موشک نیوگلن جف بزوس بالاخره آماده پرتاب است: رقیبی برای اسپیسایکس
نیویورک تایمز میگوید موشک نیو گلن (New Glenn)، ساخته شرکت بلو اوریجین که جف بزوس…
۲۳ دی ۱۴۰۳
۲۳ دی ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
اوپنایآی، بزرگترین استارتآپ هوش مصنوعی جهان که به مدلهای توانمند زبانی و استدالمحور شهرت دارد، با ساخت یک تیم جدید به دنبال ورود به عرصه روباتیک، البته با تمرکز روز نرمافزار است.
به گزارش پیوست به نقل از ونچربیت، این شرکت که تا به امروز فعالیتهای خود را در زمینه ارائه فناوری هوش مصنوعی بر بستر سرورهای ابری، وبسایت و اپلیکیشن دنبال میکرد برای استخدام مهندسان حوزه روباتیک تلاش میکند.
کیتلین کالینوفسکی، یکی از اعضای تیم فنی اوپنایآی و رئیس سابق بخش عینکهای AR شرکت متا، طی پستی در شبکه اجتماعی ایکس گفت که این شرکت در حال استخدام اولین فعالان حوزه سختافزار روباتیک است.
اوپنایآی به دنبال استخدام یک مهندس برق ادغام سیستمها است تا «در طراحی بسته حسگر برای روباتها» به این شرکت کمک کند. این شرکت همچنین به دنبال جذب یک مهندس محصول روباتیک مکانیکی برای ساخت «لوازم، محرکها، موتورها و اتصالهای روباتها» و همچنین مدیر TPM (مدیر برنامه فنی) در تیم روباتیک است که مسئولیت «رهبری لجستیک آزمایشگاه جمعآوری داده، از جمله اطمینان از تامین نیاز کارکنان قراردادی برای جمعآوری داده از تنظیمات آزمایشی» را برعهده بگیرد.
اوپنایآی در دعوت به همکاری خود، تلاش جدید این شرکت در حوزه روباتیک را اینگونه توصیف کرده است: «تیم روباتیک ما روی دستیابی به روباتیک همهکاره و حرکت به سمت هوش سطح AG در تنظیمات پویای جهان واقعی تمرکز دارد. ما با کار روی تمام مدلها، سختافزار و نرمافزار پیشرفته را برای بررسی شکلهای گستردهای از روباتیک با یکدیگر ادغام میکنیم. ما به دنبال ترکیب روان توانمندیهای پیشرفته هوش مصنوعی با محدویدتهای فیزیکی جهان فیزیکی هستیم.»
کالینوفسکی نیز حدود دو ماه پیش از پیوست به اوپنایآی برای «رهبری سختافزار روباتیک و مصرفی» خبر داد.
او پیش از پیوستن به اوپنایآی براساس گزارشهای منتشر شده با جانی آیوی، طراح ارشد اپل، در حوزه سختافزار همکاری کرده است و اوپنایآی همچنین با استارتآپ روباتیک Figure برای ارائه مدلهایی در زمینه روباتهای انساننما همکاری کرده است.
پست جدید کالینوفسکی و درخواست همکاریهای اوپنایآی نشان از تمرکز جدی این شرکت و سرمایهگذاری قابل توجه روی توسعه بخش روباتیک دارد و ممکن است به رقابت این شرکت با استارتآپهایی همچون Figure در عرصه روباتیک منجر شود.