به صورت ترکیبی استفاده میکنند و تارا تا کنون چهار میلیون نصب داشته است.
افشار همچنین در پاسخ به پیوست در رابطه با پروژههای کیف پول در ایران که اغلب شکست خوردهاند هم گفت: پیشبینی آینده سرویسهای مالی در شبکه بانکی و تصویرسازی از آن ساده نیست اما در پروژه کیف پول، ما ابتدا از طریق گیمیفیکشن و امتیازات و انگیزههایی که به کاربران دادیم به این سوال پاسخ دادیم که چرا کاربران باید پول خود را در کیف پول نگه دارند.
او ادامه داد: پیشنهادهایی که در کیف پول تارا به کاربران داده میشود خیلی متفاوت از سرویسهای کلوزلوپ دیگر است و با همه محدودیتهایی که بانک مرکزی در این باره قائل شده است اما بدون شک جزو موفقترین کیفپولهای کشوریم. کاربران بر اساس گردش نقدی که روی کیف پول خود دارند عملکرد اعتباری متفاوتی دریافت خواهند کرد و میتوانند به صورت ترکیبی از سرویسهای نقدی و اعتباری تارا استفاده کنند و استراتژیهایی که به مرور آن را توسعه خواهیم داد. اما تاکید میکنم با همین سرویسهای محدود قطعا جزو سرویسهای کیف پول موفق در شبکه هستیم.
افشار همچنین در پاسخ به پیوست در رابطه با ارائه دادهها به سامانه اعتبارسنجی ایران گفت: تا کنون صحبتهای زیادی راجع به این مسئله شده اما مسئله اینجاست که سامانه اعتبارسنجی هنوز مدلهای مختلف رفتارهای اعتباری ندارد. رفتار اعتباری کلا آینهای از رفتار اقساطی یا وام محور نیست. این دو در ادبیات و چه در تحلیل داده و چه در روش خرید بسیار متفاوت است. سامانه در حال حاضر سرویس و منبعی برای دادههای وام بانکی است اما دادههای ما از بانک جداست و باید رفتار به گونه دیگری تحلیل شود. قرار بر این بود که در انتهای سال ۱۴۰۳ سامانه اعتبارسنجی مدل اعتباری خود را راه اندازی کند که این خودش حالا یک فرمول ریاضی بسیار پیچیده است. قرار بود مدلهای مختلفی باشد. دادههایمان را برای مدتی در اختیار سامانه قرار دادیم اما در نهایت به آنچه خودمان نیاز داشتیم نرسیدیم. ما کاربرهای بد حساب را در حال حاضر اعلام میکنیم اما به عنوان یک مدل اصلی که بتواند نیازهای ما را در بخش تخصیص پوشش دهد تا کنون که رخ نداده است.
افشین افسری مدیر توسعه کسب و کار تارا هم درباره تمایز تارا نسبت به رقبا گفت: شاید یکی از تفاوتهایی که ما نسبت به بقیه داریم تمرکز بر دهکبندیهای مختلف جامعه و ارائه خدمت به هر دهک است.
اصلا همین عامل هم باعث موفقیت ما در فروش بیشتر در بخشهایی مثل کالاهای مصرفی و سوپرمارکتی شد. ما سرویس اعتباری جدیدی را راهاندازی کردیم که به کاربرهای خوش حساب مبلغ بیشتری تخصیص پیدا کند. خود این باعث شد که سهم سبدی کاربران در خریدهای اعتباری بیشتر شود. یکی از کمپین ها و فعالیتهایی که حالا روی آن متمرکزیم کیف پول جادویی است که در فرآیندی گیمیفیکشنوار وارد مراحل وامتیازهای بیشتر میشود. در واقع کاربر میتواند بر اساس موجودی که در کیف پول دارد امتیاز نقدی دریافت کند. برای فروشگاههای تحت پوشش هم برنامه های بیشتری داریم.
مهیار محمدی مدیر مارکتینگ تارا هم گفت: هدف ما این است که بتوانیم رشد بسیار خوبی را در تمام سرویسها داشته باشیم. حالا تمرکز خود را بر توسعه کیفپول تارا گذاشتهایم. هدف ما به صورت کلی این است که بتوانیم خدمات مختلفی در صنعت مالی ارائه داده و رفاه افراد در جامعه را افزایش دهیم. یکی از مواردی که به نظر میرسد حالا بتواند این اتفاق را رقم بزند خود کیف پول است.
علیرضا رحیمی مدیر بازاریابی سازمانی در تارا هم اهداف مهم تارا در سال ۱۴۰۴ تمرکز بیشتر برای پذیرندهها عنوان کرد و گفت با پذیرندگان در طول سالهای گذشته به تعامل خوبی رسیدهایم و توانستیم به بلوغ مناسبی برسیم و به طور حتم همین رویه را ادامه خواهیم داد.