skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل ابر آسیاتک: ۱۴۰ شرکت در حوزه خدمات ابری فعال هستند

۹ اسفند ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تعداد شرکت‌های خدمات ابری از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ از ۱۰ شرکت به ۱۴۰ رسید. به گفته مدیرعامل ابر آسیاتک، درآمد آسیاتک بعد از اضافه‌ شدن خدمات ابری ۵۲ درصد افزایش یافت.

به گزارش‌ پیوست، رضا رجال‌زاده، مدیرعامل ابر آسیاتک در همایش راهکارهای نوآورانه در ارائه خدمات ابری گفت: سال ۱۴۰۱ جلسه‌ای در پژوهشکده فناوری اطلاعات برگزار شد که مجموعه شرکت‌های ابری در آن زمان زیر ۱۰ شرکت بود؛ سال ۱۴۰۳ همان جلسه تکرار شد و بیش از ۱۴۰ شرکت در حوزه خدمات ابری شروع به فعالیت کردند در این بازار، مجموعه آسیاتک بیش از ۴۰ درصد بازار خدمات ابری را دراختیار دارد. از زمانی که فعالیت ابری آسیاتک شروع شد، بیش از ۵۲ درصد رشد درآمدی یافته است.

مدیرعامل ابر آسیاتک درباره تولید پلتفرم در حوزه خدمات ابری توضیح داد: ما با تولید پلتفرم در داخل کشور توانستیم به رشد خوبی برسیم. از طریق ساخت پلتفرم در داخل توانستیم بیش از ۲ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی کنیم.

طبق گفته رجال‌زاده، از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸ مجموعه آسیاتک بنا را روی پروژه بزرگی گذاشت که در آن زمان قدرت نگرفته بود و آن ارائه خدمات ابری بود.
در آن زمان انتخاب پلتفرم و on app شکل گرفت. آسیاتک از سال ۱۳۹۹  به صورت جدی وارد خدمات ابری شد.

او‌ ادامه داد: در آن زمان با پلتفرم خارجی کار می‌کردیم که چالش‌های فراوانی داشت اما باعث ورود ما به بازار شد. در سال ۱۴۰۰ پلتفرم BSS تغییر پیدا کرد و بعد از ۶ ماه توسعه BSS در آسیاتک بهربرداری شد. پلتفرم خارجی ارزبری زیادی داشت و نتیجه بر این شد که پلتفرم اختصاصی خودمان را داشته باشیم.

مدیرعامل ابر آسیاتک گفت که سال۱۴۰۰ پلتفرم جدید آسیاتک به صورت پایلوت راه‌اندازی شد و سال ۱۴۰۱ middle Warren را راه‌اندازی می‌کردیم.

او درباره برنامه‌های آینده ابر آسیاتک توضیح داد: قرار است بازارچه‌های ابری را توسعه دهیم و این موضوع در حوزه هوش مصنوعی است. همچنین روی گیم ابری هم کار کنیم. در ۲ سال آینده محصول را به صورت عملیاتی در اختیار کاربران قرار می‌دهیم.

توسعه مراکز داده

در ادامه محمدعلی یوسفی‌زاده، رئیس هیات مدیره ابر آسیاتک درباره فعالیت‌های آسیاتک گفت: مرکز داده کر ما میزبان اول زیرساخت‌ ابری آسیاتک بود که توسعه پیدا کرد و به سایر مراکز داده رسید. آسیاتک پنج مرکز داده در دیتاسنتر آزادگان، دیتاسنتر میلاد۲۸۴+، دیتاسنتر میلاد۱۰-، دیتاسنتر میرعماد و‌ دیتاسنتر حکیمیه دارد که هرکدام به ترتیب دارای ۶۰، ۲۶۵، ۱۴۵، ۲۰۰ و ۳۵۰ رک هستند.

به گفته او سه مرکز داده در پیام، ماکو و‌ شیراز راه‌اندازی می‌شود. مرکز داده پیام ۹۸۲، ماکو و شیراز هزار رک دارد.

یوسفی‌زاده درباره مزایای این مراکز داده اشاره کرد: این مراکز داده ارتباطات نامحدود و‌ پایدار با شبکه کشور و بین‌المللی دارند؛  همچنین منبع پایدار برق و‌ سیستم برق اضطراری و بدون وقفه از مزایای این مراکز داده است.

او با اشاره به پوشش فیبرنوری گفت: درحال حاضر ۱۰۴ شهر، یک میلیون خانوار و ۳۰ هزار مشترک به فیبر آسیاتک متصل هستند و قرار است تا پایان سال ۱۴۰۴، ۴ میلیون خانوار تحت پوشش قرار بگیرند.

در ادامه محمد سهرابی، معاون کسب‌وکار ابر آسیاتک درباره مزایای خدمات ابری گفت: استفاده از خدمات ابری ۸۰ درصد هزینه‌های عملیاتی و‌ غیرعملیاتی را کاهش می‌دهد همچنین باعث کاهش هزینه برق، انرژی و هزینه‌های خرید و نگهداری تجهیزات سخت‌افزاری می‌شود. محصولات ابری چهار دسته زیرساخت ابری، توزیع محتوای ابری، فضای ذخیره‌ساز ابری و پردازشگر گرافیکی ابری است.

https://pvst.ir/kfq

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو