skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

۵۳ درصد هزینه‌های توزیع در مرحله تحویل کالا از مراکز توزیع به مشتری اتفاق میفتد

سمانه سمیع تحریریه

۲۴ آبان ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

۵۳ درصد از کل هزینه‌های توزیع در مرحله تحویل کالا از مرکز توزیع به مشتری اتفاق میفتد و به عقیده فعالان حوزه لجستیک هوش مصنوعی دقیقا در این نقاط می‌تواند در کاهش هزینه‌ها و ارتقای کیفیت تاثیرگذار باشد.

به گزارش پیوست، بابک عقیلی‌نسب مدیرعامل پستکس هاب‌پستی و سامانه جامع خدمات حمل و نقل در مراسم ۶ سالگی پستکس از عملکرد ۶سال و ۶ ماه این پلتفرم صحبت کرد و توضیح داد: در سال ۱۴۰۳ کل فروش پستکس به ۶۰ میلیارد تومان و سود خالص به ۱۲.۱ میلیارد تومان رسیده است.

طبق گفته عقیلی‌نسب تعداد مرسولات ثبت‌شده در پستکس از ۴۰ هزار مرسوله در سال ۹۷ حالا به ۲‌.۶۴ میلیون در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است‌.

مدیرعامل پستکس امنیتو، شیپیتو و پیک‌هاب را از زیرمجموعه‌های این پلتفرم عنوان کرد و  هرمزگان، تهران و اردبیل را سه استان پیشتاز در ثبت سفارش در ۶ ماه اول سال ۱۴۰۳ برشمرد.

یک سهم ۵۳ درصدی

در ادامه رویداد هم علیشاد اعتضادی مدیرعامل دیجی‌اکسپرس به تاثیر هوش مصنوعی در بهینه‌سازی فرآیندهای توزیع در لجستیک خرده‌فروشی پرداخت و گفت: تقریبا ۵۳ درصد از کل هزینه‌های توزیع در مرحله تحویل کالا از مرکز توزیع به مشتری اتفاق میفتد.

اعتضادی ترافیک غیرقابل پیش‌بینی، احتمال عدم حضور مشتری در محل تحویل، تراکم زیاد جمعیت مناطق شهری را از چالش‌های جدی فعالان حوزه لجستیک عنوان کرد و افزود: بهینه‌سازی فرآیندهای توزیع از طریق افزایش سطح سرویس و کاهش هزینه رخ می‌دهد و هوش مصنوعی می‌تواند با بهینه‌سازی مسیر توزیع، شخصی‌سازی تجربه تحویل‌کالا برای هر مشتری، سیستم اتوماتیک ارتباط با مشتری، استفاده از خودروهای بدون سرنشین و پهپاد، بهبود شناسایی تقلب و افزایش امنیت در این مسیر چالش‌های کسب و کارهای این حوزه را برطرف کند.

اعتضادی همچنین محدودیت و مسائل امنیتی در ایران را در استفاده از خودروهای بدون سرنشین و پهپادها را باعث عقب نگه داشته شدن این دو فناوری لجستیکی در ایران دانست.

در ادامه رویداد هم محمدحسین کرباسیان مدیرعامل دکاپست در پنلی با عنوان چالش‌های امروز فرصت‌های فردا در تجارت الکترونیک گفت: بخش قابل توجهی از خریدهای کاربران از طریق فروشگاه‌های آنلاین و به شکل غیر حضوری انجام می‌شود و جابه‌جایی و تحویل نهایی تمام این بسته‌ها به ارائه خدمات پستی نیاز دارد. اینجاست که ارتقای کیفیت خدمات پستی و استفاده از فناوری‌ها برای رفع چالش‌هاست که می‌تواند راهگشا باشد.

نوید صفوی مدیرعامل چاپار هم از اهمیت نیروی انسانی در صنعت لجستیک صحبت کرد و افزود: مولفه مالی و انگیزه مالی در تمام کسب و کارها مهم هستند در صنعت لجستیک هم ساعت کاری شناور و حفظ تعادل بین زندگی و کار هم می‌تواند در نگهداشت نیروهای انسانی به شدت تاثیرگذار باشد.

کیوان محیط‌مافی مدیرعامل دیجی‌نکست هم از لجستیک به عنوان گلوگاه‌ توسعه خرده‌فروشی یاد کرد و توضیح داد: لجستیک فرآیندی زیرساختی است و کشورها روی توسعه لجستیک متمرکزند و سرمایه‌گذاری‌های کلانی در این باره رخ داده است‌. او پس از فین‌تک و سلامت دیجیتالی لجستیک را جزو لاینفک سرمایه‌گذاری‌ها برشمرد و ادامه داد: سه تا از استارت‌آپ‌های دیجی‌نکست در حوزه لجستیک است و بحث پودوها و گنجه در این صنعت مفهوم تازه‌ای پیدا کرده‌اند.

فرهاد محمدی معاون بازاریابی شرکت ملی پست هم از همکاری‌های شرکت ملی پست و استارت‌آپ‌های این حوزه گفت و حمیدرضا پاکروان مدیرعامل شیپور با نقدی بر مارکتینگی شدن مفهوم هوش مصنوعی توضیح داد: هوش مصنوعی ابزار مارکتینگی پیدا کرده است و به نظر می‌رسد بیش از آنکه به اهمیت آن مطلع باشند آن را به چشم یک مد و استفاده ابزاری می‌بینند.

گزارش عملکرد پستکس

https://pvst.ir/jhf
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو