مراقبت و بازیهای الکترونیکی مسیر درست اصلاح و بازپروری
امروز پنجاهمین روزی است که بهصورت پیوسته در نرمافزار دولینگو فعالیت میکنم و زبان آلمانی…
۱ اسفند ۱۴۰۳
۲۸ بهمن ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی معتقد است توسعه فناوری و اقتصاد دانشبنیان کشور نباید محدود به یک بخش باشد باشد و نیازمند همکاری و همراهی بخش دولتی و خصوصی است. او میگوید همکاری و همافزایی میان سه حلقه پیشرانهای نوآوری، شرکتهای غیردانشبنیان و حلقههای دانشبنیان منجر به پیشبرد و توسعه فناوری در کشور خواهد شد.
به گزارش پیوست، مهدی الیاسی، معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی و ریاست جمهوری در رویداد IRANAI24 هدف کنونی اکوسیسستم فناوری و دانشبنیان را شکلگیری اقتصادی فناورانه عنوان کرد.
به گفته او، اکنون در مرحلهای هستیم که شرکتها باید از طریق فناوری ارزش افزوده کسب کنند. الیاسی یکی از لازمههای همکاری بخش دولتی و خصوصی را تغییر نگاه دولت دانست و گفت ایجاد نوآوری و فناوری دانشبنیان در زنجیره ارزش، دو هدف مهم قانون جهش دانش بنیان است. راهکار رسیدن به این اهداف توسعه اکوسیستم شرکتی حول بنگاههای بزرگ نوآور است.
الیاسی گفت در حال حاضر حدود ۱۰ هزار شرکت دانشبنیان داریم. این شرکتها طیفی از شرکتهای بزرگ تا شرکتهایی با حداقل شایستگیهاست. معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی و ریاست جمهوری گفت اهتمام به توسعه و تلاش برای بهرهمندی از ظرفیتهای هر بخش ضروری است و یکی از اقدامات کنونی صندوق، تفکیک حوزهها و شناسایی حلقهها برای ایجاد کنسرسیوم معرفی کرد.
الیاسی معتقد است باید در حوزههای فناوری و نوآوری پیشرانها شناخته شوند و در نهایت هماهنگی شکل بگیرد. از نظر او تقسیم کار و تعریف منفعت و ایجاد ارزش در اکوسیستمی که نتیجه این نگاه است باید حاصل شود.
او در همین باره گفت:ما بنگاههای بزرگ حوزه نوآوری را به رسمیت شناختیم و به دنبال ایجاد کنسرسیوم برای توسعه فناوری هستیم. الیاسی همچنین افزود: باید میان پیشرانها، بازیگران غیردانشبنیان زنجیره و حلقههای دانشبنیان، همکاری شکل بگیرد. طبق گفته او دانشبنیان شدن هر حوزه نیازمند همکاری این سه بخش است. از دید الیاسی مهمترین جایی که صندوقهای وی سی میتوانند نقش بازی کنند دو حلقه پایین است.