معاونت علمی ریاست جمهوری: با سوار شدن روی پوسته برای ساخت هوش مصنوعی مقابله میکنیم
معاونت علمی ریاست جمهوری پایه اولیه هوش مصنوعی را ایجاد کرده است. معاون علمی ریاست…
۴ اسفند ۱۴۰۳
۴ اسفند ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
نخستین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی با شعار «هوش مصنوعی برای همه» با هدف نگاه ویژه به سایر حوزههای غیرتخصصی و کاربرد این فناوری برای همه ۷و ۸ اسفندماه برگزار خواهد شد. همافزایی حاکمیت، دانشگاه و صنعت از اهداف اصلی کمیته برگزاری این کنفرانس عنوان شد.
به گزارش پیوست، مهرنوش شمسفرد، دبیر کمیته کنفرانس در نشست خبری این کنفرانس شعار نخستین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی را«هوش مصنوعی برای همه» عنوان کرد. به گفته او حدود ۱۵۰ مقاله دریافت شده که نیمی از آنها توسط کمیته کنفرانس پذیرفته شده است که آمار خوبی است. دبیر کمیته این میزان را برای برگزاری یک کنفرانس نرخ مناسبی عنوان کرد. شمسفرد نگاه به حوزههای غیرتخصصی و عمومیتر و همچنین حرکت روی لبه دانش را از راهبردهای این کنفرانس قلمداد کرد.
به گفته دبیر کمیته نیمی از مقالات به صورت شفاهی و نیمی دیگر به صورت پوستری ارائه شده است. شمسفرد از حضور ۴ سخنران کلیدی که ۳ نفر آنها خارج از کشور هستند خبر داد.
نیما اشرفزاده، مدیرعامل پیندو در نشست خبری نخستین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی از اینکه پیندو برای دومین بار در جایگاه بازوی صنعت کنار دانشگاه قرار دارد ابراز خوشحالی کرد و گفت تعامل و حضور دانشگاه و صنعت با یکدیگر اتفاقی مثبت و تاثیرگذار است. مدیرعامل پیندو از برنامه این مجموعه برای سرمایهگذاری روی زیرساختهای پیندو برای استفاده قابل توجه از هوش مصنوعی در سال آینده خبر داد. به گفته اشرفزاده بهبود تجربه کاربری از طریق فناوری هوش مصنوعی هدف اصلی این اقدام است.
مدیرعامل پیندو رویدادهای هکاتون هوش مصنوعی را فرصت مناسبی برای شناسایی و جذب استعدادهای این حوزه عنوان کرد و در پاسخ به سوال پیوست مبنی بر اینکه اهداف پیندو در رابطه با رویدادهای هکاتون هوش مصنوعی تا چه اندازه مارکتینگی است گفت: رویکرد ما در هکاتونهای هوش مصنوعی مارکتینگی نبوده است. همکاری با دانشگاه، شناسایی دانشجوهای مستعد با توجه به هدف توسعه زیرساختهای هوش مصنوعی پیندو از سال آینده و سرمایهگذاری روی تیمها از اهداف ماست. پیندو از حامیان برگزاری نخستین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی است.
محسن ابراهیمی مقدم، رئیس دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر بهشتی با اشاره به اینکه هوش مصنوعی مساله روز کشور است، گفت: اگر ما به عنوان دانشگاهها وارد این حوزه نشویم نتایج خوبی در رابطه با این فناوری در کشور بهدست نخواهد آمد. او حاکمیت در نقش سیاستگذاری، دانشگاه در جایگاه R&D و صنعت را ۳ ضلع توسعه هوش مصنوعی دانست و یکی از اهداف مهم برگزاری این کنفرانس را همرسانی این اضلاع بهمنظور تاثیرگذاری در این حوزه عنوان کرد.
او همچنین تاکید کرد که هدف و محور کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی با اشاره به شعار آن متمرکز روی حوزهها و افراد مختلف است. ابراهیمی مقدم در این رابطه گفت: در این کنفرانس نمیخواهیم دید خیلی تخصصی داشته باشیم بلکه میخواهیم همافزایی میان همه در حوزه هوش مصنوعی اتفاق بیفتد. ریاست دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر شهید بهشتی از عهدهدار شدن تجهیز دستیارهای هوش مصنوعی ۳ وزارت کشور توسط این دانشکده خبر داد.
مجتبی وحیدی اصل، عضو شورای سیاستگذاری کنفرانس نگاه ویژه کمیته را از برگزاری این کنفرانس همافزایی میان صنعت و دانشگاه دانست. او در این باره گفت: نمیخواستیم فقط جنبه علمی و تحقیقات را مدنظر قرار دهیم. همافزایی میان دانشگاه و صنعت از اهداف اصلی ماست. زیرا معتقدیم این همافزایی میتواند دستاوردهای بزرگی داشته باشد.
آرمین سلیمی بدر، دبیر کمیته اجرایی نیز در رابطه با شعار محوری AI For All کنفرانس گفت: میخواستیم از جنبههای مختلف مهندسی و غیرمهندسی این فناوری برای بهبود زندگی افراد بهره ببریم. او توجه و اهتمام به حوزه سلامت را نشانگر این هدف عنوان کرد.