آیا نئوبانک در ایران زنده است؟
فعالیت تقریبا ۲۰ شعبه دیجیتالی بانک نشان میدهد که مفهوم نئوبانک در شرایط فعلی در…
۲۶ فروردین ۱۴۰۴
آروانکلاد استراتژی توسعه محصولات VOD خود را مبتنیبر AIreached شدن این محصول تعریف کرده است؛ زیرا یکی از انواع کسبوکارهایی که ظرفیت روبهرشدی بر بستر پلتفرم ویدئوی ابری دارند، حوزهی آموزش است. به همین دلیل آروانکلاد در کنار دیگر کسبوکاری مرتبط با پلتفرم ویدئویی، به توسعه این محصول متناسب با نیاز کسبوکارهای آموزشی میپردازد.
به گزارش روابط عمومی آروان کلاد، طبق بررسیها، آموزش در کنار مواردی مانند پخش زنده ویدئویی (Video Streaming) جزو گزینههای ثابت استفاده از پلتفرمهای ویدئویی بر بستر ابر است. استفاده از زیرساخت ابری و هوش مصنوعی (AI and Cloud)، استفاده از امکانات سادهسازی شده، هوشمند و مناسب با کاربران جزو مهمترین انگیزه کسبوکارهای حوزه آموزش برای استفاده از این پلتفرمها است.
آروانکلاد هم با توجه به این روند جهانی، استراتژی توسعه محصولات VOD خود را مبتنیبر AIreached شدن این محصول تعریف کرده است. زیرا یکی از انواع کسبوکارهایی که ظرفیت روبهرشدی بر بستر پلتفرم ویدیوی ابری دارند، حوزهی آموزش است.
آروان با توجه به همین نیازمندیها، ویژگیهای هوشمند و پیشرفته این محصول را بهشکل خودکار و با توجه به قابلیت ویدئوها به محصولات اضافه کرده است و مانند یک دستیار هوشمند، به بخش درخور توجهی از امکانات مورد نیاز کاربران پاسخ میدهد. با استفاده از این ویژگی، کسبوکارهای حوزه آموزش میتوانند با فراغت از دغدغههای زیرساختی، زمان بیشتری را روی توسعه محصولاتشان صرف کنند و سریعتر محصول یا سرویسشان را به بازار عرضه کنند.
طبق پیشبینیها فناوری ابری با افزایش سهم ۶۰.۳۵ میلیارد دلاری در صنایع در سال ۲۰۲۳ به ۳۹۷.۸۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۳۰ میرسد. پلتفرم ویدئوی ابری یکی از این محصولاتی است که با فناوری هوشمصنوعی توانسته زنجیره خدمات گستردهتری را به کسبوکارها ارائه دهد.
این سرویس یک میزبانی ویدئو بر بستر ابر با هدف نگهداری و انتشار محتوای صوتی و ویدئویی است که به صاحبان محتوا کمک میکند تا بدون نگرانی از محدودیت پهنای باند، بهترین کیفیت پخش را با کاربران به اشتراک بگذارند؛ تطبیقپذیری، مدیریت دسترسی، گزارشگیری و پشتیبانی از ترافیک بالا از مهمترین ویژگیهای این محصول است.
پلتفرم ویدئو در ایران از حدود سال ۱۳۸۸ در کشور شروع به فعالیت کردند و آروانکلاد هم از سال ۱۳۹۵ این محصول را به سبد محصولاتش اضافه کرد و تاکنون به بیش از ۱۵۰۰ کسبوکار سرویس میدهد. از سویی آروانکلاد سهم بازار حدود ۶۰ درصدی در صنعت کلاد کشور را دارد.
برای دقیق شدن این بررسی، حدود ۱۵۰۰ کسبوکار ایرانی با بیشترین بازدید در پلتفرم ویدیوی آروانکلاد را معیار قرار دادیم. نتیجه آن شد که آموزش، سومین حوزه مهم پلتفرم ویدیوی آروانکلاد را تشکیل میدهد.
در این بررسی بیشترین استفاده را براساس نوع فعالیت در گروههای پلتفرم حوزههای پخش زندهی ویدیویی، پلتفرمهایی با امکان بارگذاری محتوا از سوی کاربر (UGC)، ورزش، اخبار، آموزش و غیره تقسیم کردیم. کسبوکارهای حوزهی Stream با بیشترین سهم ۴۵درصد، بعد از آن کسبوکارهای ورزشی با سهم ۲۱درصد، اخبار با ۱۹درصد و آموزش با سهم ۹درصدی بعد از این تقسیمبندیها قرار گرفتند.
اشکان عبدالملکی، مدیر محصول پلتفرم ویدئوی آروانکلاد گفت: تیم ما با رویکردی جدید وارد سال ۱۴۰۴ میشود؛ یعنی میخواهیم از یک پلتفرم ویدئویی به یک پلتفرم هوش مصنوعی برای مدیا (AI Platform For Media) تبدیل شویم. این رویکرد به ما کمک میکند تا با بهرهگیری از هوش مصنوعی بتوانیم علاوهبر بهبود زمان ورود به بازار (Time To Market)، هزینههای عملیاتی کاربرانمان را هم کاهش بدهیم.
عبدالملکی ادامه داد: مثلا اضافه کردن زیرنویس براساس زبان فایل ویدئویی، ترجمه به زبان انگلیسی، اضافه کردن توضیحات خودکار به کمک هوش مصنوعی و تگ براساس نوع محتوا، اصلیترین قابلیتهای سرویس VOD آروانکلاد در نسخهی سال آیندهاش است. علاوهبر این قابلیتها، Player اختصاصی ما هم از ویژگیهایی است که در راستای گروه مشتری آموزشی به آن اضافه میشود؛ قابلیتهایی مثل Dual Screen, کارتها بهعنوان Quiz و غیره.