skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

نقدینگی سرگردان یا سرمایه‌گذاری هوشمند؟ نقش تأمین مالی جمعی در کسب‌وکارها

ملینا جعفری نویسنده میهمان

۳۰ بهمن ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

در شرایطی که سیستم بانکی پاسخگوی نیازهای مالی کسب‌وکارها نیست و تورم، آینده اقتصادی کشور را غیرقابل پیش‌بینی کرده، تأمین مالی جمعی به یکی از سریع‌ترین راهکارهای جذب سرمایه تبدیل شده است. در نخستین همایش تأمین مالی جمعی، فعالان این حوزه بر اهمیت توسعه این روش و رفع موانع قانونی آن تأکید کردند.

علیرضا دلیری، دبیر کمیته علمی همایش تامین مالی جمعی

به گزارش پیوست، علیرضا دلیری، دبیر کمیته علمی همایش تامین مالی جمعی، با اشاره با اینکه متولی این همایش بخش خصوصی است، گفت: بیش از چهل الی پنجاه روش تامین منابع مالی در جهان وجود دارد که استفاده از هر کدام به شرایط و معلومات موجود در هر پروژه بستگی دارد. در گذشته منابع مالی کشور ما محدود به منابع مالی شخصی و منابع مالی بانکی می‌شد. اما در سال‌های اخیر با شکل‌گیری ارتباطات جدید روش‌های نوین تامین مالی را پایه‌گذاری کردیم که یکی از آنها تامین مالی جمعی است‌. امروزه ساختار بانکی نمی‌تواند پاسخگوی نیاز مالی شرکت‌ها باشد. از سویی دیگر تورم در کشور ما آینده را غیرقابل پیش‌بینی کرده است. بر این اساس، زمان در تامین مالی اهمیت زیادی دارد. در میان روش‌های موجود تامین مالی، تامین مالی جمعی روشی است که در سریع‌ترین زمان ممکن از طریق آن می‌توان به نتیجه رسید.

او با تاکید بر اینکه اولین همایش تامین مالی جمعی خبر از عملکرد مناسب این روش می‌دهد، ادامه داد: در ابتدا طرح‌های خود را با هر طرح دو میلیارد تومان آغاز کردیم و امروزه تا ۵۰ میلیارد تومان برای هر پروژه و نزدیک به هزار پروژه در روش تامین مالی جمعی در جریان است. این روش راهی است که به واسطه آن نقدینگی در جامعه کم و طرح‌های موجود تامین مالی می‌شوند.

حسین سلاح ورزی، رئیس بنیاد ملی کارآفرینی

حسین سلاح ورزی، رئیس بنیاد ملی کارآفرینی، به تامین مالی دشوار به‌عنوان یکی از مشکلات فعالین اقتصادی پرداخت و گفت: با استفاده از روش‌های تامین مالی جمعی سرمایه‌گذاران می‌توانند با انگیزه‌های مالی شکل گرفته به فعالیت بپردازند. با وجود پیشرفت‌هایی که تاکنون در تامین مالی جمعی اتفاق افتاده است اما برخی محدودیت‌‌ها و مقررات‌ موجب شده از توسعه آن باز بمانیم. از انواع مدل‌های تامین مالی جمعی در ایران تنها بر مدل بدهی محور تمرکز شده و از سوی دیگر بسیاری از مردم همچنان از روش‌های تامین مالی جمعی و تاثیری که سرمایه‌های آنها می‌تواند داشته باشد آگاه نیستند.

سورنا ستاری، رییس کمیسیون علمی فناوری شورای راهبردی وزارت خارجه

سورنا ستاری، رییس کمیسیون علمی فناوری شورای راهبردی وزارت خارجه، با تاکید بر اهمیت نگاه اکوسیستمی نسبت به موضوع گفت: گاهی برای حل مشکلات نگاه لحظه‌ای اعمال می‌شود و گاهی باید برای آن نگاه اکوسیستمی داشت. در نگاه اکوسیستمی در صورت نابودی یک اکوسیستم نمی‌توان آن را به سرعت ساخت. نابودی ناگهانی یک سکوی تامین مالی، نابودی اکوسیستم را به همراه دارد. نباید با استفاده از  افزایش اعمال مقررات و محدودیت‌ها از فعالیت بخش خصوصی جلوگیری کرد. از سوی دیگر در تامین مالی همچنان از روش‌های قدیمی استفاده می‌شود. برای پیشرفت در این حوزه لازم است از روش‌های جدید استفاده شود.

 

 

https://pvst.ir/kcl

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو