مجلس و بخش خصوصی برای توسعه اقتصاد دیجیتال همکاری میکنند؛ شروع بررسی جدید روی رمزارزها
برگزاری جلسه طرح رفع موانع اقتصاد دیجیتال با حضور نمایندگان بخش خصوصی در مجلس موجب…
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
سامانههای مشترک ۱۴ دستگاه اجرایی مشمول قانون برنامه هفتم توسعه تکمیل شد. این اقدام پس از ابلاغ شیوهنامه ساماندهی سامانههای موازی و مشترک توسط وزیر ارتباطات صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات ایران، محمدمحسن صدر، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: حذف سامانههای موازی و کاهش هزینهها، زمینهساز تحول در ارائه خدمات دولتی است. تعدد سامانههای جزیرهای و تکرار دریافت اطلاعات از کاربران، از جمله دغدغههای جدی مردم، بهویژه اصناف و اتحادیهها است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران توضیح داد: در راستای سیاستهای دولت چهاردهم و با استناد به بند «ت» ماده ۱۰۷، وزارت ارتباطات از طریق سازمان فناوری اطلاعات، طراحی و راهبری سامانههای مشترک در ستاد وزارتخانهها و دستگاههای دولتی را در چارچوب برنامه تحول دیجیتال دنبال میکند.
او با اشاره به مکاتبه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با دستگاههای ذیربط برای بررسی وضعیت سامانههای موجود گفت: بر اساس برنامه عملیاتی تدوینشده، اقداماتی برای ارتقای تعاملپذیری بین دستگاهی، جلوگیری از هزینههای تکراری و ناکارآمد و بهبود وضعیت فنی و امنیتی سامانهها در حال اجرا است.
صدر ادامه داد: پیشتر وزیر ارتباطات با استناد به تبصره بند «ت»، شیوهنامه صدور مجوز سامانههای جدید ملی و فرابخشی را با هدف هماهنگی، یکپارچگی و بهینهسازی منابع، ابلاغ کرده بود. در همین راستا، تاکنون وضعیت حدود ۲۱ سامانه ملی با همکاری دستگاهها تعیین تکلیف شده است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات در پایان از همه دستگاههای اجرایی خواست برای اجرای مفاد بند «ت» و تبصره آن در ماده ۱۰۷، نسبت به ارائه برنامه عملیاتی سامانههای مشترک اقدام کنند. او گفت: دریافت مجوز برای هرگونه سامانه جدید باید صرفا از طریق درگاه خدمات الکترونیک سازمان به نشانی eservices.ito.gov.ir و با تکمیل فرمهای مربوطه انجام شود.