skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

چین آمریکا را به هک شبکه‌‌های بازی‌های آسیایی زمستانی ۲۰۲۵ متهم کرد

۲۶ فروردین ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

چین ایالات متحده را به انجام حملات سایبری علیه بازی‌های آسیایی زمستانی که امسال در شهر هاربین برگزار شد، متهم کرده است. چین همچنین به‌طور بی‌سابقه‌ای نام افرادی را منتشر کرده است که به باور این کشور، در این عملیات نقش داشته‌اند.

به گزارش پیوست به نقل از بلومبرگ، خبرگزاری رسمی شین‌هوا به نقل از پلیس هاربین می‌گوید، این حملات توسط دفتر عملیات دسترسی هدفمند (Office of Tailored Access Operations) وابسته به آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) صورت گرفته و سامانه‌های مربوط به ثبت‌نام، مدیریت ورود و خروج شرکت‌کنندگان و ورود اطلاعات مسابقات را هدف قرار داده است.

پلیس چین سه نفر از عوامل احتمالی این حمله را به نام‌های «کاترین ای. ویلسون»، «رابرت جی. اسنلینگ» و «استیون دبلیو. جانسون» معرفی کرده است.

خبرگزاری چینی مدعی شده است که این افراد همچنین در عملیات‌های قبلی علیه شرکت هواوی نیز ایفای نقش کرده‌اند. در حالی که بلومبرگ هنوز موفق به تایید مستقل هویت این افراد نشده، افشای نام آن‌ها از سوی چین اقدامی کم‌سابقه در تنش‌های سایبری بین دو کشور به شمار می‌رود.

به گفته مقامات چینی، سیستم‌های هدف قرار گرفته شامل اطلاعات حساس و شخصی مربوط به افراد حاضر در بازی‌ها بوده است. «لین جیان»، سخنگوی وزارت خارجه چین، در این رابطه گفت که هک‌های صورت گرفته «به‌طور جدی امنیت زیرساخت‌های حیاتی اطلاعاتی، دفاعی، مالی، اجتماعی و تولیدی چین و همچنین اطلاعات شخصی شهروندان را به خطر انداخته‌اند.»

بر اساس گزارش مرکز ملی واکنش به ویروس‌های رایانه‌ای چین، طی بازه زمانی ۷ تا ۱۴ فوریه، بیش از ۲۷۰ هزار حمله سایبری از منابع خارجی علیه شبکه‌های مرتبط با بازی‌های آسیایی به ثبت رسیده است که حدود دو سوم این حملات به ایالات متحده بازمی‌گردند. این آمار نگرانی‌های مقامات چینی در خصوص امنیت سایبری کشور را تشدید کرده است.

با این حال، واشنگتن همواره چین را به عنوان «بزرگ‌ترین و مداوم‌ترین تهدید سایبری» علیه شبکه‌های دولتی، زیرساخت‌های حیاتی و بخش خصوصی آمریکا معرفی کرده است. ایالات متحده در چارچوب این ادعاها، به کارزار سایبری موسوم به «Volt Typhoon» اشاره می‌کند که طبق ادعای مقامات واشنگتن زیرساخت‌های حیاتی کشور را هدف قرار داده است.

در ادامه این جنگ اطلاعاتی، ماه گذشته دادستان‌های آمریکایی ۱۰ شهروند چینی و دو مامور دولتی این کشور را به اتهام دست داشتن در حملاتی علیه مخالفان سیاسی، گروه‌های مذهبی، رسانه‌ها و نهادهای دولتی ایالات متحده تحت پیگرد قرار دادند. همچنین در ماه ژانویه امسال، بلومبرگ گزارش کرد که سیستم رایانه‌ای جنت یلن، وزیر خزانه‌داری سابق آمریکا، توسط هکرهای وابسته به دولت چین مورد نفوذ قرار گرفته و هکرها توانسته‌اند به فایل‌های طبقه‌بندی‌نشده موجود در این سیستم دسترسی پیدا کنند.

مقامات چینی همواره این اتهامات را رد کرده و آن‌ها را «بی‌اساس و فاقد شواهد» توصیف کرده‌اند. وزارت خارجه چین در واکنش به گزارش‌های مربوط به نفوذ در وزارت خزانه‌داری آمریکا در ماه دسامبر، این اتهام را «اتهامی بی‌پایه و بی‌مبنا» دانست.

در حالی که رقابت‌های ژئوپولیتیکی بین دو قدرت بزرگ جهانی به فضای دیجیتال و امنیت سایبری کشیده شده، تحولات اخیر و اتهامات متقابل دو دولت نشان می‌دهد که به نظر تبادل اتهامات و افشای اطلاعات محرمانه به نظر، وارد مرحله‌ای جدید و بی‌سابقه شده است.

 

https://pvst.ir/kug

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو