skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

فناوری

کیمیا آقابگلو نویسنده میهمان

هم‌بنیان‌گذار آرمو: واقعیت‌افزوده موجب رشد ۲۵ درصدی نرخ تبدیل در خرید آنلاین شده است

کیمیا آقابگلو
نویسنده میهمان

۱۴ دی ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۵ دی ۱۴۰۳

 واقعیت‌افزوده مثالی است که با جابه‌جایی مرز واقعیت و تخیلات ابزاری کارآمد برای رشد مارکتینگ دیجیتالی به شمار می‌آید. این ابزار با تبدیل تصاویر دو بعدی به تصاویر سه بعدی در اندازه‌ای مشابه به محصولات و امکان امتحان محصول به صورت آنلاین به کمک خریداران آمده است. امتحان و مشاهده نمونه قابل استفاده از محصول برای تصمیم‌گیری آسان و کاهش نرخ بازگشت، دو تاثیر مهم و برجسته  استفاده از واقعیت‌افزوده در کسب و کارها است.

آرش زمانی هم‌بنیان‌گذار و مدیر فنی شرکت آرمو در گفت‌و گو با پیوست به تاثیر مثبت واقعیت‌افزوده بر کسب و کارهای دیجیتالی اشاره کرد و از رشد ۲۵ درصدی مارکتینگ در نتیجه استفاده از این فناوری گفت. آرمو، استارت‌آپی است که از طریق واقعیت‌افزوده و واقعیت مجازی در نمایش محصولات کسب و کارها، به شیوه‌های نوین خدمات ارائه می‌دهد.

زیرساخت‌های قدیمی و سرعت ضعیف اینترنت از دلایل مهمی است که طبق گفته هم‌بنیان‌گذار آرمو احتمال توسعه تکنولوژی‌های جدید را کاهش داده است. زمانی، تاثیر تحریم‌های بین‌المللی بر عقب‌ماندگی زیرساخت‌ها را بسیار دانست و با نگاهی دیگر به این موضوع گفت: این چالش‌ها گاهی اوقات برخلاف تصورات موجب ساخت فناوری‌هایی می‌شود که  برای رفع مسائل کمک‌کننده است.

هم‌بنیان‌گذار آرمو با اشاره به سرعت کند اینترنت که اتلاف زمان و انرژی قابل توجهی را در پی دارد از ساخت الگوریتم‌های جدید خبر داد. طبق گفته او با سرعت فعلی اینترنت امکان بارگذاری فایل‌های سه‌بعدی در حجم زیاد کار مشکلی است. از همین رو آنها الگوریتمی را طراحی و توسعه داده‌اند که با حفظ کیفیت محتوا، امکان استفاده از آن را در حجم کمتر ممکن کند. یکی دیگر از قابلیت‌های این الگوریتم که می‌توان به آن اشاره کرد سهولت پردازش در سایت‌ها است.

زمانی، توسعه یک استارت‌آپ نوپا را به وجود و برخورداری از فناوری‌های عجیب وابسته ندانست. او با اشاره به این موضوع که یک کسب و کار نباید در ابتدای مسیر انتظار رشد و پیشرفت چندانی داشته باشد گفت: استارت‌آپ‌ها برای موفقیت و رشد باید کفش آهنین بپوشند. بنا به تجربه خودمان نباید انتظار پیشرفت در سال‌های اولیه را داشت. پیشرفت آرمو حدود دو سال به طول انجامید.

تماشای آنچه می‌خواهیم با واقعیت افزوده

هم‌بنیان‌گذار آرمو استفاده از تجاری‌سازی و ورود ابزارهای نوین هوش مصنوعی مانند واقعیت‌افزوده را تا پیش از این عمدتا پروژه‌محور دانست. در واقع پیش از این شرکت‌ها با کمک واقعیت‌افزوده و هوش مصنوعی پروژه‌ای  را برای کسب و کارها  طراحی  و پیاده‌سازی می‌کردند.

زمانی کارایی و کاربرد پلتفرم آرمو را با این پروژه‌ها متفاوت عنوان کرد. هدف از طراحی این پلتفرم کسب سود بیشتر برای کسب و کارها مطرح شده است. از طریق این ابزار مشتریان می‌توانند با وجود لینک‌های سه بعدی ساخته شده برمبنای هوش مصنوعی و فناوری واقعیت‌افزوده براساس چینش محیط،‌ نور و رنگ لوازم می‌توانند تصاویر را امتحان کنند.

طبق گفته مدیر فنی آرمو، این شرکت تنها پلتفرمی است که ابزار ای ار را به صورت خدمات به کسب و کارها ارائه می‌دهند. پیش از این شرکت‌ها با کمک واقعیت‌افزوده و هوش مصنوعی پروژه‌ای  را برای کسب و کارها  طراحی  و پیاده‌سازی می‌کردند. درواقع این پلتفرم طوری طراحی شده است که بتواند برای پلتفرم ها، استارتاپ ها و دیگر کسب و کارها درصد فروش بیشتری کسب بکند.

آرش زمانی، همبنیان‌گذار و مدیرفنی شرکت آرمو

زمانی، درباره تلفیق واقعیت‌افزوده با مارکتینگ اشاره کرد در بازاری مثل فرش که به نوعی هنوز کسب و کار سنتی محسوب می‌شود، مشتریان با وجود لینک‌ سه بعدی ساخته شده با هوش مصنوعی و تکنولوژی AR براساس چینش محیط،‌ نور و رنگ لوازم می‌توانند تصاویر را امتحان کنند.

او معتقد است تلفیق فناوری واقعیت‌افزوده با مارکتینگ موجب توسعه و رشد درآمدی کسب و کارها شده است. زمانی با ذکر مثالی از ورود این فناوری به بازار فرش گفت: در بازاری مثل فرش که به نوعی هنوز کسب و کار سنتی محسوب می‌شود، مشتریان با وجود لینک‌ سه بعدی ساخته شده با هوش مصنوعی و تکنولوژی واقعیت‌افزوده، می‌توانند براساس چینش محیط،‌ نور و رنگ لوازم تصاویر را امتحان کنند. به عبارتی مشتری بالقوه با اسکن محیط و مشاهده فرش مورد نظر روی آن محیط  انتخاب راحت‌تری و بهتری خواهد داشت.

هم‌بنیان‌گذار آرمو نحوه استفاده این پلتفرم از واقعیت‌افزوده را مربوط به بازار محصولات فروشگاه مورد نظر دانست. برای مثال لوناتو، فروشگاه اینترنتی عینک و لنز طراحی، لینکی را به کاربران ارائه می‌دهد که تصاویر در آن به صورت پاپ‌آپ برای مشتریان ارائه می‌شود.  زمانی دررابطه با چگونگی استفاده از این ابزار در بازار لوازم آرایشی گفت: این لینک در زمینه لوازم آرایشی به صورت کد بیس B2B عمل می‌کند. اطلاعات و کد در اختیار سایت قرار می‌گیرد و با پیاده‌سازی خدمات آرمو روی سایت مشتریان می‌توانند به صورت مجازی صورت خود را آرایش کنند.

امتحان محصولات به صورت آنلاین توسط واقعیت افزوده

زمانی به‌کارگیری واقعیت‌افزوده در کسب و کارها را یک انتخابی سودمند برای دوطرف بازار عنوان کرد. امتحان کردن محصول پیش از خرید و انتخاب آن متناسب با شرایط خود از امتیازات این ابزار برای مشتریان است. از طرفی دیگر نیز با مشاهده و استفاده مجازی محصول امکان بازگشت آن به صورت قابل توجهی کاهش می‌یابد.

تحلیل هوشمند؛ رویکردی برای افزایش فروش

زمانی تحلیل هوشمندانه رفتار مشتریان را اقدامی به منظور افزایش درآمد آنها قلمداد کرد و گفت: ما از طریق تحلیل و دنبال کردن بازدید مشتریان توانستیم الگوی رفتاری آنها را مشخص کنیم. این الگو به کسب و کارها کمک می‌کند تا محصولات پربازدید و پرفروش را شناسایی کنند و در ادامه موفق به سرمایه‌گذاری درستی برای بازار کار خود شوند.

او ارتباط مستمر و اطلاع از جریان فروش مشتریان خود را یکی از رویکردها و اقداماتی دانست که از ابتدای همکاری با آنها اتخاذ کردند.

این شرکت تا کنون در صنایع مواد غذایی، فرش، عینک و لوازم آرایشی و بهداشتی فعالیت داشته‌اند. طبق گفته هم‌بنیان‌گذار آرمو این شرکت قصد دارد تا در آینده نزدیک وارد بازار پوشاک شوند تا سهم بیشتری از کسب‌و‌کار آنلاین را کسب کنند.

https://pvst.ir/jxu

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو