مدیرعامل شب: میانگین رزرو سفرها از ۲۷ روز به ۹ روز رسیده است
مدیرعامل «شب»، پلتفرم فعال در حوزه گردشگری و رزرو اقامتگاه معتقد است شرایط اقتصادی و…
۲۶ دی ۱۴۰۳
۱۱ دی ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مدیرعامل الگوراک «پلتفرم فعال در زمینه مدیریت سرمایه و ریسک» معتقد است سرعت پایین قانونگذاری باعث افزایش کلاهبرداری در حوزه کریپتو شده است و فرصت بیشتری را در اختیار کلاهبرداران قرار داده است.
به گزارش پیوست، آرش ملکی، مدیرعامل پلتفرم «الگوراک» پلتفرم فعال در زمینه مدیریت سرمایه و ریسک، درباره چالشهای بازار کریپتو در ایران و فعالیتهای این شرکت میگوید: یکی از عوامل مهم افزایش کلاهبرداریها در این حوزه، کندی قانونگذاری در کشور است. او در این باره توضیح میدهد: سرعت پایین قانونگذاری باعث شده تا فرصت برای کلاهبرداران در بازار کریپتو فراهم شود. قانونگذاران باید هرچه سریعتر در این حوزه وارد عمل شوند تا از سواستفادههای آتی و افزایش آن جلوگیری شود.
ملکی درباره شروع فعالیت خود در حوزه کریپتو و انگیزههای تأسیس الگوراک میگوید: از سال ۲۰۱۴ با بازار کریپتو آشنا شدم و پس از یکسال بهصورت جدی وارد این حوزه شدم. در مسیر سرمایهگذاریهای رمزارزی متوجه شدم که بسیاری از افراد، بهدلیل نداشتن دانش و تجربه کافی، در معرض ریسکهای بالای این بازار قرار دارند. از سوی دیگر، برخی افراد با سواستفاده از ناآگاهی مردم اقدام به کلاهبرداری میکنند. این عوامل باعث شد ایده ایجاد الگوراک شکل بگیرد.
ملکی به افزایش اطلاعرسانی در این حوزه تاکید میکند و میگوید: در دنیا شرکتها و صندوقهایی شکل گرفتهاند که به افرادی که دانش یا تجربه کافی در بازارهای مالی ندارند، خدماترسانی میکنند. ما نیز با توجه به تخصص و توانمندیان در حوزه سرمایهگذاری در کریپتو، تصمیم گرفتیم الگوراک را تاسیس کنیم تا فضایی ایمن و شفاف برای علاقهمندان سرمایهگذاری در این بازار که اطلاعات کافی ندارند و نیاز به آگاهی مالی دارند فراهم شود. آموزش همیشه یکی از بخشهای اصلی فعالیت ما بوده است. بسیاری از مردم به دنبال ثروتهای یکشبه هستند، در حالی که سرمایهگذاری در کریپتو ذاتاً بلندمدت و همراه با ریسک است. ما تلاش میکنیم با آگاهیبخشی به مردم، آنها را با ریسکهای این بازار آشنا کنیم.
مدیرعامل الگوراک درباره چالشهای موجود در این مسیر هم ادامه داد: یکی از مشکلات جدی، نبود اطلاعات مناسب درباره رفتار مشتری است. هرچند اطلاعات فنی و شفاف بازار کریپتو وجود دارد، اما دادههای مربوط به رفتار کاربران در اختیار صرافیهاست و آنها معمولاً این اطلاعات را به اشتراک نمیگذارند. همچنین نبود قوانین و چارچوب مشخص، کاربران را به استفاده از پلتفرمهای خارجی سوق میدهد که ریسکهای بالایی دارند.
او ادامه میدهد: «ما بخشی به نام «تست ریسک» داریم که شخصیت سرمایهگذاری افراد را شناسایی میکند. سرمایهگذاران ممکن است پرریسک، کمریسک یا متعادل باشند و بر اساس این تست، بهترین گزینه سرمایهگذاری به آنها پیشنهاد میشود. بهعنوان مثال، بیتکوین یک دارایی کمریسک است، اما ارزهایی مانند شیبا نوسانات بسیار بالایی دارند.
ملکی درباره ساختار صندوقهای سرمایهگذاری الگوراک هم اضافه میکند: صندوقهای ما به چهار دسته تقسیم میشوند که از کمریسک تا تهاجمی متغیر هستند. بهعنوان مثال، صندوق «آسایش» حداکثر ریسک ۱۰ درصدی دارد. یعنی حتی در بدترین شرایط، سرمایه فرد بیشتر از ۱۰ درصد کاهش پیدا نمیکند. در مقابل، صندوق «فراز» با ریسک حداکثری ۳۸ درصد برای سرمایهگذاران جسور طراحی شده است. هدف ما کنترل ریسک و برنامهریزی آگاهانه برای سرمایهگذاری است.
مدیرعامل الگوراک در پایان درباره برنامههای آینده این شرکت هم توضیح میدهد:قصد داریم خدمات خود را متنوعتر کرده و برای افراد با سطوح مختلف ریسک، صندوقهای جدید ایجاد کنیم. همچنین برنامههایی برای ارائه خدمات به شرکتها و صرافیها داریم. با این حال، امیدواریم محدودیتهای قانونی باعث حذف خدمات ما نشود، زیرا این امر تنها کاربران را به سمت پلتفرمهای خارجی سوق میدهد.خدمات ما بر اساس استانداردهای بینالمللی طراحی شده است و هدف اصلی ما، ایجاد فضایی امن برای کاربران ایرانی در بازار کریپتو است.